Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола
lakito7,пич,еми сам можеш да си отговориш защо всички бягат при ЦСКА...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
от kartago на 22 Сеп 2009 13:46
lakito7,
ооо не, няма да те убиваме, това са глупости! Има и други лостове, но няма излишно да се създава напрежение във форума! По тази логика някой ще си измисли някоя поговорка от преди Христа още, иди доказвай, просто те помолих, дано да ме чуеш!
Ще те чуя,за да разберете,че не съм пуснал темата,за да се заяждам,а защото мисля,че когато няколко клуба работят в полза на друг клуб,нещо не ми харесва.Тогава да се обединят,няма лошо.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
-
- Контакти:
Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?
А за петолъчки що не се отнемат точки?Що за дебилщина?Петолъчката е навредила не по-малко на човечеството!!! 

- POPCORN
- Контакти:
Това вече не е прецедент.за втори трети път фенове на левски правят това!Аре да ги видиме бфс сега като са много стриктни!преди седмици на мача с юношите на цска и левски пак бяха направили кръст.докога ще търпят изцепките на Левски и неговите фенове?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
lakito7 написа:от kartago на 22 Сеп 2009 13:46
lakito7,
ооо не, няма да те убиваме, това са глупости! Има и други лостове, но няма излишно да се създава напрежение във форума! По тази логика някой ще си измисли някоя поговорка от преди Христа още, иди доказвай, просто те помолих, дано да ме чуеш!
Ще те чуя,за да разберете,че не съм пуснал темата,за да се заяждам,а защото мисля,че когато няколко клуба работят в полза на друг клуб,нещо не ми харесва.Тогава да се обединят,няма лошо.
Ти нещо се опитваш да ни пързаляш май........

- delqnski47
- Контакти:
lakito7 написа:от kartago на 22 Сеп 2009 13:46
lakito7,
Такова нещо НЯМА гаранция

Търси вината при Батков,а не тук!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Carpy написа:Ти лепилар ли си? Що за простотия е това дето го казваш? Кой е Лечков, кой е Балъков и кой е Пенев? Отговори си на тези въпроси и се самобанни за 2 седмици.
И кой сити, че да наричаш велик футболист като Пенев "чичовото"? Какво си постигнал ти и какво е постигнал Любо Пенев? Любо има над 160 гола в Примера Дивисион. 101 гола за Валенсия. Вкарвал е хеттрик на Реал Мадрид. Шампион на Испания. Ей, пундьо - това не е Наско *******а дето си събу гащите и си показа гъза на сектор Б. Дето стоя и търка пейката на Сарагоса и се провали там. Не е Гонзо, дето носеше куфарите в Рен. Това е роден шампион. Пребори се с рака и продължава да работи във футбола. Как такава амеба като теб ще му вика "чичовото"? Разбираш ли сега защо вие подуянци имате объркана ценностна система?
Респект, Carpy!

Знаеш ли от колко години се опитвам да набия в тъпите им левскарски тикви простичката истина? Нищо не им влиза - не се хаби, това е кауза пердута! Все едно да се опитваш да убедиш клозетната чиния у вас, че е тенджера под налягане например.
А Лакито ли беше, Макито ли беше, ба ли го кой, си е болен мозък... Доказан с диагноза. Ако беше възпитан, интелигентен човек, щеше да си замълчи и да не се обажда поне 1 месец. Аз така бих направил - след целия този цирк с ония четиримата, след фиаското им срещу ЦСКА и след поредните простотии на Гонзо по районните управления, те имат наглостта да пускат теми като тази - представяш ли си колко ниско са паднали!!! Освен да им дадем по една лопата и да копаят още по-надолу!
Когато си прост, то е завинаги!
За Платини знам от човек от ръководството на отбора на Черноморец(може и в медийте да е излязло)Договорът е за 3г.Като за първата Цска плаща 170 000 евра до края на лятото,ако се стигне до продажба цената е фиксирана 1 000 000,Цска взима 30%,ако няма трансфер Цска плаща още 170 000 за още една година но вече ще получи 40% и така за третата плаща още 170 000 и взима вече 50%.Ако не се продаде през следващите 3г се връща в Черноморец
съгласен за наказанието но за петолъчка и сърп и чук наистина трябва да има в крайна сметка тук пречупения кръст не е навредил в България де докато другото да и то много
На кривия вълната му виновна