Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Neron » 29 юни 2012 22:10

фифи перото написа:
Обичам Левски написа:Водили сме тайни преговори със Дембеле а пък нямаме пари за селекция.Нещо не ми се връзва.Едно е сигурно във Левски ПАРИ НЯМА!!!

В Левски пари ИМА и винаги е имало.Проблемът е,че не отиват в правилна посока.

И аз съм на това мнение.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 юни 2012 22:11

Ако нямаше пари все 1 път играчите щяха да обърнат джобовете но не са го правили защото си вземат заплатите редовно.Да не са само това разходите но все пак на Левски не са спонсори само ВТБ и Мтел.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 29 юни 2012 22:12

Тук май имаше някакъв спор... Мисля, че това е отговора му:
http://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Beleck
Изображение

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 29 юни 2012 22:13

Neron написа:Ако нямаше пари все 1 път играчите щяха да обърнат джобовете но не са го правили защото си вземат заплатите редовно.Да не са само това разходите но все пак на Левски не са спонсори само ВТБ и Мтел.

Получават засега.Щом ще продаваме Диамунтен заради високата заплата и махнахме Калво по-същата причина.Значи нещата са зле

way
Контакти:

Мнениеот way » 29 юни 2012 22:14

Обичам Левски написа:
Neron написа:Ако нямаше пари все 1 път играчите щяха да обърнат джобовете но не са го правили защото си вземат заплатите редовно.Да не са само това разходите но все пак на Левски не са спонсори само ВТБ и Мтел.

Получават засега.Щом ще продаваме Диамунтен заради високата заплата и махнахме Калво по-същата причина.Значи нещата са зле

По добре така отколкото да сме като някои други отбори

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 юни 2012 22:15

santiliana написа:къде съм писал, че съм "навътре в нещата"? Казвал съм каквото знам. Какво искаш лично на теб да ти кажа? Че до вторник ръководството на Левски водеше тайни преговори за връщането на Дембеле? Че 1 месец се "облизват" за един алжирец, но май се оказва, че нещо пари за селекция няма...Това ли да ти кажа?! И какво ти дава право да се явяваш като крайна инстанция? Нямам спомен да съм наругал син привърженик. И пак ти казвам- последна грижа ми е да се изкарвам, че съм "навътре" в нещата...
А за "хубавец"- така е, кво да правя. Природа. Ти като си грозен- има пластична хирургия... :)

Тайни преговори за Дембеле?!? :shock: Единственото запитване за Дембеле от Левски беше зимната пауза за 6-месечен наем. От тогава ръководството ни е спряло всякакви запитвания до Фрайбург :!: А пари за кой алжирец нямаме, за този, дето тактично отклонихме желанието му да акустира в Европа със смешната офертата от 30к евро ли? :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 29 юни 2012 22:17

BLUE CHAMPIONS написа:
santiliana написа:къде съм писал, че съм "навътре в нещата"? Казвал съм каквото знам. Какво искаш лично на теб да ти кажа? Че до вторник ръководството на Левски водеше тайни преговори за връщането на Дембеле? Че 1 месец се "облизват" за един алжирец, но май се оказва, че нещо пари за селекция няма...Това ли да ти кажа?! И какво ти дава право да се явяваш като крайна инстанция? Нямам спомен да съм наругал син привърженик. И пак ти казвам- последна грижа ми е да се изкарвам, че съм "навътре" в нещата...
А за "хубавец"- така е, кво да правя. Природа. Ти като си грозен- има пластична хирургия... :)

Тайни преговори за Дембеле?!? :shock: Единственото запитване за Дембеле от Левски беше зимната пауза за 6-месечен наем. От тогава ръководството ни е спряло всякакви запитвания до Фрайбург :!: А пари за кой алжирец нямаме, за този, дето тактично отклонихме желанието му да акустира в Европа със смешната офертата от 30к евро ли? :roll:

да за същия ставаше въпрос

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 юни 2012 22:18

ама момчета, та в Левски влязоха около 4,5 млн. евро от ШЛ преди години и потънаха в дън земя, та сега ли ще им се види "пътя". Не мога да разбера само защо е нужно да се нахвърлят някои тук спрямо други. Не е ли тук мястото всеки да каже какво е чул, видял или прочел?! Говорим за "слухове и новини", нали така? Някой тръгва да обижда и упреква друг затова, че казал нещо.Кое е лошото? Един знае едно, друг- друго. Но къде има 100% сигурност в нещо?! Да, за Слимани е доста интересен случая, защото можеше да свърши работа. Но какво можем ние да направим, освен да обменим някое мнение...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 юни 2012 22:18

Th3_K1ng написа:Тук май имаше някакъв спор... Мисля, че това е отговора му:
http://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Beleck

???

Нищо общо с Микре!!

way
Контакти:

Мнениеот way » 29 юни 2012 22:20

santiliana написа:ама момчета, та в Левски влязоха около 4,5 млн. евро от ШЛ преди години и потънаха в дън земя, та сега ли ще им се види "пътя". Не мога да разбера само защо е нужно да се нахвърлят някои тук спрямо други. Не е ли тук мястото всеки да каже какво е чул, видял или прочел?! Говорим за "слухове и новини", нали така? Някой тръгва да обижда и упреква друг затова, че казал нещо.Кое е лошото? Един знае едно, друг- друго. Но къде има 100% сигурност в нещо?! Да, за Слимани е доста интересен случая, защото можеше да свърши работа. Но какво можем ние да направим, освен да обменим някое мнение...

Не взеха ли автобуса с тези пари или се бъркам ?:)

Върни се в “Архив”