ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 19:02

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ицко, той така и не разбра защо съдията свиква събранието на кредиторите точно по този член и тази точка, и няма вероятност да го разбере.

Какво не съм разбрал, ве, великий?! На 20.07 ще се представи план оздравяване, не по-рано! Ако въобще има такъв, ако няма, тогава фалит и край на дружеството!
Айде, сега обори ме! Но преди това внимавай, да не станеш за смях! :mrgreen:

ПП Ако имаш информация за друга дата, когато ще има събиране на кредиторите, сподели я! Или според теб план оздравяване може да бъде предложен без кредиторите!? :lol: :lol: :lol:

При 30 дневен срок, постановен от ТЗ, да кажеш, че планът ще се представи след 60 дена.. ти добре ли се развиваш?! Представянето и приемане или отхвърляне са две различни неща! Или за теб, в деня на представянето се прави набързо анализ и се приема, или отхвърля?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 27 май 2016 19:04

1982 написа:
Правел сечено на Гришата ?!?! ..... по-точно прави сечено на неистовите опити на Гришата да убие ЦСКА. ;)

:mrgreen:

Стига си циклил, а коментирай новината. - "урода" се разраства.
:mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 19:04

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
russia написа:Чакам с нетърпение отговор от Ганчев. Или пак ще каже, че Божков нищо не е казал ЛИЧНО :lol:
Интересно ГГ кога е казал нещо ЛИЧНО, освен на онази сбирка на "Армията", когато каза "Ши ва издържам" ;)
Даже на срещата с премиера не е присъствал ЛИЧНО, да не би да го запрат в някое кюше и да не го пуснат. :mrgreen:

То г-н "Никой Не Го Е Виждал И Чувал", освен да прави сечено на Гришата друго не може. Щял да чака "оздравителен план" от ГГ :lol: :lol:
@ Имам чувството, че г-н "Никой Не Го Е Виждал И Чувал", ако си погледне какво му пишат кучетата за пред "ората" и той ще припадне от смях :lol:
Хем иска да "оздравява", хем и ще чака друг първи да покаже план за "оздравяване"
:lol: :lol: :lol:

Тео, ти защо имаш за аватар емблемата на "кирливото дружество", от което и ти се отказа, заради една купа?! Слагай на "Чавдар" емблемата-нали си вече правоверен и ти!

Просто съм си ЦЕСЕКАР, Каше... не е нужно да слагам ничии емблеми, аз отбор си имам 8-)

И като си цесекар, кой отбор подкрепяш ЦСКА, или Чавдар, защото май си врътна седалищните мускули към Чавдарчетата?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2016 19:04

icko65 написа:Ти ненормален ли си?Днес цял ден тръбиш че ПФК е фалирало и на 20.07 на събранието ЩЕ СЕ РЕШАВА ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ИМУЩЕСТВОТО!Сега ми дрънкаш че тогава е оздр.план!?30 дена от днес нататък.Набий си го и беш към лудницата!Чао!

Ходи се скрий във вашия подфорум и не излизай оттам! Хем не разбира нищо, по цял ден седи на компа и се мисли за "експерт"! Към лудницата ти можеш да поемеш! Не съм аз този, който седи по цял ден(буквално) в чужд подфорум и се прави на нещо, което не е! След лудницата може и работа да си потърсиш, за разнообразие! :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2016 19:05

russia написа:
Teo написа:Хем иска да "оздравява", хем и ще чака друг първи да покаже план за "оздравяване"

Нормално е да изчаква, след като досега Ганчев и Инджов са положили някакви усилия за да съществува отбора, пък било то и във"В" група. Но ако тяхната идея за бъдещето на ЦСКА е да бъде прекръстен Чавдар, тогава Божков ще излезе с план за оздравяване на ПФК ЦСКА АД.
Никой не бил го виждал Божков...Ами трябва да е като Венци Стефанов ли? Като го виждаш по 10 пъти на ден, тогава ли ще има право да предлага нещо за ЦСКА? :roll:

Значи ти искаш да бъдем управлявани задкулисно като ФК Левски? Направо да връщаме Гърнето, Праховеца и Печата + ВБ... страхотен тандем ще се получи!
@ Да този човек никой не го е виждал. Никъде не фигурира с неговото си име. Никой нищо не знае за него. Този човек си е жив призрак.
Така като гледам как е тръгнал да "оздравява" направо ме избива на смях като знам миналото лято какво предложи... на село или не ме търсете :!:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 19:06

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ицко, той така и не разбра защо съдията свиква събранието на кредиторите точно по този член и тази точка, и няма вероятност да го разбере.

Какво не съм разбрал, ве, великий?! На 20.07 ще се представи план оздравяване, не по-рано! Ако въобще има такъв, ако няма, тогава фалит и край на дружеството!

ПП Ако имаш информация за друга дата, когато ще има събиране на кредиторите, сподели я! Или според теб план оздравяване може да бъде предложен без кредиторите!? :lol: :lol: :lol:

Ти не си в час!Отивай лягай!Да плана се предлага без кредиторите..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 27 май 2016 19:06

ПФК ЦСКА 1948 купи ПФК Литекс днес . Всичко върви по план , честито на новодомците . :P
И Ловеч вече е част от Харизмата .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2016 19:07

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Какво не съм разбрал, ве, великий?! На 20.07 ще се представи план оздравяване, не по-рано! Ако въобще има такъв, ако няма, тогава фалит и край на дружеството!

При 30 дневен срок, постановен от ТЗ, да кажеш, че планът ще се представи след 60 дена.. ти добре ли се развиваш?! Представянето и приемане или отхвърляне са две различни неща! Или за теб, в деня на представянето се прави набързо анализ и се приема, или отхвърля?!

Хубаво, професоре! Кажи ми друга дата, на която се събират кредиторите, а не ми разтягай локуми :!: :!:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2016 19:07

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
russia написа:Чакам с нетърпение отговор от Ганчев. Или пак ще каже, че Божков нищо не е казал ЛИЧНО :lol:
Интересно ГГ кога е казал нещо ЛИЧНО, освен на онази сбирка на "Армията", когато каза "Ши ва издържам" ;)
Даже на срещата с премиера не е присъствал ЛИЧНО, да не би да го запрат в някое кюше и да не го пуснат. :mrgreen:

То г-н "Никой Не Го Е Виждал И Чувал", освен да прави сечено на Гришата друго не може. Щял да чака "оздравителен план" от ГГ :lol:
@ Имам чувството, че г-н "Никой Не Го Е Виждал И Чувал", ако си погледне какво му пишат кучетата за пред "ората" и той ще припадне от смях :lol:
Хем иска да "оздравява", хем и ще чака друг първи да покаже план за "оздравяване"

Тео, ти защо имаш за аватар емблемата на "кирливото дружество", от което и ти се отказа, заради една купа?! Слагай на "Чавдар" емблемата-нали си вече правоверен и ти!

Просто съм си ЦЕСЕКАР, Каше... не е нужно да слагам ничии емблеми, аз отбор си имам 8-)

И като си цесекар, кой отбор подкрепяш ЦСКА, или Чавдар, защото май си врътна седалищните мускули към Чавдарчетата?!

Разбира се, че подкрепям ЦСКА... все пак този отбор го нося в душата си и никой не може да ми го отнеме, замени или ликвидира 8-)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 май 2016 19:07

Teo написа:Така като гледам как е тръгнал да "оздравява" направо ме избива на смях като знам миналото лято какво предложи... на село или не ме търсете :!:

А Ганчев какво предлага? Надгробен камък на ЦСКА? Не, благодаря!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Архив”