Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: жал ми е за феновете на левски

Мнениеот stefan_bg2 » 23 сеп 2009 09:19

LUDAKIS написа:
k_oleto написа:след изключително срамните загуби в Европа, дойде и това:
http://sportal.bg/news.php?id=196198

Така, вече е ясно, че освен, че нямат футболисти, нямат и ръководство, а Европа се смее не само на футболната немощ, но и на управленската такава.

И въпреки това, аз помня /а и не само аз/
1. Отнемането на лиценза /ох, колко беше болезнено тогава/
2. всекидневните лъжи на Лупи - има пари, няма пари, има празни джобове, няма проблеми
3. има сделка - няма сделка. Ще купят отбора, няма да го купят. Жеваго, Митал и тем подобни индивиди

И затова - пожелавам на Левски да тръгне по верни път , защото знам как се чувстват сините фенове. Във всички статии на тема ЦСКА-Левски открих едно вярно изречение: Ако Левски играеше футбол - щяхме да бъдем свидетели на истинско дерби.

Аз само ше ти благодаря за подкрепата ...

Аз също! Прав е човека, какво като е от Цска! Обединението прави силата!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Тодор Батков пращал "есемеси" на президента на Рубин, никой

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 23 сеп 2009 09:23

Тодор Батков пращал "есемеси" на президента на Рубин, никой не му вдигал

Адвокат Тодор Батков толкова много искал да изкара най-накрая някой лев от Левски, че пускал "есемеси" на мистериозния президент на Рубин. Това стана ясно в ефира на bTV, където водещият Николай Бареков обяви, че вечерта преди дербито се чул със собственика на „сините”, който му казал, че никой не му вдига на дадения номер на президента на Рубин и е пращал "есемеси" да му се обадят. Обаждане обаче Батков не получил.

По темата „Черното тото ли провали Левски срещу ЦСКА?” в ефир бяха поканени журналистите Крум Савов и Георги Атанасов. Първият бе на мнение, че най-вероятно хора от ЦСКА са спретанли страхотния номер на вечния си съперник.
„Не е толкова трудно да се направи такава история. За 20-30 000 евро може да се наемат двама актьори, и то от Болшой театър, и да се спретне такава история. Дори самолетните билети не са плащани. Това са масрафи на Левски”, заяви Савов.

На другата страна бе Георги Атанасов. Според него некомпетенцията на отбора от Герена е причина за проваления трансфер „Смешно е да се твърди, че Левски е бил отслабен нарочно. Срещу кого е бил отслабен - срещу Делев и Караджов, които до преди една година играеха в долните дивизии и в момента взимат десет пъти по-малко от колегите си в Левски като Георги Петков? Г-н Батков вместо да бъде сатанизиран, той трябва да бъде признат, че сам държи Левски с извънфутболни средства през последните две години, както когато миналата година ни взе лиценза”, заяви авторът на много материали и книги за „червените”.

В подкрепа на своята позиция Атанасов припомни и как миналата година на летището адвокатът е попитал журналистите – „Нали знаете кой прецака ЦСКА?”.

А сега да го види ЛЮБО и да го пита нали знаеш кой те прецака.Всичко се връща в този живот

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Протест

Мнениеот Levski 1914 » 23 сеп 2009 09:30

Подкрпям на 100% groti. Ако искаме нещо да се промени в Левски е нужно пълно обединение на привържениците (фенове, журналисти, политици и т.н.). Това за въпросите до Батков не съм сигурен как може да промени нещата. Той може спокойно да подмине журанлиста и да не отговаря на нищо...както стана преди няколко дена пред аерогарата.
Против съм и това мятане на бомби по мачовете, защото единствено Левски ще пострада от това. Не е това начинът. Има далеч по-цивилизовани възможности да се стигне до истината. А си мисля, че без да разберем истината за последните няколко години отборът няма да може да се изправи. Трябва да почнем на чисто.
По-добре ще е според мен въпросите да бъдат адресирани до Гонзо и Боримиров. Един от тях е добре да каже в прав текст (без недомлъвки) какво стана в Левски последните три години и защо отборът бавно, но сигурно вървеше надолу. А те знаят, сигурен съм! И вече е време да излезнат и да кажат. Не съм съгласен с казаното от Гонзо онзи ден след мача, че той поема вината за трансферите, защото той е виновен колкото и аз съм виновен за карето.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2009 09:31

k_oleto написа:
THE G.A.M.E написа:Интересно.....май ако не беше този скандал, точно преди дербито ......европейската спортна преса, едвали щеше да разбере, че има ЦСКА София, които са големият съперник на "Сините" и че всъщност, освен московско ЦСКА, имало и софийско такова..... :lol:

какво да ти кажа.........по-хубаво си мълчи, щото тая сутрин изнамерих още усмиващи Левски статий - като тази в Проспорт: Земята и Марс се смеят на Левски - информира Ройтерс
Не ние сме виновни за това, че станахте за голям срам

Мисълта ми е, че за добро или лошо Левски е известният български отбор в Европа. В последно време за съжеление, е само с лошо.....но след лошото, винаги идва доброто !
Иначе ние ( феновете ) много добре знаем кой е виновен за тази издънена трансферна сага......и да, прав си, не са ни виновни ЦСКА ! Вие само се възползвахте от положението.......но лично аз, няма да тръгвам да оправдавам загубата на Левски в дербито с тая история.....просто играчите в синьо които бяха на терена с нищо не оправдаха това, че трябва да носят екипа на Левски ! Но това е вече друга тема.......
На мен ми се струва, че иронизираш Левски ако е обратното, и дейсвително ти пука за привържениците на вечният съперник......тогава поздрави за позицията ти !
А що се отнася до статиите, на български списвачи......знаеш, че повечето са, с фенски привкус.....а и бъгарската журналистика си умира да рита падналия......така че - нищо ново. Що се отнася до написаното в европейската преса.....да има и усмиване, но ясно се посочва, в повечето медии, че някой здравата е изиграл Левски !
Но истината е някъде там......за съжеление, аз лично не вярвам, че тази история ще се разкрие напълно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

hetfield
Контакти:

Re: НЕ ПРАВЕТЕ ОТ ''ЛЕВСКИ'' ... ''БОТЕВ ''.....

