Мнениеот POPCORN » 23 сеп 2009 09:56
Не става дума за Левски тука а за целият ни футбол.Въпроса е , че за пореден път станахме за та*ак на цяла Европа!Така са като президентите на клубовете вместо да се грижат за тях повече говорят и се правят на капацитети!Аз от една страна се радвам, защото Батков винаги е капацитет и е вещ по всички въпроси, и където ми разправяше при нас не може стане такива гафове нито данъци ала бала, е са му дойде нанагорно.Ми сега да ако се окаже, че едния клуб от 8-те е Левски какво ще говори тогава?Той е една мижитурка, когато Левски бие и той се бие в гърдите, когато Левски го закъса мълчи като п*тка!А иначе цялата ситуация не е за смях.Това може се случи на всички!Въпроса е като ти се случи да има ххора да го проверят дали е истина!Аз не мога да разбера как не са звънали един телефон.имат си сайт рубин всичко.имало вратичка.каква вратичка бе няма трансферен прозорец.затова и не казаха каква вратичка имало.после погледнете отбора на Казан, така като го гледате трябват ли му нови футболисти, да не говорим, че нямат повече квота за чужденци.това са най-елемнтарни неща където трябваше си ги зададат преди да заминат футболистите.друг в въпроса ако Батков е искал да спечели пари от дербито и сега се прави пак на невинна овца!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !