Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Re: Класирането до момента...

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:00

bossmitko написа:Защо ни трябваше тази смяна .. Велев си вършеше работата ...в предишното първенство направихме страхотен финал ...показахме много добра игра и спечелихме титлата .. тази година според мен ЦСКА е шампион ,а ако играем като с ЦСКА онзи ден ще спорим с Черноморец за 2рото място .. :cry:

:) Знаеш ли наскоро имаше една реклама на Формула 1 в която се казваше МОМЧИЛЕ АБЕ ТИ ШЕГУВАШ ЛИ СЕ? Bossmitko АБЕ ТИ ШЕГУВАШ ЛИ СЕ?

ГЛАСА НА ПУБЛИКАТА БЕШЕ: ВЕЛЕВ ВЪН!!!
ИГРАТА НА ОТБОРА БЕШЕ: ТРАГИЧНА

Къде го видя тоя силен финал? може би срещу клизмата с Миньор на Герена или Героичното 1:1 с Пирин ?

Ае свалете си малко сините очила :) И Аз съм Левскар ма поне по някой път знам кога да си свала очилата да не изглеждам смешен в очите на конкуренцията
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Re: Сините легенди по проблема

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:02

Тази тема я има вече в други дискусии

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Сините легенди по проблема

Мнениеот bigbonusprize » 22 сеп 2009 14:02

Наско Сираков:

[offtopic]Не трябва аз да казвам какво става в Левски, какво е положението там, защо е такова. Но повече не бива да бъдат слагани на дузпата Георги Иванов - Гонзо, Ратко Достанич и Константин Баждеков да обясняват тези неща. Още по-малко те могат да кажат какво ще става оттук нататък. Това трябва да обясни на обществото собственикът Тодор Батков. Но без емоции - спокойно, задълбочено и честно.

Не е необходимо да си посипва главата с пепел, да казва колко съжалява за ситуацията, в която се оказа Левски, и т.н. Станалото - станало. Трябва да каже сериозно какво ще прави в следващите месеци. Той какво ще направи, каква ще бъде политиката на клуба, с какъв ресурс ще разполага, как ще се насочи този ресурс. И главното - какви ще бъдат целите. Но реално, без да имаме халюцинации, че играем като Барселона и без да имаме бълнувания, че ще станем първи в групата в Лига Европа. Защото ножът е опрял до кокала. Нещата в отбора и около него са критични. Има огромно напрежение и в играчите, и в хората, които обичат Левски. Те са объркани, огорчени, те се срамуват да гледат такъв Левски. Всичко това трябва да го обясни Тодор Батков. За хубаво или за лошо. Но честно.

Левски е в нокаут. Футболен, кадрови, организационен, но пълен нокаут. Това е днес. Въпросът е да се изпревари, да се спре реферът да не преброи до 9. Да не тръгнат да изнасят нокаутирания на носилка. Може да прозвучи невероятно, но аз твърдя: Левски не е загубил всичко. Нещо повече - Левски не е загубил нищо. Но ако продължава така, само за една-две седмици може да загуби всичко.

Психологически днес отборът е смачкан. А пък срещу този състав на ЦСКА да загубиш по такъв начин - това е ужасно. Не помня откога Левски не е губил три мача поред. Сега ги загуби. Това какво е? Отборът е на прага на ужасяващ срив и това в никакъв случай не трябва да се допуска. С цената на всичко трябва да се спре. След такава загуба в дербито обикновено дълго се преживява криза. Но Левски не може да си го позволи в този момент. Защото само след една седмица всичко може наистина да е загубено. Сега се говори - ужас, Левски е на осмо място! Вярно е, че аз от 47 години не помня Левски да е бил на осмо място в класирането. И много по-възрастни левскари не помнят. Защото не е било.

