Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот GOLEADOR » 26 юни 2013 13:33

Синьо сърце написа:
GOLEADOR написа:@Синьо сърце
Тук не става въпрос за бройка а за морал.Дали протестиращите са 5 000 или 50 000 няма значение,морал с бройка не се бори.Апостолите да не би да са били хиляди?А обърнаха света и то защото имат кауза и морал.Едни други събираха хиляди на шествия , но са аут от историята точно защото им липсваше морал.И сегашното правителство ще си отиде по същите причини.Това е положението.

С доводите ти съм съгласен. Но не и с изводите. Морал в нашата политика никога не е имало. И надали скоро ще има. Сегашното правителство естествено ще си отиде, но не сега. Не и когато ГЕРБ го иска, а когато България го иска. А до това сме още далече. Не знам дали правиш разликата.
[offtopic]Съжалявам за ЦСКА и нещата там, но това е положението. От години ви говорех за това, но не вярвахте.[/offtopic]

Протестите срещу правителството не са на ГЕРБ,а на народа.Това е ясно за всички.Упорството на управляващите само ще радикализират протестите и това вече се забелязва на днешната инициатива за пиене на кафе пред парламента.Дано не се стига до крайности и до проливане на кръв или даже нещо още по-страшно.Най-добре е правителството да подаде оставка и да остави в ръцете на народа съдбата на България.А на изборите всеки да помисли добре за кого ще гласува за да не се стига пак до нови протести след месец-два управление на новия кабинет.Разбира се,аз съм за предложението на ГЕРБ новите избори да са за Велико народно събрание,но се съмнявам БСП,ДПС и Атака да допуснат това.Но знае ли човек,може протестиращите да ги "навият" по някакъв начин и скоро да си имаме ВНС!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2013 13:35

Raoul_Duke написа:
dunavfc написа:Хем си неутрален,хем пък ясно,подкрепяш,казаното от БСП...Ако ГЕРБ има 25-30 %,БСП не трябва да има повече от 12 %

Кое казано от БСП подкрепям, не те разбрах?

Разликата между партии като Герб, НДСВ, Атака и т.н. и БСП е, че БСП има твърд електорат, който няма как да падне под 17-18%, каквото и да става. Дори сега ще са по-мобилизирани и ще вземат поне 20, което със стандартните за дпс 10-15, пак ще ги направи водеща сила и в следващия парламент. Точно затова изборите в момента са излишни. Само харчене на бюджетни пари, а в същото време съществена промяна в статуквото няма да има!

Ти твърдиш,че изборите са дирижирани от ГЕРБ,какво по-голямо доказателство,че заставаш зад думите на комунистите...
Много бъркаш в сметките,ама много...ГЕРБ в близко бъдеще няма никакъв вариант нито да се разпадне,нито да стигне до 10-15 %....БСП пък ще паднат драстично,давам им 15 % не повече...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 юни 2013 13:37

Raoul_Duke написа:
dunavfc написа:Хем си неутрален,хем пък ясно,подкрепяш,казаното от БСП...Ако ГЕРБ има 25-30 %,БСП не трябва да има повече от 12 %

Кое казано от БСП подкрепям, не те разбрах?

Разликата между партии като Герб, НДСВ, Атака и т.н. и БСП е, че БСП има твърд електорат, който няма как да падне под 17-18%, каквото и да става. Дори сега ще са по-мобилизирани и ще вземат поне 20, което със стандартните за дпс 10-15, пак ще ги направи водеща сила и в следващия парламент. Точно затова изборите в момента са излишни. Само харчене на бюджетни пари, а в същото време съществена промяна в статуквото няма да има!

Човече,живеем в 2013,не в 2005.БСП няма да има повече от 12%.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 юни 2013 13:41

Raoul_Duke написа:Разликата между партии като Герб, НДСВ, Атака и т.н. и БСП е, че БСП има твърд електорат, който няма как да падне под 17-18%, каквото и да става. Дори сега ще са по-мобилизирани и ще вземат поне 20, което със стандартните за дпс 10-15, пак ще ги направи водеща сила и в следващия парламент. Точно затова изборите в момента са излишни. Само харчене на бюджетни пари, а в същото време съществена промяна в статуквото няма да има!

Kолега, това от месец, че и повече се повтаря на двама-трима тийна точно в тази тема. Мислиш ли че с още дъвчене ще развалиш светогледа им? :) :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2013 13:42

Очаквам,циркът да бъде пълен !!! Сидеров да излезе и да каже,че няма да даде кворум на БСП + ДПС и ще сваля правителството :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако го направи го признавам за БОГ - клоун !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2013 13:43

BLUE CHAMPIONS написа:
Raoul_Duke написа:Разликата между партии като Герб, НДСВ, Атака и т.н. и БСП е, че БСП има твърд електорат, който няма как да падне под 17-18%, каквото и да става. Дори сега ще са по-мобилизирани и ще вземат поне 20, което със стандартните за дпс 10-15, пак ще ги направи водеща сила и в следващия парламент. Точно затова изборите в момента са излишни. Само харчене на бюджетни пари, а в същото време съществена промяна в статуквото няма да има!

Kолега, това от месец, че и повече се повтаря на двама-трима тийна точно в тази тема. Мислиш ли че с още дъвчене ще развалиш светогледа им? :) :lol:

Винаги,много ме е кефило,как вашите недъзи ги преписвате на другите хора ;) Ако ще да го дъвчите 250 пъти,след като не е вярно,как искаште някой да промени СВЕТОГЛЕДА си ?

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 юни 2013 13:46

dunavfc написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

Винаги,много ме е кефило,как вашите недъзи ги преписвате на другите хора ;) Ако ще да го дъвчите 250 пъти,след като не е вярно,как искаште някой да промени СВЕТОГЛЕДА си ?

Разчитат на принципа Една лъжа казана 100 пъти става истина.Ама нещо не им се получава :mrgreen: .

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 юни 2013 13:51

Jürgen написа:Разчитат на принципа Една лъжа казана 100 пъти става истина.Ама нещо не им се получава :mrgreen: .

Пиленце, мен когато са ме лъгали "герои" като Бойко, ти знаеш ли къде си бил? Пиши си квото искаш тук, но не и подигравателно към много по-преживелите от теб хора. Има време и ти да бъдеш лъган и предаден, спокойно само. Всичко с времето си.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 юни 2013 13:55

BLUE CHAMPIONS написа:
Jürgen написа:Разчитат на принципа Една лъжа казана 100 пъти става истина.Ама нещо не им се получава :mrgreen: .

Пиленце, мен когато са ме лъгали "герои" като Бойко, ти знаеш ли къде си бил? Пиши си квото искаш тук, но не и подигравателно към много по-преживелите от теб хора. Има време и ти да бъдеш лъган и предаден, спокойно само. Всичко с времето си.

Е и като си по-голям от мен,автоматично значи и,че разбираш повече от мен,така ли? Сравненията между възрастите най ги обичам....

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 юни 2013 14:03

Думичката беше по-преживелите, а не по-разбиращите. Като четеш, се опитавай и да расъждаваш пиленце! :)

Върни се в “Архив”