ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 18:45

CSKA 78 написа:20.07 е датата според Спортал, едва ли и за това лъжат! А, не ми се търси в ТР, но май беше същата!
Някои фенове на други отбори, трябва да престанат да се излагат! При това по цял ден! :lol: :lol:

Дадох ти линк с интервюто на синдика.Тя казва че тече от днес .Отвратителен си с това че другите се излагат.Принуди ме да те цитирам..за последно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2016 18:45

1982 написа:
Кировец написа:
1982 написа:[Да, открадна ги .... някой, сети се сам кой, ги подучи, че могат да разтрогнат по вина на клуба, заради неплатени заплати, и те моментално цъфнаха в Ловеч. Щото тоя някой не обича да плаща, той обича да краде, дори и от "любимия" си ЦСКА ....

КОЙ - ГГ ли? Що се излагаш така бе момче? Цяла година пяна ви излиза от устата, а футболните хора пак се поклониха пред ГГ и ЦСКА. Безсрамници сте! Той ви дава храна за бедните души вие плюете като мухи! Искал да фалира АД и да сложи ново АД - СКАНДАЛ!!!

Не, бе, ГГ не знаеше за Менди и Косоко ..... сигурен съм, че зад гърба му са ощетили "любимия" му ЦСКА ..... заеби, безнадеждно е, вЕрвай си в големия цесекар Гриша Ганчев щом желаеш, ама накрая ще паднеш от много високо. Щото, който е забивал нож в гърба на ЦСКА, и то неведнъж, ще забие и още.

С последното може би визираш 7-те точки и участието на Левски в Шл?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 май 2016 18:46

Чакам с нетърпение отговор от Ганчев. Или пак ще каже, че Божков нищо не е казал ЛИЧНО :lol:
Интересно ГГ кога е казал нещо ЛИЧНО, освен на онази сбирка на "Армията", когато каза "Ши ва издържам" ;)
Даже на срещата с премиера не е присъствал ЛИЧНО, да не би да го запрат в някое кюше и да не го пуснат. :mrgreen:
Последна промяна от russia на 27 май 2016 18:47, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2016 18:47

icko65 написа:
CSKA 78 написа:20.07 е датата според Спортал, едва ли и за това лъжат! А, не ми се търси в ТР, но май беше същата!
Някои фенове на други отбори, трябва да престанат да се излагат! При това по цял ден! :lol: :lol:

Дадох ти линк с интервюто на синдика.Тя казва че тече от днес .Отвратителен си с това че другите се излагат.Принуди ме да те цитирам..за последно.

Бици, казах ти да не се излагаш, но ти си продължаваш! Свали си поканата от ТР и се пули на датата! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 18:49

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:, нещо друго, като идея, или само, защото се е преименувал на ПФК ЦСКА-1948 АД му се полага да е в професионалния футбол, без значение, че дори и сроковете за кандидатстване е изтървал ?!

Имам си ник, Кашчей! Освен и аз да ти викам влюбената двойка по аватар! :lol:
Ако сроковете са пропуснати, тогава старото ПФК няма никакъв шанс за оздравяване! :mrgreen: :mrgreen:

Амииии..... сроковете за професионален лиценз за Б група все още не са пропуснати, но ПФК ЦСКА АД се класира безапелационно и има право да го получи. Сега дай идея защо "Чавдар" Етрополе трябва да получи професионален лиценз, при това за А група!

ПП- Ако ти спреш с изцепките по ника ми, за мен не проблем да се мъча с твоят, но има и едно друго условие-спираш с изцепките към всички никове, които не са на твоето мнение!
Последна промяна от Кашчей на 27 май 2016 18:53, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 18:50

CSKA 78 написа:
icko65 написа:

Бици, казах ти да не се излагаш, но ти си продължаваш! Свали си поканата от ТР и се пули на датата! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Поканата е за събранието.За срок на оздр.план няма покана.Нагазваш пак лука!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2016 18:52

icko65 написа:
CSKA 78 написа:Бици, казах ти да не се излагаш, но ти си продължаваш! Свали си поканата от ТР и се пули на датата! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Поканата е за събранието.За срок на оздр.план няма покана.Нагазваш пак лука!

Бици, казах ти да не се излагаш, но ти си продължаваш! Точно на това събрание ще се представи евентуален план оздравяване! Набий си го в главата! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 18:53

icko65 написа:

Ицко, той така и не разбра защо съдията свиква събранието на кредиторите точно по този член и тази точка, и няма вероятност да го разбере.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 май 2016 18:53

Интересно, държавата /в лицето на НАП като основен кредитор/ и БФС, кое предложение ще предпочетат? Дали това на Божков или това на Ганчев? Струва ми се, че отговорът е предизвестен.
Последна промяна от russia на 27 май 2016 18:55, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2016 18:54

russia написа:Чакам с нетърпение отговор от Ганчев. Или пак ще каже, че Божков нищо не е казал ЛИЧНО :lol:
Интересно ГГ кога е казал нещо ЛИЧНО, освен на онази сбирка на "Армията", когато каза "Ши ва издържам" ;)
Даже на срещата с премиера не е присъствал ЛИЧНО, да не би да го запрат в някое кюше и да не го пуснат. :mrgreen:

То г-н "Никой Не Го Е Виждал И Чувал", освен да прави сечено на Гришата друго не може. Щял да чака "оздравителен план" от ГГ :lol: :lol: :lol:
@ Имам чувството, че г-н "Никой Не Го Е Виждал И Чувал", ако си погледне какво му пишат кучетата за пред "ората" и той ще припадне от смях :lol:
Хем иска да "оздравява", хем и ще чака друг първи да покаже план за "оздравяване"
:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”