Време е да се разбере, че безплатен обяд НЯМА
http://www.sportline.bg/news/44656/%D0% ... 1%86%D0%B8
ЦСКА вече си плащат вересиите, в момента Левски е по техният път на дълбаене надолу, нищо чудно след някой месец и в моя отбора да се стигне до същото, както каза Ники Александров "не забравяйте, че колелото се върти" -коментарът му го има в сайта на гонг
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола
от love_hurts на 22 Сеп 2009 11:06
Всички във форума, който са малко по-дълго време са наясно, че тоя пич lakito7 измисля всевъзможни глупости. В главата му се въртат поредните fairy tells. Винаги другите са им виновни. Иска ли 1 милион за Коста Янев ми колко да ви искат, като вие ще искате при евентуална следваща продажба да приберете 90+% от трасферната сума. В момента ЦСКА играе за отбора, не някой да си пълни джоба ! Както вече литекса каза ти чел ли си договорите на футболистите. Чел си какво са писали в *** и айде ! Да ви кажа колко е объркано момчето прочетете ми подписа. Щом смята, че Аврам Грант може стане треньор на Левски .... fairy tells ! Никаква реална представа няма какво става във футбола. Сега кажи за огромния заговор срещу Левски ! Как всяка година те трябва да са шампиони и ако това не се случи има някаква конспирация, защото Левски е сам срещу всички ! Как има долни конспиратори в агитката на Левски и как всеки мач биват наказвани от верните фенове посредством юморучна схватка ! Извода, който иска да направи lakito7 e че Левски трябва винаги да е шампион, ако това не се случи значи ЦСКА или който и да е било друг е направил някаква конспирация, която вреди на БГ футбола. А това където разправя Батков, че поучили някакъв факс и тръгнали за Русия ми се струва още по-смешно. Най-смешното е че има левскари, които му вярват ! Във всяка агитка има болни мозъци редно е дори да не им обръщаме внимание на глупостите, защото те се хранят от това. Особено като видят, че някой споделя тяхните "уникални" мисли !
lakito7 каза:
"Видяхме го Херо какви ги свърши в Русия,той не става за Левски.Аз съм за Грант с помощник Кокала."
Avram Grant are you fucking kidding me ?!![]()
![]()
Nice one. The biggest dreamer ever !
Borat OUT, Bruno IN !
Приятелю,когато стигнеш моето интелектуално ниво,тогава определяй какви глупости пиша.А това за Грант го написах,за да иронизирам всички които нападаха Достанич,но ти явно не си схванал иронията.Sorry
P.S.Знаеш ли какво значи ирония? Аз досега да съм правил някакви коментари по твой адрес,а ти правиш,ителигентно,нали.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- Berba M.U.
- Контакти:
Nasko 1 написа:Има резон в откриването на такава тема! През лятото Балъков каза, че Мишел Платини е скъп за Левски и би го продал само в чужбина. Сега Бала и "чичовото" са се разбрали за Платини за някаква смешна сума, около 3 пъти по-ниска, отколкото искаха през лятото от Левски.
Също така през лятото Левски се поинтересува от Коста Янев, но Лечков поиска почти толкова пари за него, за колкото след това даде четирима играчи на ЦСКА. Що за безобразие е това, когато от Левски поискат играч, цената е една, а от ЦСКА като го поискат цената е друга.
Ти сигурен ли си в това което казваш,след поредният малоумен опит да направите нещо като трансфер,вярваш ли в менижърите на левски или там в които ви води трансферната политика???Вярваш ли им още????????
lakito7 написа:Тези откакто влязоха в нашия футбол като ръководители,въртят само разни далаверки помежду си с цел цска да стане шампион,за да изкарат някой лев.Миналото първенство неможаха,а сега съм сигурен,че ще направят и невъзможното това да стане,за да вдигнат цената на ритнитопковците си.Всички червени сега,ще започнат да ме плюят,но пак ще си говорим на лято,когато дори цска да не е станал шампион,ще има яка разпродажба на отбора им.
Далаверки наистина се правят, но от Боби Перуката и неговия "сив кардинал" Наско Раев.

Лечков и Костадинов им играят по свирката и предават отбора, който ги направи известни.
Що се отнася до Балъка и Пенев - трябва да си много болен мозък за да ги замесиш. Хората си работят в клубовете и постигат успехи! Нямат нищо общо с управлението на БФС.
- david_villa
- Контакти:
lakito7 написа:Вие цесекарите сега сте заслепени,но я питай хората от Сливен и Бургас колко са доволни,че тези играчи са в цска,а ще ви питам аз през лятото като ги шитнат набързо,какво ще говорите тогава.Ако тези футболисти си бяха останали в клубовете,сега щеше да има по голяма конкуренция в първенството,а от това следва по голямо качество.
Страхотно мнение, и "Баейрн" (Мюнхен) само да е посмял да купи някой от Бундеслигата! Имаме пари, купуваме или плащаме наем. Или предлагаме изгодна сделка, от която са доволни и двата клуба (Платини). Като не сте съгласни за Делев и Стоянов, идете в чужбина, напазарувайте, там го няма Лечков.
Можете да се сърдите само на Батков, че ако не биете "Черноморец" по средата на есенния полусезон сте във втората половина на таблицата.
И още нещо: Чорни почва разследване. Не Батков или друг от ръководството тук! Това какво ви говори? Едва ли Мустакатия, който минава за една от най-мазните скици в България е толкова прост да се хване на такава лъжа. Но приема всичко с усмивка, трае си и се разходи до Гърция. Хрумвало ли ви е, че не фенове на ЦСКА, а много по-вероятно е Борат да си е спретнал цирка, понеже се е страхувал от евентуална загуба на "Левски" в "целия му блясък". Ще има "Суртуци", "Къде ви е селекцията, бе?" и "Ратко, вън!". Намира си оправдание с Якузата, калабрийците и пр.
Търсете си причината най-вече в собственика, после в Любо Пенев и който да е.
Re: Сините легенди по проблема
Обаче на мен ми се иска, като излязат такива големи имена по телевизията да зоват за смяна на Батков, да застанат зад имената си и да посочат алтернатива.
А не само да се изказват фенски, като по форумите.
А не само да се изказват фенски, като по форумите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ти лепилар ли си? Що за простотия е това дето го казваш? Кой е Лечков, кой е Балъков и кой е Пенев? Отговори си на тези въпроси и се самобанни за 2 седмици.
И кой сити, че да наричаш велик футболист като Пенев "чичовото"? Какво си постигнал ти и какво е постигнал Любо Пенев? Любо има над 160 гола в Примера Дивисион. 101 гола за Валенсия. Вкарвал е хеттрик на Реал Мадрид. Шампион на Испания. Ей, пундьо - това не е Наско педераса дето си събу гащите и си показа гъза на сектор Б. Дето стоя и търка пейката на Сарагоса и се провали там. Не е Гонзо, дето носеше куфарите в Рен. Това е роден шампион. Пребори се с рака и продължава да работи във футбола. Как такава амеба като теб ще му вика "чичовото"? Разбираш ли сега защо вие подуянци имате объркана ценностна система?
И кой сити, че да наричаш велик футболист като Пенев "чичовото"? Какво си постигнал ти и какво е постигнал Любо Пенев? Любо има над 160 гола в Примера Дивисион. 101 гола за Валенсия. Вкарвал е хеттрик на Реал Мадрид. Шампион на Испания. Ей, пундьо - това не е Наско педераса дето си събу гащите и си показа гъза на сектор Б. Дето стоя и търка пейката на Сарагоса и се провали там. Не е Гонзо, дето носеше куфарите в Рен. Това е роден шампион. Пребори се с рака и продължава да работи във футбола. Как такава амеба като теб ще му вика "чичовото"? Разбираш ли сега защо вие подуянци имате объркана ценностна система?
lakito7 написа:от PFC Litex на 22 Сеп 2009 11:01
lakito7 написа:.Ако тези футболисти си бяха останали в клубовете,сега щеше да има по голяма конкуренция в първенството,а от това следва по голямо качество.
А няма ли конкуренция в момента?
Каква конкуренция![]()
Ти на това,ако викаш комкуренция.Аз помня през комунизма конкуренцията,"грандовете" ни губеха по 6-7 мача на сезон и нямаше такава поляризация на силите.
Прав си! Помня, че през 80-те години Левски падна от Ботев Враца на Герена с 3:6, но тогава треньора на Левски остана на поста си и нямаше почти никакво оплюване по медиите. По скоро се пишех хвлаебствия за момчетата от Враца. Съвсем наскоро, през сезона 2006-2007 година Левски подобри рекорда за най-много спечелени точки и най-добра голова разлика в шампионата, като дори третия Литекс беше размазан с 6:2 в последния кръг! Този факт отново паказва, че през последните години конкуренцията е още по-слаба.
Nasko 1 написа:Има резон в откриването на такава тема! През лятото Балъков каза, че Мишел Платини е скъп за Левски и би го продал само в чужбина. Сега Бала и "чичовото" са се разбрали за Платини за някаква смешна сума, около 3 пъти по-ниска, отколкото искаха през лятото от Левски.
Също така през лятото Левски се поинтересува от Коста Янев, но Лечков поиска почти толкова пари за него, за колкото след това даде четирима играчи на ЦСКА. Що за безобразие е това, когато от Левски поискат играч, цената е една, а от ЦСКА като го поискат цената е друга.
ти чувал ли си за пазарна политика всеки купува и продава кадето му е изгодно
- ***cska***
- Контакти:
lakito7 написа:от PFC Litex на 22 Сеп 2009 11:01
lakito7 написа:.Ако тези футболисти си бяха останали в клубовете,сега щеше да има по голяма конкуренция в първенството,а от това следва по голямо качество.
А няма ли конкуренция в момента?
Каква конкуренция![]()
Ти на това,ако викаш комкуренция.Аз помня през комунизма конкуренцията,"грандовете" ни губеха по 6-7 мача на сезон и нямаше такава поляризация на силите.
Ма ти се се притеснявай!То о*борчето ви пак ше загуби 6-7 мача и тоя сезон.

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!