Мнениеот hetfield » 23 сеп 2009 09:34

Бих казал,че не само ЦСКА ще се възползва от това което сте.В момента пред вас има 7 отбора.Не 2-ро място а може и троиката да ви е мираж скоро.Разбирам мъката ти,но не само ЦСКА и Левски играят в нашето първенство.А иначе връщайки се назад и спомняйки си теми и мнения на левскари изпитвам леко задоволство от случващото се.Аз съм от Ботев и помня как се месихте в темите ни и казвахте стига писна ни от теми за Ботев.А сега какво,всеки си пуска тема колко го боли за Левски,кой от кой по-голям левскар е и чудно защо все ЦСКА ВИ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК.

viroglav
Контакти:

Re: Тодор Батков пращал "есемеси" на президента на Рубин, никой

Мнениеот viroglav » 23 сеп 2009 09:43

Не принизявай Любо до тези вътрешно-клубни дела в Левски. Не е нужно нивото на ЦСКА, а и това на Любо в частност да бъде принизявано до това на други отбори... Имат си проблеми, да си ги решават. Когато ни отнеха лиценза за ЕКТ да не би да получихме от тях някаква помощ, пък било тя изразена и само, като морална подкрепа. Напротив, натискаха ни главата, колкото се може по дълго под водата, та да вземем да се удавим. Сега, когато са в нокдаун нека друг им отброява секундите... Това не е наша работа. 8-)

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 23 сеп 2009 09:46

Изобщо не принезявам Любо на нивото на тоя мазен глиган,просто да го бъзикне лекичко

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот metodito » 23 сеп 2009 09:47

FC_LEVSKI написа::lol: :lol:
УНИКАЛЕН СИ!!!
Не вдяваш ли,какво искам да ти кажа....
Свастиката е символ който няма нищо общо с Хитлер,расизъм,нацизъм и т.н....друг е въпроса,че Хитлер е имал интерес към окултните сили...
На ясно ли си,че първото знаме на СССР е било със свастика???На ясно ли си,че през 1917г. на банкното от 250 рубли има въпросният символ???
Ако искаш погледни и знакът на Майкрософт Офис и ми кажи какво виждаш и дали някой ще съди Бил Гейтс за расизъм....!
Това е все едно утре да ида в едно училище с екип на АДИДАС да избия всички,и след това АДИДАС да се свързва с нещо зло....
Не вдяваш ли поне малко какво искам да ти кажа???

Извинявай, ама куквиците ти в главата ти как са? Храниш ли ги добре, че гледам те карат да пишеш разни неща... Много добре знаете за какво иде реч. Хич не се правете на оригинални с тея "разбирачески" мнения за произхода на символите. Ако искате да покажете, че освен надписите в тоалетните на чалготеките, попрочитате и някоя детска енциклопедия хубаво, ама искате да изкривите нещата в посока, която ви изнася. За нещастие неонацистката идеология и свастиката са неразривно свързани. Ако след като ги арестуват онея плешивите успеят да докажат, че са будистки лами, чест им правя на адвоката. Значи, повтарям: с тези неща не се заигравайте!!! Ние сме общество нормално. Верно, кукундели ни управляват, но политици и електорат не са били никога едно. Не ставайте като тях. Защото точно с такива йезуитски увъртания и риторични акробатики лъжат хората. "Ма, това не е онова... то е така. Ние не сме онези, вярно, че много приличаме, ама сме различни." Така че не измествайте центъра на темата. "Плешивите" са загубеняци и трябва да се тъпчат, но без да страдат всички заради тях. Начин има, желание за приложение обаче няма реално.

Имах приятели в края на 90-те, които от глупост станаха "плешиви". Днес, никой от тях не е такъв. Двама от тях видяха истинската страна на нещата, стигна се се до най-лошото. Не ми сля, че някога ще си го простят. Така че когато се говори на такава тема го давайте по-сериозно. По едно време нещата излизат извън контрол и тогава е трудно да се овладее ситуацията. Заради това и мисля, че трябва крути мерки.

kiko_1914ls
Контакти:

Мнениеот kiko_1914ls » 23 сеп 2009 09:50

Много съжалителни станахте!Много чужда преса взехте да четете!Сега е момента да забравите как дудучето слагаше шала червен на опушения Митал,а Лупи подритваше отстрани!Не яжте много витамини щото пак ще ви БОЛИ!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 сеп 2009 09:51

Сигурно го знаеш оня лаф - бъзик, бъзик, ама на гол гъз си е чисто ебане. Нямаме нужда точно сега от разваляне на атмосферата и словесни престрелки с отбори в криза. Има опасност да ни повлекат със себе си в пропаста. :idea:

Върни се в “Архив”