pomiqr272 написа:Кого ще подкрепяте: новото ЦСКА-Чавдар на ГГ в "А" група или оригиналното ЦСКА на ВБ в "А" или "Б" група?
Няма смисъл от тия въпроси , като вземем ЦСКА ще ги направим на салата тия етрополци с маркетинг !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqr272 написа:Кого ще подкрепяте: новото ЦСКА-Чавдар на ГГ в "А" група или оригиналното ЦСКА на ВБ в "А" или "Б" група?
1982 написа:Кировец написа:Ето защо сме с ГРИША ГАНЧЕВ! Цесекар за цесекарите! Ад не играе!
Същият този "цесекар" преди 2 години ни заби нож в гърба и ни открадна Менди и Косоко без пари. Толкова му е цесекарството ....
Кировец написа:icko65 написа:Кировец написа:icko65 написа:Тео припомни си какво призоваваше завчера.Да не разваляме основите.Имате ги както каза и Шака-играчи треньор стадион.Не оздравите ли дружеството ги губите и тръгвате надолу.Пък Ганчев ви лъже отдавна.Най-вече че се заема да ви оздрави-с фалит!Как му се вързахте?
Какви играчи има ПФК-то, че не се сещам?
И ти ли ще ми ръсиш простотии..Ми същите от финала.С емблемата на ЦСКА не на АД-то.
Ето защо сме с ГРИША ГАНЧЕВ! Цесекар за цесекарите! Ад не играе!
Beladona написа:pomiqr272 написа:Кого ще подкрепяте: новото ЦСКА-Чавдар на ГГ в "А" група или оригиналното ЦСКА на ВБ в "А" или "Б" група?
Няма смисъл от тия въпроси , като вземем ЦСКА ще ги направим на салата тия етрополци с маркетинг !!!
Teo написа:Beladona написа:Аз съм тук да се за авлявам и да се гавря със слабоумните фенове на ГГ !
"Оздравителя" защо чака ГГ да предложи такъв, а не го предвари?
Нали иска да плати бакиите на гърнето, праховеца, печата и лупи?
icko65 написа:Кировец написа:icko65 написа:Кировец написа:icko65 написа:Тео припомни си какво призоваваше завчера.Да не разваляме основите.Имате ги както каза и Шака-играчи треньор стадион.Не оздравите ли дружеството ги губите и тръгвате надолу.Пък Ганчев ви лъже отдавна.Най-вече че се заема да ви оздрави-с фалит!Как му се вързахте?
И ти ли ще ми ръсиш простотии..Ми същите от финала.С емблемата на ЦСКА не на АД-то.
Май точно играе щото като Юда се отрекохте от старото ПФК!
Кировец написа:Beladona написа:pomiqr272 написа:Кого ще подкрепяте: новото ЦСКА-Чавдар на ГГ в "А" група или оригиналното ЦСКА на ВБ в "А" или "Б" група?
Знаем го маркетинга - ЦСКА излиза лидер със 7 точки преднина - следват реклами на ЕФбет и пунктовете, а после печели Левски или Лудогорец! Признавам - ГОЛЕМИ ИГРАЧИ СТЕ!
Кировец написа:icko65 написа:Кировец написа:icko65 написа:Кировец написа:icko65 написа:Тео припомни си какво призоваваше завчера.Да не разваляме основите.Имате ги както каза и Шака-играчи треньор стадион.Не оздравите ли дружеството ги губите и тръгвате надолу.Пък Ганчев ви лъже отдавна.Най-вече че се заема да ви оздрави-с фалит!Как му се вързахте?
Май точно играе щото като Юда се отрекохте от старото ПФК!
Юда? Старото ПФК е на ЮДА - Божков! Сега дойдеха Божиите наместници и спасението за ФУТБОЛНАТА ИКОНА НА БЪЛГАРИЯ!!! Пукнете се от яд!
Кировец написа:1982 написа:Кировец написа:Ето защо сме с ГРИША ГАНЧЕВ! Цесекар за цесекарите! Ад не играе!
Същият този "цесекар" преди 2 години ни заби нож в гърба и ни открадна Менди и Косоко без пари. Толкова му е цесекарството ....
Хахаха, открадна или си тръгнаха, защото не им се плащаше?![]()
Стига излагации бе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Beladona написа:Teo написа:Beladona написа:Аз съм тук да се за авлявам и да се гавря със слабоумните фенове на ГГ !
"Оздравителя" защо чака ГГ да предложи такъв, а не го предвари?
Нали иска да плати бакиите на гърнето, праховеца, печата и лупи?
Вабо и той като мен обича да се гаври с противникане сме спортсмени , ние сме гадове !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта