Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот Sardukar » 04 май 2021 21:02

Толкова ли нямате познати, които са се занимавали профеосионално с тоя спорт? Или поне да са опитали? Знаете ли въобще за каква конкуренция на всяко ниво става въпрос?
Защо да е проблем, че взимат много пари?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 май 2021 21:09

Без Мбапе в състава? :o :o
Наказание, че не е подписал още или някаква контузия има?

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 04 май 2021 21:11

paceto написа:Без Мбапе в състава? :o :o
Наказание, че не е подписал още или някаква контузия има?

Контузия.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 май 2021 21:11

То така ще го кажат, ама дали наистина има контузия? :lol:
Според мен е беше редно да го пуснат макар и да се връща след контузия понеже те без него почти нямат шанс за нещо. После и да влиза като резерва е все тази, ама да видим.

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 04 май 2021 21:15

paceto написа:То така ще го кажат, ама дали наистина има контузия? :lol:
Според мен е беше редно да го пуснат макар и да се връща след контузия понеже те без него почти нямат шанс за нещо. После и да влиза като резерва е все тази, ама да видим.

Той не игра и през уикенда, така че едвали е нещо друго освен контузия.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 май 2021 21:22

Голяма вечер за Неймар. Аз лично не давах никакъв шанс на ПСЖ преди да видя съставите, но сега са с наситена средна линия и без Мбапе би трябвало да се мобилизират. Все пак, не виждма как ще издържат на пресата на Сити, които почиваха през уикенда.
Мразя състава на Ман Сити в този му вид, но ще си пазя маната за утре :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 май 2021 21:23

Е.....Той се контузи още преди първия мач и беше очевидно, че изобщо не е готов за игра по време на двубоя беше най-слабия на терена(първия мач със Сити). Сега уикенда не игра, но явно не е отшумяла контузията.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 04 май 2021 21:25

Thsmith написа:
Sstefanov написа:
rhaegar написа:Не заслужава СПОРЕД ТЕБ.

Нито 1 футболист или човек свързан с футбол, не заслужава тези огромни заплати, които се взимат. Добри спортисти, но само до там. 99% от всички тях са изключително ниско интелигентни. Само в глупав и комерсиален свят, ритни топковци, взимат повече пари от лекари и учени ( и още 100 другите професии). Дали инженер в Наса или Спейсекс, взимам по 300 хилки на седмица ? Човек, който може да даде толкова много на обещството и на света като цяло е неглежиран, спрямо едни примадони.

Винаги са ми били много смешни този тип изказвания :lol: :lol: Дай да те видим ти колко пари си готов да дадеш за да гледаш лекари и учени как работят или някоя от 100 те други професии? :lol:
Нещата са елементарни. Хората "изкарват" огромно количество пари и следователно осребряват чека за изкараното.
Нека инженера да направи така, че няколко млрд да плащат за да го гледат как работи и веднага ще изкарва Х "хилки" на седмица.

Съгласен съм и с теб, но в сегашната обстановка, като не изкарват достатъчно пари, както беше преди, защо не орежат заплатките на вече определените от мнозина като "примадони", а тях продължават даже да ги вдигат изкуствено, и започват да мислят разни Суперлиги и други глупости, че нямало парички за заплатките? На мен това ми е интересно. Ок, имаше пари много, заплатите им станаха космически, сега няма, поне по думите на Перес, обаче пак не ги намаляват?!? Някой може ли да даде разумно обяснение?
CHELSEA

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 май 2021 21:32

kingofpop написа:Е.....Той се контузи още преди първия мач и беше очевидно, че изобщо не е готов за игра по време на двубоя беше най-слабия на терена(първия мач със Сити). Сега уикенда не игра, но явно не е отшумяла контузията.

Всъщност по протокол контузията му е свършила така да се каже на 3 май т.е. вчера. Започнала е на 29 април.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 май 2021 21:41

Релакс, Мбапето е у резервите, ще стане ясно счупен ли е, за договора ли са го били, що ли :lol:

Да се върнем към цитирането на rhaegar-а.

insaneboy1 написа:
Sstefanov написа:
insaneboy1 написа:
Sstefanov написа:
rhaegar написа:Не заслужава СПОРЕД ТЕБ.

Нито 1 футболист или човек свързан с футбол, не заслужава тези огромни заплати, които се взимат. Добри спортисти, но само до там. 99% от всички тях са изключително ниско интелигентни. Само в глупав и комерсиален свят, ритни топковци, взимат повече пари от лекари и учени ( и още 100 другите професии). Дали инженер в Наса или Спейсекс, взимам по 300 хилки на седмица ? Човек, който може да даде толкова много на обещството и на света като цяло е неглежиран, спрямо едни примадони.

Икономика, бизнес... Трябва ли да ти обясняват основните им принципи? Футболът е шоу, то и актьорите за мен са много надценени и не трябва да получават такива пари за четенето на скрипт. Парите трябва да са в сценаристите. Но това генерира приходи, лицето на продукта, нищо, че един филм може да е тотална боза дори с купчина звездни актьори. Да не говорим, че самото заплащане се базира на процента от хора които имат конкретното умение, ако си над средното ниво интелект може да станеш лекар с много учене и упоритост, ама да си про-фурболист с тренировки не става и 0,000001 от хората успяват на най-високото ниво.

Всеки можел да стане лекар, ама не и футболист. Хайде да не ме разсмиваш. Пак ти казвам и затварям темата. Нито 1 футболист на тази планета не заслужава 200 млн. траснфер или 300к на седмица. Това е мое мнение. Шоуто продава, защото е забава за ограничения човек. Не ми се пише много, бубката го е казал най добре и на 90% се покрива с моето мнение по темата.

Айде като затваряш темата, се омитай и отивай да коментираш във форума на докторите, какво дириш във форум за ограничения човек?

Естествено, че лекари, учители и т.н. са по-есенциални професии и футболистите не заслужават такива заплати от морално философска гледна точка. Но аз ти обяснявам какъв е случаят поради който взимат такива пари, а дали е справедливо или не е друг въпрос. Но такъв е животът - не е справедлив.

Подкрепям, животът не е справедлив, но за сметка на това е много кратък :!:

Върни се в “Архив”