ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 27 май 2016 18:19

pomiqr272 написа:Кого ще подкрепяте: новото ЦСКА-Чавдар на ГГ в "А" група или оригиналното ЦСКА на ВБ в "А" или "Б" група?

Няма смисъл от тия въпроси , като вземем ЦСКА ще ги направим на салата тия етрополци с маркетинг !!! :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2016 18:19

1982 написа:
Кировец написа:Ето защо сме с ГРИША ГАНЧЕВ! Цесекар за цесекарите! Ад не играе!

Същият този "цесекар" преди 2 години ни заби нож в гърба и ни открадна Менди и Косоко без пари. Толкова му е цесекарството ....

Хахаха, открадна или си тръгнаха, защото не им се плащаше? :lol:
Стига излагации бе.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 18:19

Кировец написа:
icko65 написа:
Кировец написа:
icko65 написа:Тео припомни си какво призоваваше завчера.Да не разваляме основите.Имате ги както каза и Шака-играчи треньор стадион.Не оздравите ли дружеството ги губите и тръгвате надолу.Пък Ганчев ви лъже отдавна.Най-вече че се заема да ви оздрави-с фалит!Как му се вързахте?

Какви играчи има ПФК-то, че не се сещам? :lol:

И ти ли ще ми ръсиш простотии..Ми същите от финала.С емблемата на ЦСКА не на АД-то.

Ето защо сме с ГРИША ГАНЧЕВ! Цесекар за цесекарите! Ад не играе!

Май точно играе щото като Юда се отрекохте от старото ПФК!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2016 18:20

Beladona написа:
pomiqr272 написа:Кого ще подкрепяте: новото ЦСКА-Чавдар на ГГ в "А" група или оригиналното ЦСКА на ВБ в "А" или "Б" група?

Няма смисъл от тия въпроси , като вземем ЦСКА ще ги направим на салата тия етрополци с маркетинг !!! :)

Знаем го маркетинга - ЦСКА излиза лидер със 7 точки преднина - следват реклами на ЕФбет и пунктовете, а после печели Левски или Лудогорец! Признавам - ГОЛЕМИ ИГРАЧИ СТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 май 2016 18:20

Teo написа:
Beladona написа:Аз съм тук да се за авлявам и да се гавря със слабоумните фенове на ГГ ! :)

"Оздравителя" защо чака ГГ да предложи такъв, а не го предвари?
Нали иска да плати бакиите на гърнето, праховеца, печата и лупи?

Вабо и той като мен обича да се гаври с противника :) не сме спортсмени , ние сме гадове !!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2016 18:21

icko65 написа:
Кировец написа:
icko65 написа:
Кировец написа:
icko65 написа:Тео припомни си какво призоваваше завчера.Да не разваляме основите.Имате ги както каза и Шака-играчи треньор стадион.Не оздравите ли дружеството ги губите и тръгвате надолу.Пък Ганчев ви лъже отдавна.Най-вече че се заема да ви оздрави-с фалит!Как му се вързахте?

И ти ли ще ми ръсиш простотии..Ми същите от финала.С емблемата на ЦСКА не на АД-то.

Юда? Старото ПФК е на ЮДА - Божков! Сега дойдеха Божиите наместници и спасението за ФУТБОЛНАТА ИКОНА НА БЪЛГАРИЯ!!! Пукнете се от яд!

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 май 2016 18:22

Кировец написа:
Beladona написа:

Знаем го маркетинга - ЦСКА излиза лидер със 7 точки преднина - следват реклами на ЕФбет и пунктовете, а после печели Левски или Лудогорец! Признавам - ГОЛЕМИ ИГРАЧИ СТЕ!

Неее, сега Божков няма да е сам ....Кокалис и още 7 милионера , все ще ви намерим цаката !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 май 2016 18:22

Кировец написа:
icko65 написа:
Кировец написа:
icko65 написа:
Кировец написа:

Юда? Старото ПФК е на ЮДА - Божков! Сега дойдеха Божиите наместници и спасението за ФУТБОЛНАТА ИКОНА НА БЪЛГАРИЯ!!! Пукнете се от яд!

Обречени сте на забвение , етрополци !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 18:23

Кировец написа:
1982 написа:
Кировец написа:Ето защо сме с ГРИША ГАНЧЕВ! Цесекар за цесекарите! Ад не играе!

Същият този "цесекар" преди 2 години ни заби нож в гърба и ни открадна Менди и Косоко без пари. Толкова му е цесекарството ....

Хахаха, открадна или си тръгнаха, защото не им се плащаше? :lol:
Стига излагации бе.

Да, открадна ги .... някой, сети се сам кой, ги подучи, че могат да разтрогнат по вина на клуба, заради неплатени заплати, и те моментално цъфнаха в Ловеч. Щото тоя някой не обича да плаща, той обича да краде, дори и от "любимия" си ЦСКА ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2016 18:23

Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:Аз съм тук да се за авлявам и да се гавря със слабоумните фенове на ГГ ! :)

"Оздравителя" защо чака ГГ да предложи такъв, а не го предвари?
Нали иска да плати бакиите на гърнето, праховеца, печата и лупи?

Вабо и той като мен обича да се гаври с противника :) не сме спортсмени , ние сме гадове !!!

И какво излиза според тая логика, че Вабо не му пука за ЦСКА, а иска да се гаври с ''жужето'', така ли? :lol:

Върни се в “Архив”