Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Май е време Лафчис да се завърне!

Мнениеот Levski 1914 » 23 сеп 2009 00:00

Последната титла я взехма въпреки батков :lol:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 23 сеп 2009 00:02

UltraBlue написа:
moonlight написа:Абе братче . то стана по-заплетено от латиноамерикански сериал :mrgreen: Батков не е безгрешен . Наистина за тези години ,които ни управлява направи много грешки . Но всеки прави грешки . Не бива ,обаче да се забравя всичко , което той направи за отбора ! За последните 10 години Левски има 6 титли , Цска - 3 и Локо Пловдив- 1 ! Левски игра четвъртфинал в ЛЕ , и влезе в групите на ШЛ . И сега да го гоним като куче , все едно нищо не ни е донесъл, е обидно !

И с какво според теб той допринесе за тези успехи... 3-те титли от началото на века са на сметката на Чорни и Наско, както и тази за сезон 2006-2007. Останаха 2 титли само май :roll:

П.С. Заслугите са и на 2та. Няма как Мъри да постигне нещо, ако няма силен гръб зад себе си:)

A ти ,ако си мислиш все още ,че Батков не е човек на Чорни си в сериозна грешка :lol: Иначе ,какво правеше в Левски толкова време Емо Велев ,та и след като го уволниха пост му предложиха :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Николай Димитров

Мнениеот soilwork » 23 сеп 2009 00:02

Levski 1914 написа:
124 написа:Още утре преотстъпен в Миньор Пк!С квартира в центъра на Перник!И без право на връщане,докато не вкара 4 гола на ЦСКА и Литекс!

Това за квартирата в центъра на Перник ме уби :lol: :lol: :lol:
:) :)

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: НЕ ПРАВЕТЕ ОТ ЛЕВСКИ БОТЕВ .....

Мнениеот urbano » 23 сеп 2009 00:10

СИН написа:... и колко време трае агониията до сега ....че и още не свършила и един бог знае кога ще свърши .. и най важното - ако Ботев или по скоро феновете може да си позволят с цел да изгонят някого отбора им да е винаги пред изпадане , то при Левски не е така - при Левски ВТОРОТО МЯСТО Е ТРАГЕДИЯ .... ето защо варианта Христолов е неприложим освен всички други причини ...

Правилно! Стой си вкъщи и така 500 години докато дойдат да те освободят :) Ставащото с Левски в момента е точно една трохичка с всичката мизерия която Христолов прави от 1999 досега. Каквото и да говорите Батков ви направи шампиони и ви поднесе на тепсия ШЛ като прееба ЦСКА и Сашо Апашо. А с Митьо Селския ние повече от 8 място не сме видели, няколко мача изиграхме с фанелки на други отбори, подмени ни емблемата, 2 пъти бяхме в Б група, десетки хора бяха съдени и тормозени заради него...

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2009 00:14

FC_LEVSKI написа:
Кашчей написа:
FC_LEVSKI написа:От УЕФА трябва ли да закрият няколко клуба само защото са с петолъчка???
Нали трябвало да са еднакви критериите.....
Сталин като е носил петолъчка сега защо този символ не се свързва с нищо лошо а пречупеният кръст който дори няма нищо общо с Хитлер се свързва с расизъм...... ???
Или сега ще ми кажете,че от Сталин до Хитлер има голяма разлика!
Някой неща аз не мога да си ги обясня...

Ти това сериозно ли го мислиш?Би ли разняснил на мен, глупака, какво е представлявало официалното знаме на Германия по време на войната, което се е развявало над всички държавни учреждения, дори и в окупираните страни?

Господи, колко мъка и простотия има по тази земя българска!

Малоумникоооо.........
Казвам,че пречупеният кръст е съществувал като символ много преди Хитлер да е бил заплануван......Вземи се поинтересувай малко за произхода му и не ми се прави на професор по форумите....ЯСНО!!!

Няма да е лошо да четеш това, което си написал, преди да даваш определения на другите!Когато кажеш, че нещо няма нищо общо с някого, то това означава, че те не са имали никога допирни точки.Да кажеш, че официалната емблема и знаме на НСДАП нямат нищо общо с Хитлер е доста .. как да го кажа-многоумно изказване.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Г-н златев моля ви купете Левски!!!!!!!!!!

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2009 00:16

soilwork написа:
zlatan написа:Вече е време да се смени караула в Левски и да се поеме от човек който с финансите си отговаря на ФК ЛЕВСКИ.БЛАГОДАРЯ на батков но си мисля че е време да си иде в родопите поне родопа да спаси.Знам че това са думи на отчаяние но ви умолявам г-н Златев спасете половин България ние знаем как да ви се отблагодарим.Моля червени ултраси не се заяждайте с темата,все пак живота е кръговрат.
Недей така Златане-ще ни разплачеш :(

soliwork,следя ти постовете в последните дни и не мога да си обясня дали действително си толкова гаден и заядлив човек или се проявяваш като такъв само във форума?Остави ги хората да си гледат проблемите и да си обсъждат,всеки фен го боли за любимия му отбор.Аз пиша мнението си понякога и то чисто спортно-технически,не говоря за простащини като говеда,свине,ислямски знамена,цеци,лефскита и т.н.Разбери ти,както и доста други хора,че да се занимаваш повече с противниковия отбор,отколкото да живееш с радостите и мъките на своя,е доста жалко.Радвай се,че имате най-накрая нормално ръководство и вървите добре и най-вече,че се отървахте от лицето Томов.Повярвай ми от опит ти го казвам това за човека със сто прякора.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: томислав русев

Мнениеот Levski 1914 » 23 сеп 2009 00:16

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот FC_LEVSKI » 23 сеп 2009 00:19

:lol: :lol:
УНИКАЛЕН СИ!!!
Не вдяваш ли,какво искам да ти кажа....
Свастиката е символ който няма нищо общо с Хитлер,расизъм,нацизъм и т.н....друг е въпроса,че Хитлер е имал интерес към окултните сили...
На ясно ли си,че първото знаме на СССР е било със свастика???На ясно ли си,че през 1917г. на банкното от 250 рубли има въпросният символ???
Ако искаш погледни и знакът на Майкрософт Офис и ми кажи какво виждаш и дали някой ще съди Бил Гейтс за расизъм....!
Това е все едно утре да ида в едно училище с екип на АДИДАС да избия всички,и след това АДИДАС да се свързва с нещо зло....
Не вдяваш ли поне малко какво искам да ти кажа???
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 23 сеп 2009 00:19

Само да се махне Батков нещата ще потръгнат. Въпроса е, че се видя, че за пари е готов на всичко дори да пожертва отбора преди дерби....марш от Левски щом е тъй!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: НЕ ПРАВЕТЕ ОТ ЛЕВСКИ БОТЕВ .....

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2009 00:22

Fichango написа:Коня с капаци си е кон с капаци. Наско Сираков е зло за българския футбол. Стоилов - също.

Сираков вероятно е направил и гадни неща,но никой не може да оспори успехите му,та той има сигурно петнайсетина титли като играч и ръководител,да не говорим за головете му за националния отбор...Що се отнася до Мъри-той постигна нещо невиждано в последните 20 години,така че изказването ти е изключително кухо.Когато тези двамата ръководеха Левски,сините бяха нормален европейски отбор,както е на път да стане сега ЦСКА с това ръководство.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”