Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА 3:2 при дублиращите отбори!

Мнениеот Бижутера » 23 сеп 2009 10:21

от 1-2...3-2...рутинно 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот metodito » 23 сеп 2009 10:26

FC_LEVSKI написа:Не мога да разбера каква проява на расизъм е това да развяваш този символ.....
Не знам в УЕФА как ги мислят тези правила...Пълна глупост е за мен това!!!
Иначе и аз съм доста расистки настроен,но в тази измъчена държава би било НЕнормално да не си!!!

В такъв случай, аз съм един горд луд!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Re: Тодор Батков пращал "есемеси" на президента на Рубин, никой

Мнениеот Carpy » 23 сеп 2009 10:26

Тези го направиха това общодържавен проблем. Как Батков бил изигран благодарение на глупостта си и и алчността си. Нали измамниците на това разчитат винаги. Рибката да се полакоми и да захапе. Поне добре са го преценили че е алчен.

И какво плачите за Батков? Кой знае колко хора той е измамил през живота си и колко хора са плакали от него. Плюс това той пари не е изгубил от тази измама - само авторитет. Живота е кръговрат - всичко се връща. Или както казваше майката на Форест Гъмп - "Life's a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get" (превода е излишен).

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: НЕ ПРАВЕТЕ ОТ ''ЛЕВСКИ'' ... ''БОТЕВ ''.....

Мнениеот gonzofenka » 23 сеп 2009 10:27

hetfield написа:Бих казал,че не само ЦСКА ще се възползва от това което сте.В момента пред вас има 7 отбора.Не 2-ро място а може и троиката да ви е мираж скоро.Разбирам мъката ти,но не само ЦСКА и Левски играят в нашето първенство.А иначе връщайки се назад и спомняйки си теми и мнения на левскари изпитвам леко задоволство от случващото се.Аз съм от Ботев и помня как се месихте в темите ни и казвахте стига писна ни от теми за Ботев.А сега какво,всеки си пуска тема колко го боли за Левски,кой от кой по-голям левскар е и чудно защо все ЦСКА ВИ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК.

Вие според мен не сте от ''Ботев''Пловдив,а от ЦСКА.Или пък подкрепяте и ЦСКА и ''Ботев''.Съжалявам,ако не е така,но по доста ваши мнения личи омраза към''Левски'' и симпатия (и то силна)към ЦСКА.Добре,че вече има кавички в заглавието.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 сеп 2009 10:38

Когато измамници мамят други измамници, няма как да кажеш кой е по - измамник от другия. Рискуваш да бъдеш разбран неправилно... :lol: :lol: :lol:

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 23 сеп 2009 10:47

добре бе ,Батков е алчен ,лаик и не знам си там какво !ОБАЧЕ !!!В ПРЕГОВОРИТЕ УЧАСТВА И ЛЪЧО ТАНЕВ !(по негови думи )ДА НЕ ИСКАТЕ ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ МЕНИДЖЪР ОТ НЕГОВИЯ РАНГ НЕ ЗНАЕ ЗА ПРАВИЛНИЦИТЕ НА УЕФА !НАЛИ ТОЙ МНОГОКРАТНО НИ Е ОСВЕТЛЯВАЛ КАК СТОЯТ НЕЩАТА С ТРАНСФЕРИ В ЕВРОПА !И ОТ ТУК ЛОГИЧНИЯ ВЪПРОС-А С КОГО Е БЛИЗЪК ЛЪЧО ТАНЕВ ? И ДАЛИ НЕ Е БИЛ В ЧАС С ДАЛАВЕРАТА ? ПРОЗИРА ДЪЛГАТА РЪКА НА НАСКО СИРАКОВ !

THE G.A.M.E

Re: Левски-ЦСКА 3:2 при дублиращите отбори!

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2009 10:48

То се вижда, че когато бурята ( скандала ) не е съвсем на главата на отбора, а лееееко е поотминала, когато нещата са малко по нормални.....то ЦСКА няма как да бие Левски !
П.П. Все ми се струва, че тази победа на ЦСКА ( при първите отбори ) ще е единствената в следващите 3-4 години !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Протест

Мнениеот zlostar » 23 сеп 2009 10:50

Пичове не мислете, че по мирен начин ще накараме помака да пусне кокала. Не си мислете и че някой ще го търси от прокуратура. Все пак живеем в БГ, подаряват се Астри и т.н. Просто няма да идва на мачове и ще го боли к.ура кво си мислим. В момента Левски е единственото, кранче от което се наливат средства за Борат (дали от евротурнири- 3,5М евро мин до сега тази година, дали от евентуална продажба на играч). Затвори ли му се кранчето (не е задължително да е с бомби, просто явни прояви на расизъм :mrgreen: ,водещи до изваждане от ЕКТ, глоби, отнемане на точки в шампионата и не класиране за догодина за ЕКТ) и вместо да взима - да трябва да дава ще се махне.

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Re: Май е време Лафчис да се завърне!

Мнениеот bako » 23 сеп 2009 10:56

UltraBlue написа:Който и да смени поп Кръстя начело на Левски, трябва незабавно да върне Сираков начело, а ако може с него и Мъри :!:

Гениално,феноменално,изключително.......тъпо предложение.
Тези двамата хубавци ще ви върнат не в каменната ера,за където и сте се запътили, а направо мезозойската.....ма май там си ви е и мястото.....
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 23 сеп 2009 10:57

Е кой е излязъл да каже ,че Лъчо танев е участвал! Лъчо е извикан постфактум !!!! Не ми обяснявайте,че не са звъннали на станционарен телефон на РУБИН и в УЕФА! Нали били говорили на най-високо ниво,това каза Баждеков! Айде стига глупости! Наско Сираков! Пълни простотии! Просто батков е показа след договора на Пелето и сега що за адвокат е! :evil: :evil: :evil:
А ЗАЩО СЕ КРИЕ 5 ДНи БАТКОff, щото няма какво да каже! Той ако можеше със Сираков да се оправдае,щеше да излезе начаса! :evil:

Върни се в “Архив”