Beladona написа:Неее, сега Божков няма да е сам ....Кокалис и още 7 милионера , все ще ви намерим цаката !!!
Девет патрона и един ....... ДЪРВОДЕЛЕЦ
Омбре, първо кажи дека са ти пироните ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:Неее, сега Божков няма да е сам ....Кокалис и още 7 милионера , все ще ви намерим цаката !!!
sin4ec написа: Тази молба и за гъзпапир не става. Божков го нафърфори четвъртит на цялата етрополска дружинка-това е истината. Аз още в началото на темата съм заявил категорично, че се надявам автентичния ЦСКА да възкръсне и да оцелее. При този развой е много вероятно наесен да играе в Б група, но това е бял кахър при положение, че тръгне оздравяването.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
"Трябва да дойдат таралежите в Борисовата градина, че да премахнат змиите, а таралежите дойдоха"" - ГГ
1982 написа:Да, открадна ги .... някой, сети се сам кой, ги подучи, че могат да разтрогнат по вина на клуба, заради неплатени заплати, и те моментално цъфнаха в Ловеч. Щото тоя някой не обича да плаща, той обича да краде, дори и от "любимия" си ЦСКА ....
russia написа:sin4ec написа: Тази молба и за гъзпапир не става. Божков го нафърфори четвъртит на цялата етрополска дружинка-това е истината. Аз още в началото на темата съм заявил категорично, че се надявам автентичния ЦСКА да възкръсне и да оцелее. При този развой е много вероятно наесен да играе в Б група, но това е бял кахър при положение, че тръгне оздравяването.
Точно така е! Ганчев да си опича акъла. Дотук каквото е свършил като издръжка за отбора не му дава право да го фалира. Или да предлага оздравителен план или да предава щафетата! Като толкова много иска да фалира нещо, да си фалира някоя от фирмите.
1982 написа:Кировец написа:1982 написа:Кировец написа:Ето защо сме с ГРИША ГАНЧЕВ! Цесекар за цесекарите! Ад не играе!
Същият този "цесекар" преди 2 години ни заби нож в гърба и ни открадна Менди и Косоко без пари. Толкова му е цесекарството ....
Хахаха, открадна или си тръгнаха, защото не им се плащаше?![]()
Стига излагации бе.
Да, открадна ги .... някой, сети се сам кой, ги подучи, че могат да разтрогнат по вина на клуба, заради неплатени заплати, и те моментално цъфнаха в Ловеч. Щото тоя някой не обича да плаща, той обича да краде, дори и от "любимия" си ЦСКА ....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост