ehh написа:Окей, Пламен е в слаба форма. Тогава защо не се даде шанс на Мишо Иванов? Нали това е идеята.Той за чий тогава е в Левски и вече толкова време търпеливо чака шанса си?
Е и аз това питам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ehh написа:Окей, Пламен е в слаба форма. Тогава защо не се даде шанс на Мишо Иванов? Нали това е идеята.Той за чий тогава е в Левски и вече толкова време търпеливо чака шанса си?
ralka_levskarka написа:Гари. Вутов.
ralka_levskarka написа:Просто не е само от Руслан Михайлов, какво толкова ще стане, ако седне на пейката за няколко мача не мога да разбера? Мишо може, ама Пламен не може. Логика. Само да попитам - с какво Мишо е по слаб от Пламен? Едва ли има кой да ми отговори, игра в 4,5 мача, от които единия беше срещу Монтана
ralka_levskarka написа:ehh написа:Окей, Пламен е в слаба форма. Тогава защо не се даде шанс на Мишо Иванов? Нали това е идеята.Той за чий тогава е в Левски и вече толкова време търпеливо чака шанса си?
Е и аз това питам
Двуметровият Блажевич прие предложението на "сините" и се очаква още днес трансферът му да бъде оповестен официално. С привличането му ще се сложи и край на времето на доскорошния любимец на публиката Пламен Илиев на "Герена". Левски ще опита да продаде скоростно 21-годишния талант от Ботевград, а резерва на Блажевич трябва да остане Михаил Иванов.
milen.hristov написа:CSKA 78 написа:Без име написа:Цветущо здравият строи трибуна в момента.Пари за трансфери няма.
"Едно е пари за трансфери няма"(защото ги "гълта" строежът),друго е,дай да вземем последните останали свободни агенти за този "прозорец"(които,никой друг не ги иска,защото са пред "пенсия"или са изключително "можещи").![]()
Погледни си ваща къщичка, пък тогава се притеснявай за Левски.
Rivaldo10 написа:Ти пък, ако ми кажеш с какво толкова ти хареса Мишо Иванов в мачове, когато му дадоха шанс...Нека го пробват него за титулярен вратар, всички ще се радваме, ако се справя добре, но по-скоро си мисля, че ще е доста по-критикуван от Илиев.
CSKA 78 написа:milen.hristov написа:CSKA 78 написа:Без име написа:Цветущо здравият строи трибуна в момента.Пари за трансфери няма.
"Едно е пари за трансфери няма"(защото ги "гълта" строежът),друго е,дай да вземем последните останали свободни агенти за този "прозорец"(които,никой друг не ги иска,защото са пред "пенсия"или са изключително "можещи").![]()
Погледни си ваща къщичка, пък тогава се притеснявай за Левски.
По какво разбра,че се притеснявам за "Левски"!!??Просто се опитвам да водя диалог и ви "показвам" истината!Тя е пред очите ви,но вие отказвате да я видите!!??
ralka_levskarka написа:Ами няма как да кажа с какво ми е харесал, това мачове ли бяха? Лошо ли щеше да е, ако ги редуват? Ще пукнат ли к'во? Защо ни е резерва тогава щом можем да го караме само на един играч? Ми да ходи и той под наем поне, отколкото само да търка пейката. Сега и този ще дойде - нека седенето на пейката от страна на Иванов продължи!
Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:Ами няма как да кажа с какво ми е харесал, това мачове ли бяха? Лошо ли щеше да е, ако ги редуват? Ще пукнат ли к'во? Защо ни е резерва тогава щом можем да го караме само на един играч? Ми да ходи и той под наем поне, отколкото само да търка пейката. Сега и този ще дойде - нека седенето на пейката от страна на Иванов продължи!
В кой от топ отборите това не е практика? На Барса Пинто им пази за купата. Нойер изобщо сменят ли го в Байерн? Чех не пази ли във всички важни мачове, когато е здрав? Кажи ми топ отбор, който си редува вратари през мач?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта