Ама когато трябва да се продава е първа пушка.

Даже и ако купувача не знае.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lakito7 написа:Само за коста янев искаше толкова.И защо Левски да са длъжни да купуват и четиримата.Както каза Наско,те са само за вътрешна консумация.
PFC Litex написа:Време е да се разбере, че безплатен обяд НЯМА
http://www.sportline.bg/news/44656/%D0% ... 1%86%D0%B8
ЦСКА вече си плащат вересиите, в момента Левски е по техният път на дълбаене надолу, нищо чудно след някой месец и в моя отбора да се стигне до същото, както каза Ники Александров "не забравяйте, че колелото се върти" -коментарът му го има в сайта на гонг
lakito7 написа:от love_hurts на 22 Сеп 2009 11:06
Всички във форума, който са малко по-дълго време са наясно, че тоя пич lakito7 измисля всевъзможни глупости. В главата му се въртат поредните fairy tells. Винаги другите са им виновни. Иска ли 1 милион за Коста Янев ми колко да ви искат, като вие ще искате при евентуална следваща продажба да приберете 90+% от трасферната сума. В момента ЦСКА играе за отбора, не някой да си пълни джоба ! Както вече литекса каза ти чел ли си договорите на футболистите. Чел си какво са писали в *** и айде ! Да ви кажа колко е объркано момчето прочетете ми подписа. Щом смята, че Аврам Грант може стане треньор на Левски .... fairy tells ! Никаква реална представа няма какво става във футбола. Сега кажи за огромния заговор срещу Левски ! Как всяка година те трябва да са шампиони и ако това не се случи има някаква конспирация, защото Левски е сам срещу всички ! Как има долни конспиратори в агитката на Левски и как всеки мач биват наказвани от верните фенове посредством юморучна схватка ! Извода, който иска да направи lakito7 e че Левски трябва винаги да е шампион, ако това не се случи значи ЦСКА или който и да е било друг е направил някаква конспирация, която вреди на БГ футбола. А това където разправя Батков, че поучили някакъв факс и тръгнали за Русия ми се струва още по-смешно. Най-смешното е че има левскари, които му вярват ! Във всяка агитка има болни мозъци редно е дори да не им обръщаме внимание на глупостите, защото те се хранят от това. Особено като видят, че някой споделя тяхните "уникални" мисли !
lakito7 каза:
"Видяхме го Херо какви ги свърши в Русия,той не става за Левски.Аз съм за Грант с помощник Кокала."
Avram Grant are you fucking kidding me ?!![]()
![]()
Nice one. The biggest dreamer ever !
Borat OUT, Bruno IN !
Приятелю,когато стигнеш моето интелектуално ниво,тогава определяй какви глупости пиша.А това за Грант го написах,за да иронизирам всички които нападаха Достанич,но ти явно не си схванал иронията.Sorry
P.S.Знаеш ли какво значи ирония? Аз досега да съм правил някакви коментари по твой адрес,а ти правиш,ителигентно,нали.
Kotooshu написа: и го слушах Борето в интервю тогава каза : На Коста Янев му се обаждах 7 пъти по телефона да го питам дали иска да играе в Левски !!! Друг е въпроса дали така се прави трансфер по телефона !!!!
a boy named goo написа:Задължително се налага да бъдат спазени правилата, не го казвам защото съм от ЦСКА. Просто веднъж завинаги трябва да бъдат осъдени по някакъв начин тези прояви на расизъм. Не мога да разбера, какво чакат компетентните органи във футбола ни, много пъти се е случвало да виждаме подобни свастики по стадионите (включително и от привърженици на ЦСКА), но досега не е имало наказния.
vanko99 написа:Батков като трябва да купува все го изнудват - Сливен го изнудвали за четиримата, Черноморец го изнудвали, Жозеф Дезире Жоб и той го изнудвал.
Ама когато трябва да се продава е първа пушка.![]()
Даже и ако купувача не знае.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта