Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо не Табаков !?
Абсолютно подкрепям предложения състав, kenta25, само за вратаря Гошо Петков си е перфеткно
Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?
Случката е ясна , остава да видим дали БФСто ще си погази собствените и на УЕФА , правилници . Не че ще им е за първи път .
В краен случай ще пратим снимчици до УЕФА , да видим и те какво ще кажат.

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Re: Протест
Напълно съм съгласен,че протеста трябва да е мирен,но нека да поговорим за поведението на фенклуба.От 2г.се вижда как ТБ съсипва клуба,а фенклуба мълчи без ясна позиция.Нека ръководството на фенклуба и отделните фракции излязат с позиция.Ако не го направят, излиза че са платени.Аз съм на 43г.и съм левскар без да членувам във фенклуба.Може би има и платени фенове.Само ЛЕВСКИ
Баткоff вън
kolokolo написа:Случката е ясна , остава да видим дали БФСто ще си погази собствените и на УЕФА , правилници . Не че ще им е за първи път .
Аха, също както един отбор миналата година трябваше да го пратят във В група

Re: Протест
unist_gp написа:Цялата работа е много оплетена, но едно се изяснява.Било отмъщение за взетия лиценз на ЦСКА от миналата година и в играта е Любо Пенев. Още му държи влага на чичовото загубата от Левски през пролетта,когато беше пред изхвърляне от ЦСКА. Сега ако Левски беше победил, пак можеше да се получи същият спад в играта на ЦСКА и това са кошмарите на скопеното прасе Лубопенев. Връзките ги има покрай Карпин и Мостовой,с които игра в Селта, и от времето през което се водеше президент на ЦСКА. Въпросът е кой имаше нужда от това сега? Който го е страх да загуби като мъж на футболното поле, разбира се! Батков верно си е сребролюбец и се изложи максимално след като не потърси помощ навреме от Чорни, но чак толкова жалък,колкото се опитаха да го изкарат не е.Много тъпо е и изказването на един от Боклучиите, че не искали война с Левски, казано по никое време. Войната започна гадни свине! Долу ЦСКА!
Я бегай ясновидка при Сашо Диков докато почне 1 към 1 ....
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Lord VOODOO написа:Да имаш нещо да кажеш??? Инфото е взето от... сайта на БНТ! Ето ти линк да дочетеш статията: http://infocenter.bnt.bg/content/view/full/1572
П.П. Дори и въпросният Младен да е бил цскар това означава, ли че трябва да бъде убит??? И в интерес на истината жертвата беше левскар, отлично си спомням! Както отлично си спомнях, че бомбата бе хвърлена от левскари! - нещо, което вече доказах! Трябва ли да ти търся информация за фенските пристрастия на убитият??? И изобщо имат ли значение? ФАКТ е, че част от вашите фенове са убийци!!!!
[РЕДАКТИРАНО:] Знаеш ли че умните хора са казали че Обвинение без доказателства е престъпление?
Последна промяна от Di Canio на 23 сеп 2009 14:53, променено общо 2 пъти.
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Re: Отложен мач Левски - Литекс
Хората играят през 3 дена ,тия манекени от Левски и Литекс за какво им отложиха мача не знам.Това нито се случва за първи път нито ще е за последен миналата година отложиха мача им с Черноморец ,пак за да "влязат" уж в Шампионската.Трябва да се научат ,че има програма и трябва да се спазва.Не са нито най-натоварения отбор в света ,че във вторник или сряда да играят мач и после в Неделя да имат някво дерби в шампионата !!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Re: жал ми е за феновете на левски
Със,без съжаления нещата няма да се оправят!Предлагам на мача с Черноморец да покажем,че не сме за съжаление!35 бомби са малко!Ако паткофф дойде на мача "А сектор да се изсипе в ложите,за да не може да си тръгне и даде едно смислено обяснение за случващото се!
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай
Re: Отложен мач Левски - Литекс
maldin1 написа:Хората играят през 3 дена ,тия манекени от Левски и Литекс за какво им отложиха мача не знам.Това нито се случва за първи път нито ще е за последен миналата година отложиха мача им с Черноморец ,пак за да "влязат" уж в Шампионската.Трябва да се научат ,че има програма и трябва да се спазва.Не са нито най-натоварения отбор в света ,че във вторник или сряда да играят мач и после в Неделя да имат някво дерби в шампионата !!!!!
Защото както ти каза , хората играят през 3 дена, а не през 2 , на един от двата клуба (ако бяха играли) щеше да им се събере 2ри мач, за 2 дни растояние, нямаше начин ... много ти знае устата..
САМО ЛЕВСКИ!
metodito значи "онея плешивите" са тумора на обществото нали. СУПЕР!!! Винаги съм си мечтал за това да съм болен мозък в очите на една шепа хора
Само искам да попитам. (Давам пример) Август месец началото ходих да си купа билет за влак до морето. На връщане в рейса (не съм се возил от 5 години на такова чудо) групичка от 3 мангасара изчакват да се качи една млада видимо красива девойка и почват да се заяждат с нея и се стигна до момента в който тя каза "Бе разкарайте се от мене". ЦЯЛ РЕЙС СЕДИ И Я ГЛЕДА и никой не предприема нищо докато "ЕДИН ОТ ТИЯ ПЛЕШИВИТЕ" (В случая аз) не се застъпва за въпросното момиче при което следва атака към мен 3 на 1. Въпреки намесата на еднин Видно "БОЛЕН МОЗЪК" в защитата на едно БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ никой от въпросния рейс не предприема офанзива спрямо РОМСКОТО НАПАДЕНИЕ. Всеки седи и си гледа в неговата посока през прозореца и не му пука. Едва ли не ако не бях се застъпил за въпросното момиче може би нямаше да я остават да слезне до последната спирка и там не ми се мисли вече какво щеше да и се случи. Стигна се дори до вадене на нож от страна на братята роми и тогава вече разбираемо всички гледаха да се изнижат кой колкото може по-бързо от рейса... Абе квото и да ви говоря всичко ще си остане така... БОЛЕН МОЗЪК ЩЕ СИ ОСТАНА ВЪВ ВАШИТЕ ОЧИ. Но предпочитам мъртъв в името на един БЪЛГАРИН, отколкото жив и поклонник на малцинството. ИЛИ КАК СЕ КАЗВА ВЪВ ЕДНА ОТ ОБИЖДАНАТА ТУКА В ПОСТОВЕТЕ ГРУПА "БРАННИК"
НЕ ВЯРВАЙ НА ТЕЗ ЛЪЖИ
НЕ ВАРВАЙ И ЗАПОМНИ
ЧЕ СИН СИ НА ВЕЛИК НАРОД
НЕ СИ РОДЕН ДА БЪДЕШ РОБ!!!

НЕ ВЯРВАЙ НА ТЕЗ ЛЪЖИ
НЕ ВАРВАЙ И ЗАПОМНИ
ЧЕ СИН СИ НА ВЕЛИК НАРОД
НЕ СИ РОДЕН ДА БЪДЕШ РОБ!!!
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,