Висша лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот Alexx » 28 май 2024 12:31

CSKA69 написа:Впечатляващ екшън с треньорски уволнения и назначения в последните дни, не само в Англия. Явно всички отбори бързат да приключат въпроса преди Европейското, за са не им се наруши подготовката. Доминото поведе Роберто Де Зерби, който напусна Брайтън. В същия момент отчаяният немски колос Байерн стигна до Венсан Компани. Бърнли обаче си искат пълната компенсация, която е в размер на 15 милиона евро :lol: Челси уволни Маурисио Почетино, а Юнайтед ще уволнят Ерик Тен Хаг след финала за Купата утре :lol: Кийрън Маккена, който за две години вкара Ипсуич във Висшата лига от третото ниво на футбола там, изведнъж се оказа фаворит за мениджърския пост в Брайтън, Челси и Юнайтед :o Челси разглеждат опцията и с Енцо Мареска, който пък вкара Лестър обратно във Висшата лига. Днес Барселона уволни Шави, а Милан - Стефано Пиоли.. Ханзи Флик и Пауло Фонсека очакват официалното потвърждение за новите си постове там. Тиаго Мота ще замени Алегри в Ювентус, Арне Слот вече официално замени Юрген Клоп в Ливърпул.. Следващите дни ще бъдат много горещи около треньорския пост във футболна Европа :idea:

Sтрахотно. Отново предвидима година където е ясен шампиона.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 28 май 2024 12:50

коги уволнените тренери са класа над заместниците си :mrgreen: (не броя Шави)
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 май 2024 19:55

Alexx написа:
CSKA69 написа:Впечатляващ екшън с треньорски уволнения и назначения в последните дни, не само в Англия. Явно всички отбори бързат да приключат въпроса преди Европейското, за са не им се наруши подготовката. Доминото поведе Роберто Де Зерби, който напусна Брайтън. В същия момент отчаяният немски колос Байерн стигна до Венсан Компани. Бърнли обаче си искат пълната компенсация, която е в размер на 15 милиона евро :lol: Челси уволни Маурисио Почетино, а Юнайтед ще уволнят Ерик Тен Хаг след финала за Купата утре :lol: Кийрън Маккена, който за две години вкара Ипсуич във Висшата лига от третото ниво на футбола там, изведнъж се оказа фаворит за мениджърския пост в Брайтън, Челси и Юнайтед :o Челси разглеждат опцията и с Енцо Мареска, който пък вкара Лестър обратно във Висшата лига. Днес Барселона уволни Шави, а Милан - Стефано Пиоли.. Ханзи Флик и Пауло Фонсека очакват официалното потвърждение за новите си постове там. Тиаго Мота ще замени Алегри в Ювентус, Арне Слот вече официално замени Юрген Клоп в Ливърпул.. Следващите дни ще бъдат много горещи около треньорския пост във футболна Европа :idea:

Sтрахотно. Отново предвидима година където е ясен шампиона.

Да, за догодина вече е напълно ясно. Може би Арсенал могат да надградят малко, но мисля, че ще им е трудно да повторят този силен сезон. Възлагах надежди на Челси, където Почетино успя да сработи състава, но сега с нов треньор всичко започва отначало.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 28 май 2024 23:03

Нещата са ясни. 5та поредна за Гуардиола и чупене на още рекорди. То и 4 поредни никой не беше печелил откакто има английски шампионат 1888/1889г за 135 години.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 май 2024 23:21

На мен не ми харесва това, че конкуренцията се напълни с треньори, искащи да са Гуардиола. Тен Хаг (ако оцелее) -работил с Б отбора на Байерн, когато старши на първия беше Гуардиола и често присъствал на тренировките на първия тим. Артета, който си беше помощник на Пеп в Сити три години, Мареска, който първо беше треньор на юношите на Сити, а после и помощник на Гуардиола в сезона на требъла, Арне Слот, който като футболист още е бил обсебен от..Барселона на Гуардиола :lol: Копието няма как да е по-добро от оригинала, това важи и не само за футбола, според скромното ми мнение :lol:
Изображение

Изображение

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 28 май 2024 23:27

Ами вижда се че антиподите не могат да го надвият в първенството. Значи за да го пребориш трябва да използваш същите оръжия срещу самия него. Той Артета почти беше успял тоя сезон, и ако не беше оная издънка срещу Вила вкъщи през април, Арсенал щеше да е шампион.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 май 2024 11:00

CSKA69 написа:На мен не ми харесва това, че конкуренцията се напълни с треньори, искащи да са Гуардиола. Тен Хаг (ако оцелее) -работил с Б отбора на Байерн, когато старши на първия беше Гуардиола и често присъствал на тренировките на първия тим. Артета, който си беше помощник на Пеп в Сити три години, Мареска, който първо беше треньор на юношите на Сити, а после и помощник на Гуардиола в сезона на требъла, Арне Слот, който като футболист още е бил обсебен от..Барселона на Гуардиола :lol: Копието няма как да е по-добро от оригинала, това важи и не само за футбола, според скромното ми мнение :lol:

То и на отборите няма да им хареса, щото всички плешовски треньори, дето им се кефиш с времето се оказват пълни некадърници с едно изключение при Артета :).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 29 май 2024 11:03

Някои други се оказаха некадърници. Буболинка пак не е в час...Артета освен 1 ФА къп, не е спечелил още нищо значимо.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2024 11:52

Е пак поне се бори за титлата нещо, не е малко. Ма сигурно щото не е плешив.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 31 май 2024 13:51

И това се очакваше, но явно вече е финализирано или почти:
CONFIRMED: Enzo Maresca will sign in as new Chelsea manager this week, all done.
Contract until June 2029 as revealed two days ago - it includes an option to extend the agreement until 2030.
Maresca and his staff will sign in the next hours while Chelsea will pay €10m compensation fee to Leicester.
…here we go, confirmed.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”