Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола

Мнениеот delqnski47 » 22 сеп 2009 18:50

lakito7,пич,еми сам можеш да си отговориш защо всички бягат при ЦСКА...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 22 сеп 2009 18:51

от kartago на 22 Сеп 2009 13:46
lakito7,
ооо не, няма да те убиваме, това са глупости! Има и други лостове, но няма излишно да се създава напрежение във форума! По тази логика някой ще си измисли някоя поговорка от преди Христа още, иди доказвай, просто те помолих, дано да ме чуеш!

Ще те чуя,за да разберете,че не съм пуснал темата,за да се заяждам,а защото мисля,че когато няколко клуба работят в полза на друг клуб,нещо не ми харесва.Тогава да се обединят,няма лошо.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 22 сеп 2009 18:53

А за петолъчки що не се отнемат точки?Що за дебилщина?Петолъчката е навредила не по-малко на човечеството!!! :twisted:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 сеп 2009 18:55

Това вече не е прецедент.за втори трети път фенове на левски правят това!Аре да ги видиме бфс сега като са много стриктни!преди седмици на мача с юношите на цска и левски пак бяха направили кръст.докога ще търпят изцепките на Левски и неговите фенове?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 сеп 2009 18:55

lakito7 написа:
lakito7,
ооо не, няма да те убиваме, това са глупости! Има и други лостове, но няма излишно да се създава напрежение във форума! По тази логика някой ще си измисли някоя поговорка от преди Христа още, иди доказвай, просто те помолих, дано да ме чуеш!

Ще те чуя,за да разберете,че не съм пуснал темата,за да се заяждам,а защото мисля,че когато няколко клуба работят в полза на друг клуб,нещо не ми харесва.Тогава да се обединят,няма лошо.

Ти нещо се опитваш да ни пързаляш май........ :lol: Аз ти говоря за подписа, ти ми говориш за темата :lol: ................ По въпроса за темата, не съм съгласен с тебе, не трябва да се гледа навсякъде конспирация и да се търсят своите грешки при другите! Нито сме били на преговорите, нито знаем параметрите на офертите, за да коментираме! Някой казал си, не се приема! А и подотбори при нас май има навсякъде, не само единия "гранд"! А и защо е нужно понякога да харчите толкова пари за отбори, като чудесно се справяте и със съдиите, и сините, и червените! Помисли и над това!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 сеп 2009 18:57

lakito7 написа:
lakito7,

Такова нещо НЯМА гаранция ;) Факт е че на трансферния прозорец Батков спеше,а ТИТАН не!Факт е че Батков не отделя нито лев за читав играч и е нормално отборите да не си дават игарчите безплатно!Факт е че почти всички играчи които бяха взети от ЦСКА бяха почти безплатни,но в евентуален бъдещ трансферен прозорец парите от тия играчи не отват при Титан!Факт е че Батков хем искаше играчи безплатно,хем е искал по големия процент от бъдещ трансфер да отидат при него!
Търси вината при Батков,а не тук!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 22 сеп 2009 18:58

Carpy написа:Ти лепилар ли си? Що за простотия е това дето го казваш? Кой е Лечков, кой е Балъков и кой е Пенев? Отговори си на тези въпроси и се самобанни за 2 седмици.

И кой сити, че да наричаш велик футболист като Пенев "чичовото"? Какво си постигнал ти и какво е постигнал Любо Пенев? Любо има над 160 гола в Примера Дивисион. 101 гола за Валенсия. Вкарвал е хеттрик на Реал Мадрид. Шампион на Испания. Ей, пундьо - това не е Наско *******а дето си събу гащите и си показа гъза на сектор Б. Дето стоя и търка пейката на Сарагоса и се провали там. Не е Гонзо, дето носеше куфарите в Рен. Това е роден шампион. Пребори се с рака и продължава да работи във футбола. Как такава амеба като теб ще му вика "чичовото"? Разбираш ли сега защо вие подуянци имате объркана ценностна система?

Респект, Carpy! :) ;)
Знаеш ли от колко години се опитвам да набия в тъпите им левскарски тикви простичката истина? Нищо не им влиза - не се хаби, това е кауза пердута! Все едно да се опитваш да убедиш клозетната чиния у вас, че е тенджера под налягане например.
А Лакито ли беше, Макито ли беше, ба ли го кой, си е болен мозък... Доказан с диагноза. Ако беше възпитан, интелигентен човек, щеше да си замълчи и да не се обажда поне 1 месец. Аз така бих направил - след целия този цирк с ония четиримата, след фиаското им срещу ЦСКА и след поредните простотии на Гонзо по районните управления, те имат наглостта да пускат теми като тази - представяш ли си колко ниско са паднали!!! Освен да им дадем по една лопата и да копаят още по-надолу!
Когато си прост, то е завинаги!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 22 сеп 2009 19:03

За Платини знам от човек от ръководството на отбора на Черноморец(може и в медийте да е излязло)Договорът е за 3г.Като за първата Цска плаща 170 000 евра до края на лятото,ако се стигне до продажба цената е фиксирана 1 000 000,Цска взима 30%,ако няма трансфер Цска плаща още 170 000 за още една година но вече ще получи 40% и така за третата плаща още 170 000 и взима вече 50%.Ако не се продаде през следващите 3г се връща в Черноморец

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 22 сеп 2009 19:17

съгласен за наказанието но за петолъчка и сърп и чук наистина трябва да има в крайна сметка тук пречупения кръст не е навредил в България де докато другото да и то много

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 22 сеп 2009 19:21

На кривия вълната му виновна

Върни се в “Архив”