Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: АКБ Форес взема ПФК Левски до броени часове!

Мнениеот azata » 23 сеп 2009 18:19

PFC Litex написа:Току що по Ринг казаха клубовете укривали данъци
Левски и той е в попарата
viewtopic.php?f=34&t=27349&p=447891#p447891

Точно това гледах и единственото което казаха за Левски е,че в момента им тече проверка и нямат още данни!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот metodito » 23 сеп 2009 18:21

FC_LEVSKI написа:metodito

Както за тебе си си прав така аз за мен също...Никъде няма закон който да забранява към кого да имаш култ...а ако има такъв значи той също спада към дискриминацията...
Аз съм БЪЛГАРИН и мога да развявам каквото си искам....ами я ми кажи турските знамена които се веят в не малко населени места в България и стотиците джамии които огласят..да не би това да е по-нормално???
Ако всичко в държавата ни беше наред тогава вече някой можеше да търси сметка за тези прояви...

Ако има турско знаме на официална българска институция, това е голям проблем, иначе ми е все тая за какви се мислят някои хора. Щом майка ти, нейната майка и майка и са родени в България не може да си друг освен българин! Имам джамия на150 метра от мен. Мюезина изнася концерти по пет ли шест пъти на ден. И какво. Ми не ми е дерт на света. Имах едни съседи - студенти (българи,бели ако трябва да уточня). До 1-2 часа (!!!) ми надуваха главата с някаква турбо-чалга, ама от тая дето в чалга клуб даже няма да я чуеш. Ей това ми беше дерт. Не ме дразнеше нивото на звука толкова, колкото самата музика, човек и текстовете, които откъслечно се чуваха. Това беше тормоз. Изгониха ги от блока, разбира се. Това е. А с последното ме закопа. Ти си за ограничаване свободата на вероизповедение. Аз, човек, съм атеист, но ще ти кажа, че нещо си се объркал много сериозно. Върви в Йемен или Кавказ, където факта, че си християнин за някои ще е достатъчен мотив, за да те очистят, за да разбереш какво им е на репресираните на религиозен принцип. Едно от нещата, които ме карат да се гордея, че съм българин е толерантността на народа ни в исторически план. Сега не е съвсем така. Кеф ми е, че не съм сърбин, французин, хърватин или германец, а тези с пречупените кръстове не развяват български знамена, а чужди, на една загинала зла империя!

Както към ФК Левски, таки към Ди Канио: Предполагам, че сте млади хора. Е, аджеба, ако е така, кога успяхте да ги натрупате тея отрицателни чувства в сърцата си. Аз живея от 31 години в квартал на 100 метра от турската махала. Вярно е, няма нищо общо с Факултето и разни подобни гета, но съм си изградил ясна представа за тези хора за които говорите с такова ...пренебрежение. Има кал сред тях - да, но има и глина от която след време се получават добри неща. Не са по-различни от нас. Основнните проблеми идват от липсата на образование (спазването на основни етични норми, които се учат в началното училище) и бедността (която поражда завист и озлобление, както и много други пороци).
Последна промяна от metodito на 23 сеп 2009 18:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 23 сеп 2009 18:21

Дано да е шега това!!!!!

Някой от модераторите да каже за какво ми трие темите и мненията- нито псувам нито нищо? каква е тая цензура, нито сипя закани, нито заплашвам нищо. КАКВО ВИ СТАВА??????????????
Последна промяна от INZAGHI_99 на 23 сеп 2009 18:23, променено общо 1 път.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 сеп 2009 18:21

и кво се оказа всички сме в кюпа целия български футбол :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 сеп 2009 18:21

azata написа:
PFC Litex написа:Току що по Ринг казаха клубовете укривали данъци
Левски и той е в попарата
viewtopic.php?f=34&t=27349&p=447891#p447891

Точно това гледах и единственото което казаха за Левски е,че в момента им тече проверка и нямат още данни!!!

Ето точно, какво казаха http://ring.bg/statija/agrupa/tsska-e-n ... liona.html
слушай внимателно ;)
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 сеп 2009 18:21

Ау ако е чорбар НЕ. Като се замисля само Лукойл стават, ама доколкото се тиражира в спортлайн-а те не искат...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2009 18:22

POPCORN написа:и кво се оказа всички сме в кюпа целия български футбол :lol: :lol:

Само от Ловеч не са се оплаквали никога от Гриша Ганчев :lol: :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 23 сеп 2009 18:23

Аз си мисля,че това е вярно.И ще ви кажа защо.
За два дни двама от най-маститите журналисти в Гонг чрез по един свой коментар жестоко удариха Батков.Да си спомним обаче как до преди съвсем малко време му осигуряваха страхотен комфорт в сайта и Дарик,липсваха неудобните въпроси...Щом изведнъж така го изрязаха,значи че съвсем скоро не той ще е силния човек в Левски.Друг е въпроса от къде са понаучили нещо, което не го оповестяват и за сега до голяма степен мълчат по въпроса.Явно вече не ги е шуме от него и така... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2009 18:26

Аз лично смятам,че до дни ще имате ако не нов собственик,то поне нов сериозен акционер-инвеститор.Ако нямаше намерение да продава целия си дял или част от него,Батков в типичния си стил щеше да се изпъчи пред медиите и да разправя как всичко е наред,как той милее за клуба и няма да го даде на еди си кого.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 23 сеп 2009 18:29

Това е блъф.На никой няма да бъде продадена и една акция поне до Нова година.Стига само измислици сте пускали.Това не става така от вчера за днес.Я си припомнете Лупи колко време продаваше чорбата на Титан.Всеки един авторитетен бизнесмен или компания ще изиска първо да види каква е финансовата "картина" на Левски.Баланс,ДМА и прочие.Това не е като да купиш панталон или маратонки от някой бутик.Само наивници могат да се хванат на такива елементарни новинки.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”