Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот Corwin » 22 сеп 2009 18:22

'Нашата вярност е нашата чест/гордост' е само перефраза, но ОПРЕДЕЛЕНО е нацистка такава.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2009 18:26

За мен пък най-големите виновници за дереджето в българския футбол са и ЦСКА и "Левски", предвождани от БФС, които правят постоянни плонжове пред тези два отбора....във всяко едно отношение.
kartago написа: Най-малко да те питам, имаш ли представа коя година е създадена България?! От кого няма да те питам, че може да срутя интелектуалния ти пиедестал!

Яяя... ще ми кажеш ли на мен поне, кога е създадена България?

Нали няма да ми говориш за Славяно-българската държава, както се наричаше в учебниците преди време, а за България?И нали не мислиш, че през 4-и век не е имало българи, щото не са имали държава.. а сигурен ли си, че са нямали?
Тя и съвременна Германия е създадена от Бисмарк, но германци е имало и преди това, доколкото съм запознат.Нищо чудно да са имали и поговорки от времето на Арминий (примерно)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Diablo99
Контакти:

Мнениеот Diablo99 » 22 сеп 2009 18:26

http://www.vbox7.com/play:4bbba0a5 Скандален пoрно клип на Rammstein +18 Нецензуриран *Rammstein - Pussy*

Потребителски аватар
Diablo99
Контакти:

Мнениеот Diablo99 » 22 сеп 2009 18:27

http://www.vbox7.com/play:4bbba0a5 Скандален пoрно клип на Rammstein +18 Нецензуриран *Rammstein - Pussy*

Потребителски аватар
Diablo99
Контакти:

Потребителски аватар
Diablo99
Контакти:

Потребителски аватар
Diablo99
Контакти:

Мнениеот Diablo99 » 22 сеп 2009 18:28

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот Prizrachen » 22 сеп 2009 18:29

Ако Батков продължи да се прави на мишка, ще ни изхвърлят ДА !!!

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола

Мнениеот love_hurts » 22 сеп 2009 18:30

lakito7 написа:
от kartago на 22 Сеп 2009 12:45
lakito7,
ами сигурно ти си полезен за българския футбол, така да разбирам темата? Тези тримата когато са ни радвали и колкото са ни радвали ВСИЧКИ българи, не знам какво ти трябва да направиш за да ги настигнеш! Обаче с писания и дразнене във форума няма да стане, пич! Опитай нещо друго, я да направиш апарат за телепортация, или да измислиш ново алтернативно гориво, тогава моооже да ти се появи някакъв малък шанс да се доближиш до тях и да прославиш Родината ни из цял свят! Чета, че помниш комунистическото време ( то такова никога е нямало общо взето ), но аз лично не вярвам! Улегнал човек не би тръгнал да се заяжда и дразни толкова дребнаво като тебе!
Апропо, съветвам те да си смениш подписа, понеже няколко пъти скромно заяви, че интелекта ти е на много високо ниво?! И не само защото противоречи на правилата на форума, а най-вече да защитиш "скромното" ти заявление за собственния си интелект! Най-малко да те питам, имаш ли представа коя година е създадена България?! От кого няма да те питам, че може да срутя интелектуалния ти пиедестал!

Погледни какво съм отговорил на един колега на 5 стр.за интелигентността и грамотността. ;) Кажи,какво противоречи подписа ми, на правилата.Не мога да имам собствено мнение или не мога да използвам една поговорка,написана от друг съфорумец.Просто,защото съм малко глупав,нали трябва да се помага на по слабите и глупави.

Човека имаше предвид, че се заяждаш чрез подписа ти с феновете на друг отбор. Като целиш оронване на престижа на противника ... Другата му забележка е, че България е създадена 681 година[официално] т.е тогава бива призната от другите държави около нас. Въпреки че е съществувала и преди това ... Аз също мислих да питам за тая поговорка как разбираш ли там 300 и някоя си година е казана, ама си викам чакам да не се заяждам, че до колкото си спомням имаше някакви племена в сегашна Русия, които се падали някакъв клон от родословието на пра-българите, ако не се лъжа Аспарух е имал 2ма братя, като единият е останал в областа на сегашна Русия, а другият не помня накъде е тръгнал. Аспарух всички знаят накъде е тръгнал. Та си викам, че може случайно тази поговорка да е истина :) Другото за правописа ти не мисля грам се заяждам, защото ако се разрови из постовете ми ще се намерят сумати грешки на пунктоационно и граматическо ниво. Да не кажа, че подреждам изречението доста смешно понякога ! Това оправдание като си интелигентен не значи, че си умен.... какво да кажа за него щом те крепи, продължавай да си го повтаряш.

Та мойто скромно мнение е, че си далече от интелигентен поне от това, което показваш тук във форума. Но ако расъждаваш и така навън ... какво да кажа !

Също така никъде не съм прочел лично аз, че ирониятае против правилата на сайта. Доста често дори намирам такива статии на журналистите в гонг ... Ако това ще те утеши иронията е един интелигентен начин да заобиколиш правилата на сайта и се присмееш на противника ... Между присмееш и унижаваш има разлика ....
Последна промяна от love_hurts на 22 сеп 2009 18:38, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “Архив”