Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Важното е да си качиш на аватар готина мацка и да говориш за това кой как изглеждал...защото иначе си бот. 

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
За мен дузпата съвсем не е безспорна, но миналата година Ювентус получи една такава в 93-а минута срещу Милан, така че сега феновете на торинци могат да видят какво е да си от другата страна при такива ситуации. Личното ми мнение е, че дузпата можеше да се даде, можеше и да не се даде.
Колкото до мача, Ювентус беше много близо до голям подвиг. Италианците бяха безпогрешни при реализирането на положенията, които създадоха, Лихщайнер отново с ключова асистенция, каквато направи и в реванша срещу Тотнъм, безпогрешно водене на мача от Алегри. Пожелавам му на Масимилиано да вдигне трофея в ШЛ някой ден, независимо кой отбор води. Липсата на Дибала въобще не се усети, защото Манджукич направи нужното.
Реал не игра слабо, за разлика от Барселона вчера, но Белите не успяха да вкарат положенията, които създадоха през 90-те минути, Варан удари греда, Буфон извади няколко далечни удара. При испанците определено се почувства липсата на Рамос.
Роналдо през повечето време търсеше евтини падания за дузпа в наказателното поле на гостите, но показа стоманени нерви при изпълнението на наказателния удар в много нервна обстановка.
Като цяло това, което се случи вчера и днес по оста Испания-Англия не е изненадващо, защото Рома или Ювентус са вкарали по три гола на иберийските грандове, а е изненадващо, защото нападението на Реал и Барселона не успя да стигне до гол в своя сметка.
Явно не само за финала, но и за полуфиналите не е препоръчително да се правят предварително ментални резервации
Колкото до мача, Ювентус беше много близо до голям подвиг. Италианците бяха безпогрешни при реализирането на положенията, които създадоха, Лихщайнер отново с ключова асистенция, каквато направи и в реванша срещу Тотнъм, безпогрешно водене на мача от Алегри. Пожелавам му на Масимилиано да вдигне трофея в ШЛ някой ден, независимо кой отбор води. Липсата на Дибала въобще не се усети, защото Манджукич направи нужното.
Реал не игра слабо, за разлика от Барселона вчера, но Белите не успяха да вкарат положенията, които създадоха през 90-те минути, Варан удари греда, Буфон извади няколко далечни удара. При испанците определено се почувства липсата на Рамос.
Роналдо през повечето време търсеше евтини падания за дузпа в наказателното поле на гостите, но показа стоманени нерви при изпълнението на наказателния удар в много нервна обстановка.
Като цяло това, което се случи вчера и днес по оста Испания-Англия не е изненадващо, защото Рома или Ювентус са вкарали по три гола на иберийските грандове, а е изненадващо, защото нападението на Реал и Барселона не успя да стигне до гол в своя сметка.
Явно не само за финала, но и за полуфиналите не е препоръчително да се правят предварително ментални резервации

Furious_Monk написа:Важното е да си качиш на аватар готина мацка и да говориш за това кой как изглеждал...защото иначе си бот.
Твърде си кисел за човек, чийто отбор се е класирал напред.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Наистина едно голямо браво на Ювентус за характера, който показаха. Нямаше да е нелогично, ако бяха продължили. Дузпа обаче има. 

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- Furious_Monk
rhaegar написа:Furious_Monk написа:rhaegar написа:Без малко да стане една страхотна вечер за футбола.
Без любимите ти Челси и Милан... ясно.
Ами като са слаби, без тях. Не е страшно. Но щеше да е хубаво феновете на Барса и Реал да спукат малко гумите.
Просто си тролиш напук, признай си...
А Реал много вероятно ще спука гуми, просто с такъв футбол няма да стане... тогава не ми се мисли какви ще ги пишеш.
Ще се разкарам от темата, та да не я правим още по-голям миш-маш... че както съм гневен....
За Хейтърите... да и след класиране даден фен може да е бесен на отбора си... така че, спокойно... дори и сега има ядове в повече.
П.П
Не кисел... направо съм бесен и за да не изкарвам яда неправилно... бегом в раздела на Реал.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Напълно заслужавахме едно отпадане днес. Дузпата за мен е "Пеповска" или "Велизарка" както е известна по нашите ширини. Жалко за Джиджи.
---
Тази година за пореден път се случва единия отбор да подходи изключително слабо в даден мач. Подценяването на тази фаза от турнира е абсурдно. Аре... ОК, подценяваш разни Севила, Рома и ко, но да подходиш по такъв начин срещу Ювентус е направо срамно. Обида е към теб, към съперника и към всички зрители.
Аплаузи за Ювентус и представянето им, аплаузи за Буфон.
Целия отбор на Реал трябва да го пратят пеш до "долината на падналите", не за друго... просто да осъзнаят къде се намират и какви късметлии са, че са там. Срамно е да плюят на всичко това с такъв подход.
---
Тази година за пореден път се случва единия отбор да подходи изключително слабо в даден мач. Подценяването на тази фаза от турнира е абсурдно. Аре... ОК, подценяваш разни Севила, Рома и ко, но да подходиш по такъв начин срещу Ювентус е направо срамно. Обида е към теб, към съперника и към всички зрители.
Аплаузи за Ювентус и представянето им, аплаузи за Буфон.
Целия отбор на Реал трябва да го пратят пеш до "долината на падналите", не за друго... просто да осъзнаят къде се намират и какви късметлии са, че са там. Срамно е да плюят на всичко това с такъв подход.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Pichichi написа:Реал М си остава фаворит не се правете на аутсайдери.
В момента надеждата ми е само в конкуренцията. Този Реал Мадрид не е достатъчно убедителен, за да си вземе своето както би било в друг сезон срещу същите съперници. Нападението се държи от един единствен 33-годишен Роналдо, защитата от 32-годишният и на моменти прегряващ Рамос, халфовете изглеждат обезверени на куче, а и Зидан с този плах подход не помага особено.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- JackPackage
- Контакти:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]