Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Тия протести съвсем се осраха. А пък тези пред Парламента просто ще ядат бой с това кафенце. Ако някой си мисли, че тези 400 човека ще висят там всеки ден и ще правят, каквото си искат, много се е объркал.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- South_Park
Jürgen написа:BLUE CHAMPIONS написа:Jürgen написа:Разчитат на принципа Една лъжа казана 100 пъти става истина.Ама нещо не им се получава.
Пиленце, мен когато са ме лъгали "герои" като Бойко, ти знаеш ли къде си бил? Пиши си квото искаш тук, но не и подигравателно към много по-преживелите от теб хора. Има време и ти да бъдеш лъган и предаден, спокойно само. Всичко с времето си.
Е и като си по-голям от мен,автоматично значи и,че разбираш повече от мен,така ли? Сравненията между възрастите най ги обичам....
в НАД 50% и под 100% от случаите - ДА

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Синьо сърце написа:Тия протести съвсем се осраха. А пък тези пред Парламента просто ще ядат бой с това кафенце. Ако някой си мисли, че тези 400 човека ще висят там всеки ден и ще правят, каквото си искат, много се е объркал.
Ти се моли,да стане някакво чудо,че да не ме изпревариш и да слагаш подписа

BLUE CHAMPIONS написа:Думичката беше по-преживелите, а не по-разбиращите. Като четеш, се опитавай и да расъждаваш пиленце!
[offtopic]Е сега

Има си хора,дето разбират и такива,дето не разбират,независимо от възрастта

- Raoul_Duke
dunavfc написа:Raoul_Duke написа:dunavfc написа:Хем си неутрален,хем пък ясно,подкрепяш,казаното от БСП...Ако ГЕРБ има 25-30 %,БСП не трябва да има повече от 12 %
Кое казано от БСП подкрепям, не те разбрах?
Разликата между партии като Герб, НДСВ, Атака и т.н. и БСП е, че БСП има твърд електорат, който няма как да падне под 17-18%, каквото и да става. Дори сега ще са по-мобилизирани и ще вземат поне 20, което със стандартните за дпс 10-15, пак ще ги направи водеща сила и в следващия парламент. Точно затова изборите в момента са излишни. Само харчене на бюджетни пари, а в същото време съществена промяна в статуквото няма да има!
Ти твърдиш,че изборите са дирижирани от ГЕРБ,какво по-голямо доказателство,че заставаш зад думите на комунистите...
Много бъркаш в сметките,ама много...ГЕРБ в близко бъдеще няма никакъв вариант нито да се разпадне,нито да стигне до 10-15 %....БСП пък ще паднат драстично,давам им 15 % не повече...
Значи щом мнението ми случайно е съвпаднало по някой параграф с нечие друго, това автоматично значи, че го подкрепям. Желязна логика извади, няма що

Преди 3 дена, на малобройните протести в Пловдив, имаше хора, които ИЗГОНИХА други протестиращи, затова, че скандирали И против Герб(освен и срещу управляващата 3-ка)! Направи си сам изводите кой дърпа конците. И за твоя информация, изгонениете не бяха "лумпени и провокатори", а съвсем нормални хора, сред които и млади родители, дошли заедно с децата си

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Raoul_Duke написа:dunavfc написа:Raoul_Duke написа:dunavfc написа:Хем си неутрален,хем пък ясно,подкрепяш,казаното от БСП...Ако ГЕРБ има 25-30 %,БСП не трябва да има повече от 12 %
Кое казано от БСП подкрепям, не те разбрах?
Разликата между партии като Герб, НДСВ, Атака и т.н. и БСП е, че БСП има твърд електорат, който няма как да падне под 17-18%, каквото и да става. Дори сега ще са по-мобилизирани и ще вземат поне 20, което със стандартните за дпс 10-15, пак ще ги направи водеща сила и в следващия парламент. Точно затова изборите в момента са излишни. Само харчене на бюджетни пари, а в същото време съществена промяна в статуквото няма да има!
Ти твърдиш,че изборите са дирижирани от ГЕРБ,какво по-голямо доказателство,че заставаш зад думите на комунистите...
Много бъркаш в сметките,ама много...ГЕРБ в близко бъдеще няма никакъв вариант нито да се разпадне,нито да стигне до 10-15 %....БСП пък ще паднат драстично,давам им 15 % не повече...
Значи щом мнението ми случайно е съвпаднало по някой параграф с нечие друго, това автоматично значи, че го подкрепям. Желязна логика извади, няма що![]()
Преди 3 дена, на малобройните протести в Пловдив, имаше хора, които ИЗГОНИХА други протестиращи, затова, че скандирали И против Герб(освен и срещу управляващата 3-ка)! Направи си сам изводите кой дърпа конците. И за твоя информация, изгонениете не бяха "лумпени и провокатори", а съвсем нормални хора, сред които и млади родители, дошли заедно с децата сиТук при нас, "придворните" на кмета Тотев са едни от най-активните и яростни поддръжници на протестите.
Аз ти казвам,че подкрепяш това тяхно искане,не казвам,че си техен симпатизант.Нали ме пита,защо съм написал,че по начинът по който говориш подкрепяш призивите на БСП ? Да обобщаваш заради една случка,особено,след като не си присъствал е повече от нелепо

Данчето Фандъкова забранила контрапротеста!
Да се готвим за мелета довечера!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Забрани шествието,не протеста,толкова ли си тъп,че не правиш разликата
И добре направи,за тяхно добро...Представям си,как 200 човека се врязват в тълпата от 20 хил. души,нямаше да бъде никак,красива гледка...

W84me написа:Данчето Фандъкова забранила контрапротеста!Да се готвим за мелета довечера!
Да не ни лъжеш отново?Дай линк ,щото си станал като лъжливото овчарче и аз вяра ти нямам.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
dunavfc написа:Забрани шествието,не протеста,толкова ли си тъп,че не правиш разликатаИ добре направи,за тяхно добро...Представям си,как 200 човека се врязват в тълпата от 20 хил. души,нямаше да бъде никак,красива гледка...
20 000!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема