Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот ralka_levskarka » 30 авг 2013 12:54

ehh написа:Окей, Пламен е в слаба форма. Тогава защо не се даде шанс на Мишо Иванов? Нали това е идеята.Той за чий тогава е в Левски и вече толкова време търпеливо чака шанса си?

Е и аз това питам :|
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 30 авг 2013 12:55

ehh написа:Окей, Пламен е в слаба форма. Тогава защо не се даде шанс на Мишо Иванов? Нали това е идеята.Той за чий тогава е в Левски и вече толкова време търпеливо чака шанса си?

Явно треньора не го е харесал. Аз също мисля, че не получи шанс. В крайна сметка трябва да приемем неговото решение.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 авг 2013 12:56

ralka_levskarka написа:Гари. Вутов.

Сериозно ли? Вутов има качества, но не е готов за титуляр. Ако го вземе някой отбор от топ първенство, ще го карат основно да тренира във фитнеса, давам пример с Миланов. Гари не е лош играч, много лаком де, но дали би го предпочела пред Жо? ;)
ralka_levskarka написа:Просто не е само от Руслан Михайлов, какво толкова ще стане, ако седне на пейката за няколко мача не мога да разбера? Мишо може, ама Пламен не може. Логика. Само да попитам - с какво Мишо е по слаб от Пламен? Едва ли има кой да ми отговори, игра в 4,5 мача, от които единия беше срещу Монтана :shock:

Ами да седне на пейката, аз против нямам, ама от мен не зависи. Най-добре да бъде продаден!
Ти пък, ако ми кажеш с какво толкова ти хареса Мишо Иванов в мачове, когато му дадоха шанс... ;) Нека го пробват него за титулярен вратар, всички ще се радваме, ако се справя добре, но по-скоро си мисля, че ще е доста по-критикуван от Илиев. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2013 12:57

ralka_levskarka написа:

Е и аз това питам :|

Двуметровият Блажевич прие предложението на "сините" и се очаква още днес трансферът му да бъде оповестен официално. С привличането му ще се сложи и край на времето на доскорошния любимец на публиката Пламен Илиев на "Герена". Левски ще опита да продаде скоростно 21-годишния талант от Ботевград, а резерва на Блажевич трябва да остане Михаил Иванов.

Ето го и отговорът. Ако и действително това е решението, ще се убедя, че ръководството ме слуша ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 авг 2013 12:58

milen.hristov написа:
CSKA 78 написа:
Без име написа:Цветущо здравият строи трибуна в момента. ;) Пари за трансфери няма.

"Едно е пари за трансфери няма"(защото ги "гълта" строежът),друго е,дай да вземем последните останали свободни агенти за този "прозорец"(които,никой друг не ги иска,защото са пред "пенсия"или са изключително "можещи"). :shock: ;)

Погледни си ваща къщичка, пък тогава се притеснявай за Левски.

По какво разбра,че се притеснявам за "Левски"!!??Просто се опитвам да водя диалог и ви "показвам" истината!Тя е пред очите ви,но вие отказвате да я видите!!??
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 авг 2013 13:01

Rivaldo10 написа:Ти пък, ако ми кажеш с какво толкова ти хареса Мишо Иванов в мачове, когато му дадоха шанс... ;) Нека го пробват него за титулярен вратар, всички ще се радваме, ако се справя добре, но по-скоро си мисля, че ще е доста по-критикуван от Илиев. ;)

Ами няма как да кажа с какво ми е харесал, това мачове ли бяха? Лошо ли щеше да е, ако ги редуват? Ще пукнат ли к'во? Защо ни е резерва тогава щом можем да го караме само на един играч? Ми да ходи и той под наем поне, отколкото само да търка пейката. Сега и този ще дойде - нека седенето на пейката от страна на Иванов продължи!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 авг 2013 13:02

Според мен треньора ги гледа вратарите и на тренировките как се представят и му става ясно,че и двамата не са кой знае какво.И този играч е взет заради него,той още от началото искаше вратар.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2013 13:04

CSKA 78 написа:
milen.hristov написа:
CSKA 78 написа:
Без име написа:Цветущо здравият строи трибуна в момента. ;) Пари за трансфери няма.

"Едно е пари за трансфери няма"(защото ги "гълта" строежът),друго е,дай да вземем последните останали свободни агенти за този "прозорец"(които,никой друг не ги иска,защото са пред "пенсия"или са изключително "можещи"). :shock: ;)

Погледни си ваща къщичка, пък тогава се притеснявай за Левски.

По какво разбра,че се притеснявам за "Левски"!!??Просто се опитвам да водя диалог и ви "показвам" истината!Тя е пред очите ви,но вие отказвате да я видите!!??

Винаги им риск когато се взимат играчи по това време, още повече ак ссаа свободни агенти. В крайна сметка треньорът си носи своята отговорност и дикректорът който го е наел него

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 авг 2013 13:04

ralka_levskarka написа:Ами няма как да кажа с какво ми е харесал, това мачове ли бяха? Лошо ли щеше да е, ако ги редуват? Ще пукнат ли к'во? Защо ни е резерва тогава щом можем да го караме само на един играч? Ми да ходи и той под наем поне, отколкото само да търка пейката. Сега и този ще дойде - нека седенето на пейката от страна на Иванов продължи!

В кой от топ отборите това не е практика? На Барса Пинто им пази за купата. Нойер изобщо сменят ли го в Байерн? Чех не пази ли във всички важни мачове, когато е здрав? Кажи ми топ отбор, който си редува вратари през мач? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 авг 2013 13:06

Rivaldo10 написа:
ralka_levskarka написа:Ами няма как да кажа с какво ми е харесал, това мачове ли бяха? Лошо ли щеше да е, ако ги редуват? Ще пукнат ли к'во? Защо ни е резерва тогава щом можем да го караме само на един играч? Ми да ходи и той под наем поне, отколкото само да търка пейката. Сега и този ще дойде - нека седенето на пейката от страна на Иванов продължи!

В кой от топ отборите това не е практика? На Барса Пинто им пази за купата. Нойер изобщо сменят ли го в Байерн? Чех не пази ли във всички важни мачове, когато е здрав? Кажи ми топ отбор, който си редува вратари през мач? :?

Вратарите, които си изредил имат ли такъв спад? И то на 21 години, вместо да се развива, то запада.

Ние пък сме страшен топ отбор в момента, заеВи. Просто да им бяха давали равен шанс.

Върни се в “Архив”