Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Lochsof
Контакти:

Re: Реалният собственик

Мнениеот Lochsof » 22 сеп 2009 14:45

gacobacov2 написа:Ако турките мислеха че Левски е слаб нямаше да киснат в нашия форум като служител на Титан по градинките. Те много добре знаят че тези 4 т. ще бъдат стопени и Левски пак ще е шампион. И много добре знаят че Титан е бизнес група целяща единсвено печалба и ще стане като при Божков и Мулти - та те не са си платили още новозакупените футболисчета от отборите от средата на таблицата. Имат още към 10 млн задължения. Единственото което ги крепи е надеждата от пробив в европа - но тя е абсурд защото имат да взимат макс 2 точки и са гарантирано 4-ти. После ще продават щото няма паре. Докато Левски със спечелените до момента 3,5 млн евро за влизане в ЛЕ и неочаквано получените бонуси за всички участници в 3 пред кръг на ШЛ от 1,3 млн - общи 4,8 млн си е вързал газщите за целия сезон - ния НЯМАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ към никого. Така че нека киснат, балона ще се спука (биха безумно слаб Динамо Москва дето не може 2 паса да върже и равен с 11 резерви на 10-ия евроанонимник Фулъм и обезкръвения Левски с най-големия си резултат от 7 години (есента на 2002) насам и за следващите 7 години пак ще ни бият с толкова къмто 2016 г.)Единсвения качествен отбор , без проблеми с който играха, (Пирин) едвам не ги би тея средняци сливенско-ботевски. Смех

Между другото честит празник на БЪЛГАРИТЕ във форума.

Благодаря, честито и на теб
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 сеп 2009 14:45

Малко по-спокойно
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:46

Хаха Копеле имаш убийствен аватар са ще си го свала :Д
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Класирането до момента...

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 14:47

А сега гласът на публиката какъв е? :roll:
Ама не тази публика във форума, а онази на стадиона? Не искам да защитавам Велев, но той беше последния виновник за всичко.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот denis888 » 22 сеп 2009 14:49

След поредния син резил се търси някой виновен , но не където трябва . Крадеца е в къщата им а те викат дръжте крадеца . Престъпник като Батков който се мисли за най-великият трябва да му бъде даден урок той не е власта че да разреши и да прати рецедивиста Рабех извън граница . След като е следствен няма право да играе и в мачовете на говедата извън България . Ако сме държава то закона си е закон дори и за Баткоф и за гурбетчии като Рабех . Изрод като Рабех трябва да гние в панделата , стига разни руснаци и африканци и не знам си още какви да си пият и карат колите . ДОКОГА ??? Докато утрепят невинни ??? това ли чакате ??? Време е за това говедо да влезе или в панделата или в кланницата !!!
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Re: Класирането до момента...

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:51

Абе не съм съгласен много много че не е бил виновен за нищо нооо все пак въпроса ми беше къде е видян този толкова феноменален финал :) Може би във Спринта на ЦСКА беше феноменалността но лично за мен беше очаквано с тази бездарна игра и 5 от наистина коравите съперници да си загубят точките както съм убеден и тази година че ще стане до този момент не са играли с нито един стойностен отбор с изключение на Пирин да го кажа така последни им 5 мача са със Черноморец Черно Море Литекс Локо София и Славия :)
Ние имаме един отложен с Литекс и Черно Море този с черноморец не го броя щото ето го къде е и очаквам да ни побутнат малко да излезнеме от тая криза

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: За трансфера

Мнениеот eMs1 » 22 сеп 2009 14:53

SofiaSkinHead написа:Както вече писах по-рано в една друга тема по форума МНОГО РАНО СЛОЖИХТЕ ТИГАНА да не стане така че накрая пак да ревете ама БФС ни е проблема на нас имаме много по-тежка програма накрая... МИ пак ще ядете хуя. Няма да обръщам отново внимание на правописа от страна на червените фенове (Пример толкова сложна дума като думата мършо или написана по-правилно от вас "маршо"). Също така бих желал да коментирам и изказването че Мустакатия бил задминал добрия вълк гЛупи. Ми аз доколкото си спомням гЛупи с каквото се е захванал на всичко е **** майката. Батков мисля си че тва му е първата издънка. А и едва ли щяхме да сме толкова (пак написано от фен на червния отбор) ЕНТЕЛЕГЕНТНИ колкото вас, при положение че знаем че човека който ще става президент и магарето да хване за хуя ще му изсъхне ние да си мълчим.
Абе квото и да кажа разбира се че аз ще съм поредната "МАРША" във вашите очи така че мисля да спра до тука :) НО ПАК ВИ КАЗВАМ ХВАНЕТЕ ПЪРВО РИБАТА И ПОСЛЕ СЛОЖЕТЕ ТИГАНА ДА НЕ СТАНЕ НАКРАЯ ТАКА ЧЕ 2та КАМИОНА ДЕТО СТЕ ДОКАРАЛИ ДА НЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ НО С ДРУГ ЦВЯТ СЛЕДВАЩИЯ ПОЛУСЕЗОН

Мда....вие леФскарите сте най-грамотните....личи си отвсякъде....за рибата и тигана е вашия специалитет....то не беше ШЛ, най-добрия отбор в България, смазване на "прасетата", велики трансфери.....но когато няма какво да кажете се хващате за бъдещето....да не станело еди к'во си....няма, жалки сте и другия полусезон ще пишеш "ама догодина като ви хванеме...."

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот Сектор Б » 22 сеп 2009 14:55

SofiaSkinHead много лоши думи си позволяваш, брато ... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:55

Не мисля че говедото за затвора е едно а 2 БАТКОФФ и РАБЕХ. А и от животоспасяваща гледна точка в затвора ще му е най-добре на Бай Ганьо поне ще е кажи речи на сигурно място...
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот Сектор Б » 22 сеп 2009 14:57

С Паткоф ще водим война до край! Ако не си замине сам това значи само едно за него! Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”