rhaegar написа:NOMER14 написа:Как да повярвам.
Евертън е рекордьор по най-много участия в най-горното ниво на английския футбол и един от шесте с постоянно присъствие в създадената Висша лига.
Ами настройвай се за факта, че освен ако не се случи чудо, от следващия сезон ще са пет отбора с постоянно присъствие във ВЛ.
Програмата им не е ужасна, след мача с нас имат 4, които е абсолютно възможно да си спечелят, но не изглеждат като отбор, имащ сили и желание за борба. Ще виидм де, аз съм за тях главно защото ми е писнало от Бърнли, но честно казано не вярвам да им се получи.
Яд ме е за Франки, защото сам се набута в тая каша. Можеше и трябваше да избере Норич. Да, пак щеше да изпадне, но поне щеше да го направи с приятен футбол, необременен от очаквания до края на сезона и в следващия да ги върне отново във ВЛ. Сега пак ще изпадне, принуден е да играе дърварски футбол, понеже сбирщината им за друго не става и най-вероятно ще го махнат след сезона, което ще е и кажи-речи краят на мениджърската му кариера. Разбирам че от професионална гледна точка да водиш Евертън е miles ahead от това да водиш Норич, но понякога трябва по-добре да си подбираш битките.
От Франки може би ще стане треньор, но наистина трябва да започне от отбор например в средата на таблицата, за който няма очаквания откъм класиране в Европа, горна група или опасност от изпадане и да поработи половин-един сезон в спокойна обстановка. Засега се вижда, че в ситуации под напрежение не се справя.