Но хайде да попитам - а наистина ли е на осмо място? Има един отложен мач - ако го спечели, всичко се променя. Ако петимата - Бардон, Миланов, Зе Соарес, Тасевски и Рабех, влязат в игра и заиграят добре, какво ще стане? Ще стане един съвсем друг Левски, който може да има съвсем друга съдба. Но е много важно всички тези момчета да бъдат възстановени психически. Плюс вратаря Георги Петков, който рухна срещу ЦСКА. Не може някакви момчетии да те правят за резил, да ти удрят греди и да те карат да лазиш и да прегръщаш гредите, без да рухнеш психически. Ами как се чувстват онези четири момчета, с които се подиграха в Москва? Ето защо главното сега е отборът да бъде възстановен психически. Това е драма, но тя не е само футболна. Не е нормално, не е реално такъв клуб да изпадне в такава ситуация. Това е срамно и унизително.[/offtopic]
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот metodito » 22 сеп 2009 14:04

А ти ... плати ли си тока?

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 22 сеп 2009 14:04

Поредната "статиика" на Спорталщината... Ще разминат и *** тия хора...
Изображение

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Re: Николай Димитров

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:05

Neron написа:
SofiaSkinHead написа:Тъй като гледам че няма кого да псувате в момента и реших че е редно поне да имате един опинент :) нека това да бъде в моето лице :)

ДА николай не е в най-добрата си форма в момента но да не казваме какво правеше Божо Митрев когато застана да пази за първи път на вратата на Левски... грешки недопустими за един вратар (НЕ КАЗВАМ ЧЕ БОЖО Е СЛАБ ДОРИ НАПРОТИВ). Видя се че когато се гласува нужното доверие в няколко мача подред Качествата се видяха и в момента Божката е един от най-обичаните в Левски. Ще видите че ако се започне да се дава шанс на хората които не играят и те ще влезнат във форма. Как искаше да знаеш какви са качествата на един играч като гледаш как тренира ? ми и Сарате не си дава зор на тренировката и ще си кажеш тоя е абсолютен бездарник мързелив ама като го видиш как тича с топката в крака на мачовете ще си промениш мнението. МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИГРОВО ВРЕМЕ

Божко направи грешки в 1 2 мача но когато Петков се контузи и се наложи Митрев да го замества той го замести по много добър начин.На Пичо шанс му се дава от 3 години поне и то в първия отбор но той не може да се запомни с нищо освен детинските си грешки.

:) на "Пичо" му се дава шанс в последните минутки на безмислено решениете мачове

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:07

petkata написа:Да се маха, и аз не мога да го търпя вече!

ОК
Махаме Хичо
Махаме Сърмов
Махаме Бардон
Махаме Симонович
Махаме Христов
Махаме Йовов
Махнахме и Карето

Ми освен ти и тоя преди тебе забравих му ника поне виждам че сте класни играчи идете вие да вдигнете отбора тогава и да играете без смени целия сезон ?

За Йовов съм съгласен че е трагедия и то не от днес

kolovati
Контакти:

Re: Как мислите-Ричи да се върне или не.

Мнениеот kolovati » 22 сеп 2009 14:09

Лъчо го видехме с чорбата колко топки отне и с испанците в четвъртък имаше въздух само за едно пулувреме. При юнушите е друго там играеш срещу разни мекици и може да си правиш красиви голчета ама при мъжете трябва и физика а Лъчо я няма никаква. Верно че си е нашо момче и затва трябва да му се дават още шансове но без сериозен халф който може да надпребори противника в центъра нема да се мине. Ако не е Ричи някои друг ама със Лъчо и Сармов ще береме ядове

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 сеп 2009 14:09

SofiaSkinHead написа:
petkata написа:Да се маха, и аз не мога да го търпя вече!

ОК
Махаме Хичо
Махаме Сърмов
Махаме Бардон
Махаме Симонович
Махаме Христов
Махаме Йовов
Махнахме и Карето

Ми освен ти и тоя преди тебе забравих му ника поне виждам че сте класни играчи идете вие да вдигнете отбора тогава и да играете без смени целия сезон ?

За Йовов съм съгласен че е трагедия и то не от днес

От тея защо да махаме Бардон или Христов а още повече защо Карето видя се без тях колко можем.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:10

И какво :) Ще ни изхвърлят от Лига Европа :) и без това не сме за там с този отбор в момента само ще ставаме за смях. Важното е че войната с БаткoFF ще продължи до екзекуцията му на ГЕРЕНА !!!

Върни се в “Архив”