Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот tiamat » 30 авг 2013 07:26

metodito написа:Браво, пенсионерския клуб се заформи. И кво правим другия сезон с Далма, Пелето и Сеитаридис?

Привличането на 22-годишния испанец, обаче според мен тепърва ще се докаже, като попадение. На 22 и испанец, а и ако се окаже добър, Батков може да го продаде за много добра сума.

Той не е ли под наем?

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 30 авг 2013 07:38

tiamat написа:
metodito написа:Браво, пенсионерския клуб се заформи. И кво правим другия сезон с Далма, Пелето и Сеитаридис?

Привличането на 22-годишния испанец, обаче според мен тепърва ще се докаже, като попадение. На 22 и испанец, а и ако се окаже добър, Батков може да го продаде за много добра сума.

Той не е ли под наем?

Под наем е за една година ;)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: "Левски" взе вратар от "Хайдук" (Сплит)

Мнениеот wilge » 30 авг 2013 09:09

balef написа:Добър старши треньор веднага ще извади Пламен Илиев той няма физиката да е вратар и то на Левски !
Един добър вратар трябва да е цар в малкото наказателно поле при въздушни топки !

Да сложиш на вратата човече с височина на крило е най- малкото несериозно. Недопустимо е вратаря ти да е едва 179 см след като противниковите нападатели са над 190 см. Болшинството големи отбори имат снажни голкийпъри. Добър вратар се изгражда с лични качества, много рутиниран и опитен треньор (обикновено доказал се бивш вратар), стабилни и можещи защитници които да прихващат случайно изпуснатите от халфовете противникови нападатели, да им отнемат топката и да не им позволяват да центрират към наказателното поле. Всеки който е гледал европейски футбол вижда, че от 10 удара към вратата 9 са блокирани от защитниците. За това са им добри вратарите. Ние какво имаме? Треньор- брат на вратар. Защитници- ако случайно пипнат топката то тя се забива неспасяемо в нашата врата. Вратарят ни- хем недорасъл (и в двата аспекта), хем недоучен (без треньор сме на практика), хем защитата пред него е като разграден двор. Нито един европейски вратар не е подложен на толкова много директни атаки от нападателите както нашия. С други думи причината за многото допуснати голове в нашата врата към момента не е само във вратаря. Но смятам, че би трябвало да потърка малко пейката за сметка на Мишо. Ще е поучително за него. А може би Наско го гласи за някъде. Замирисва ми на трансфер с тлъста комисионна за ... досещате се сами.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2013 09:42

NO MERCY написа:[center]Изображение[/center]

"Левски" уреди желания от Славиша Йоканович класен вратар. За финални преговори и подписване на договор в София пристигна 27-годишният Горан Блажевич от хърватския "Хайдук" (Сплит), научи "24 часа".

Двуметровият Блажевич прие предложението на "сините" и се очаква още днес трансферът му да бъде оповестен официално. С привличането му ще се сложи и край на времето на доскорошния любимец на публиката Пламен Илиев на "Герена". "Левски" ще опита да продаде скоростно 21-годишния талант от Ботевград, а резерва на Блажевич трябва да остане Михаил Иванов. Заради спада във формата и психологическата криза покрай неволите на "Левски" Пламен Илиев изпадна и от разширения състав на националния отбор. Така и за него се оказа по-добре да търси ново предизвикателство. Идващият исполин Блажевич е с близо 20 сантиметра по-висок от Пламен Илиев.

Горан бе неизменен титуляр за "Хайдук" в изминалото първенство в Хърватия. През започналата нова кампания обаче неизменно на вратата на "Хайдук" излиза 23-годишният Ловре Калинич. Това преплита пътищата на Блажевич и "Левски".

Изкупихме света, ей, Богу :mrgreen:

Ей Богу да каже от къде ги бере тея пари да си наберем и ние

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: "Левски" взе вратар от "Хайдук" (Сплит)

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2013 09:47

BadBoy написа:Въпросният не е свободен агент и как ще го картотекират ми е много интересно

То е измислено- под наем.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 30 авг 2013 09:56

Тоя новия вратар надали ще е под 15 хил. евро на месец. И какво правите - от трън, та на глог. Аз не мога да разбера защо вашите не пускат резервата - Михаил Иванов, мисля, беше. Пацо прецака няколко мача, дайте и на това момче да се изложи 2-3 пъти, преди да го изгоните и да вземете чужденец с 5 пъти по-голяма заплата. По отношение на Юркас :!: Сейтеридис - изключителна класа, ама на европейското преди 9 години :mrgreen: . Там беше вездесъщ, един от най-добрите във всеки мач, заедно с Делас и Загоракис. Ако има нещо малко останало от тогава - взимайте, ама ако е бавен - не става, все пак е бек ... Най-важното е да си решите проблема с вратарския пост, защото отборите от "А" група усетиха Пацо, че е зле на високите топки и ще берете ядове като ви пуснеме чрния шаман Сидибе :mrgreen:

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 30 авг 2013 10:13

не че Пацо е някакъв вратар от извънземна класа и аз имам леки предубеждения към него, ама плювните тук по негов адрес ми напомнят малко на настроенията към Иванков, когато беше на неговата възраст. Или помията към Здравко Здравков преди многооо години.

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 30 авг 2013 10:19

helic написа:не че Пацо е някакъв вратар от извънземна класа и аз имам леки предубеждения към него, ама плювните тук по негов адрес ми напомнят малко на настроенията към Иванков, когато беше на неговата възраст. Или помията към Здравко Здравков преди многооо години.

Викаш още 10 години да го държим и да му вкарват голове от халите

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 авг 2013 10:24

Много напомняния за мача му с Калиакра, с основна вина е и за гола на Черно море, но в малко ли мачове ни извади? Спаси ли ни в мача с Литекс, ЦСКА, Лудогорец, че до последно да мечтаем за титла? Имал е вина за някои голове, но ни е спасявал 20 пъти повече! Аз му пожелавам трансфер и дано да направи добра кариера!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 авг 2013 10:25

всички които изпуснаха титлата миналата година са под огромен натиск,нужно им е време за да се отърсят,а това време е пагубно за Ф.К. Левски.
Тези които идват в Левски не са най-голямата класа,но могат да помогнат доста на отбора-визирам и Деко и Макриев и евентуално Далма,Блажевич и Сайтаридис.Никой не е казал че ще гоним Пацо,но извинявайте колкото пъти ни е отървал толкова и закопал-нека бъдем честни.
Аз няма да го упреквам момчето ,но ако хърватина подпише може и за добро да е това за Пламен.Друг е въпроса че според мен Мишо е класа над Пламен-лично мое мнение.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”