Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2013 14:50

GOLEADOR написа:
W84me написа:Данчето Фандъкова забранила контрапротеста! :mrgreen: Да се готвим за мелета довечера!

Да не ни лъжеш отново?Дай линк ,щото си станал като лъжливото овчарче и аз вяра ти нямам.

Голе,забрани шествието,логично,защо,но не е забранила протеста ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2013 14:51

W84me написа:
dunavfc написа:Забрани шествието,не протеста,толкова ли си тъп,че не правиш разликата :roll: И добре направи,за тяхно добро...Представям си,как 200 човека се врязват в тълпата от 20 хил. души,нямаше да бъде никак,красива гледка...

20 000! :mrgreen: Ти или ни имаш за слепи или мислиш, че полицията не може да брои :mrgreen:

Теб,не те смятам за сляп,а за тъп,има разлика...А примера ти с полицията,просто затвърждава думите ми ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 26 юни 2013 14:57

Протеста е в подкрепа на ГЕРБ!!! Това което така наречените протестиращи интелигенти,правят!Касиране на изборите,назначаване на служебно правителство! Това правителство не може да взима решения,няма действащ парламент - пълна анархия и безвремие! Нови избори,още към 20 милиона от нашия джоб,за провеждането им?? Само защото на Бойко не му харесвал резултата от изборите,тези които протестират не ги е грижа за България!!!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юни 2013 14:57

dunavfc написа:
Теб,не те смятам за сляп,а за тъп,има разлика...А примера ти с полицията,просто затвърждава думите ми ;)

Кога за последно видя 20 000 души на живо през живота си, скот такъв? Аз съм виждал какво са 20-30-40-50-60 хиляди души НА ЖИВО! Тия безработни отрепки, където обикалят из улиците без цел и посока вчера бяха 3000, в най-добрия ден за протестиращите бяха 10 000!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юни 2013 15:00

@dunavfc
Тоя потребител вече три една тема заради лъжа и аз му нямам доверие.За това му поисках линк.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2013 15:00

alexveselinov написа:Протеста е в подкрепа на ГЕРБ!!! Това което така наречените протестиращи интелигенти,правят!Касиране на изборите,назначаване на служебно правителство! Това правителство не може да взима решения,няма действащ парламент - пълна анархия и безвремие! Нови избори,още към 20 милиона от нашия джоб,за провеждането им?? Само защото на Бойко не му харесвал резултата от изборите,тези които протестират не ги е грижа за България!!!

Еми,съжалявам,ама това е положението,нови избори :( Сега ми стана,малко кофти,като,каза,че не ни пука за България :(

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2013 15:09

GOLEADOR написа:@dunavfc
Тоя потребител вече три една тема заради лъжа и аз му нямам доверие.За това му поисках линк.

Голе,w84 е доказан,форумен пудел,без никаква мисъл и разсъждение,а единствената му цел е да провокира ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юни 2013 15:21

Това не трябва да се допуска.Твърдо против всякакви самозапалвания съм!

[offtopic]Мъж заплаши да се самозапали, Мая Манолова го успокоява
Полиция е обградила мястото

Човек е заплашил да се самозапали зад Народното събрание сред протестиращите. Това съобщи Канал 3. Веднага с него е изявила желание да говори заместник-председателката на парламента Мая Манолова, съобщи Блиц. Тя води преговорите в будката зад парламента, къде се издават пропуските на журналистите. Мястото е обградено от полиция, журналисти и протестиращи.[/offtopic]

Линк:http://www.struma.com/sinya-lampa/muj-zaplashi-da-se-samozapali-maya-manolova-go-uspokoyava_39761/
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юни 2013 15:48

GOLEADOR написа:@dunavfc

Какво съм трил бе, мишок? На тебе , ти е слаб ангела и вярваш на Босфор ТВ, че 20 годишно момче е било част от силовите групировки, докато събере пари за висшето си образование.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”