Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Николай Димитров

Мнениеот Neron » 22 сеп 2009 13:43

Аз откога съм казал че тоя като играе ние само падаме ама като си отвориш устата и всичко ти връхлита че бил супер талант.Този ако беше в голям отбор досега хората щяха да платят на някой само и само да го вземе.Стяуа ако дава наистина милион да го дават без да се замислят.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Как мислите-Ричи да се върне или не.

Мнениеот bigbonusprize » 22 сеп 2009 13:46

Твърдо не! Владо Гаджев, Лъчо Балтанов и Сърмов са идеални. Още повече, че тоя пиеше два пъти повече от Рабех... Въобще не ни трябва!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 13:50

Тъй като гледам че няма кого да псувате в момента и реших че е редно поне да имате един опинент :) нека това да бъде в моето лице :)

ДА николай не е в най-добрата си форма в момента но да не казваме какво правеше Божо Митрев когато застана да пази за първи път на вратата на Левски... грешки недопустими за един вратар (НЕ КАЗВАМ ЧЕ БОЖО Е СЛАБ ДОРИ НАПРОТИВ). Видя се че когато се гласува нужното доверие в няколко мача подред Качествата се видяха и в момента Божката е един от най-обичаните в Левски. Ще видите че ако се започне да се дава шанс на хората които не играят и те ще влезнат във форма. Как искаше да знаеш какви са качествата на един играч като гледаш как тренира ? ми и Сарате не си дава зор на тренировката и ще си кажеш тоя е абсолютен бездарник мързелив ама като го видиш как тича с топката в крака на мачовете ще си промениш мнението. МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИГРОВО ВРЕМЕ
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 22 сеп 2009 13:50

SofiaSkinHead написа:Кои топки взимаше ако не е тайна? Тия от мрежата ли? Аре стига ми говорихте глупости ... бил национал на Нигерия са къф? Рабех 2ри Номер ТВЪРДО НЕ!!! и тая глупост че бил класи над Балтанов хаха не знам кво да кометирам :) за разлика от КЛАСНИЯ РАПЪР Лъчо играе всеки мач в младежкия национален отбор и вкарва кажи речи във всеки мач и НЕ СЛУЧАЙНО ПОНЕЖЕ Е С КЛАСИ ПОД НИВОТО НА МИШО ШАМАРА НОСИ КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА НА МЛАДЕЖКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР !!!

Така е, добър е.Обаче като аз предлагам Ричи защото можеме да го вземем веднага а не да чакаме до зимата
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 сеп 2009 13:53

SofiaSkinHead написа:Тъй като гледам че няма кого да псувате в момента и реших че е редно поне да имате един опинент :) нека това да бъде в моето лице :)

ДА николай не е в най-добрата си форма в момента но да не казваме какво правеше Божо Митрев когато застана да пази за първи път на вратата на Левски... грешки недопустими за един вратар (НЕ КАЗВАМ ЧЕ БОЖО Е СЛАБ ДОРИ НАПРОТИВ). Видя се че когато се гласува нужното доверие в няколко мача подред Качествата се видяха и в момента Божката е един от най-обичаните в Левски. Ще видите че ако се започне да се дава шанс на хората които не играят и те ще влезнат във форма. Как искаше да знаеш какви са качествата на един играч като гледаш как тренира ? ми и Сарате не си дава зор на тренировката и ще си кажеш тоя е абсолютен бездарник мързелив ама като го видиш как тича с топката в крака на мачовете ще си промениш мнението. МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИГРОВО ВРЕМЕ

Божко направи грешки в 1 2 мача но когато Петков се контузи и се наложи Митрев да го замества той го замести по много добър начин.На Пичо шанс му се дава от 3 години поне и то в първия отбор но той не може да се запомни с нищо освен детинските си грешки.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 13:55

Ами след като си съгласен не мислиш ли че вместо да го взимаш и да запълваш квотите за зимата може да се налага Лъчо Балтанов и Табаков примерно както и Сашо Киров и отбора лека полека да върви нагоре... Нали това казаха ще се разчита на младите играчи. Кво слаба ни е школата ли ? ЗА тва ли тая година имаме ако не се лъжа 1-2 мача загубени ЛЕВСКИ - ЦСКА ?
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Класирането до момента...

Мнениеот metodito » 22 сеп 2009 13:56

milen.hristov написа:
ОК,наречиме пияница няма да се обидя,но наркоман не съм.Пак твърдя и ще продължавам да го правя,че спасението на Левски е в Наско и Мъри,стига експерименти вече видяхме до къде ни доведоха.
п.с.Спокойно в най-лошият случай сме в първите 4 :mrgreen:

Аз си мислех, че Мъри може да е някакъв бг вариант на Ги Ру. Според мен му беше дървена малко главата, но се видя, че "План 2009" щеше да проработи с футболисти като Зе и Жо. Но не би. Наско ще го призная или като президент или като треньор, но като "бос в сянка - не". Спортният директор да бъде администратор, а не специалист по всичко. Наско е минало, очаква се бъдещето. При ръководството на Наско, футболисти като Кривия, Ил. Стоянов, Бисер Иванов, Гонзо бяха бяха смачквани. Гонзо има уникален инат и хъс за победа и... не знам може би малоумие. Разкарваха го като някаква панаирджийска забележителност - Турция, Франция, Хърватия. След това приоритет на Наско беше да бием цска, след това първенство, купа и ЕК беше накрая. Той си го каза в едно интервю, че приоритет е шампионата. А не би трябвало в такъв клуб така. Всичко е приоритет. Ние сме "Левски", не Фулъм. Да, при него имаше ред, да, при него нямаше такива неща в публиката. Вместо с тебе да си разправяме как добре играхме срещу Виляреал (а добре играхме, според мен), гледай сега. Но Наско, според мен е бита карта.

Последния сезон на Мъри не ме бъркаше, че сме завършили на колко си точки от цска. Исках Мъри да остане. Мен червените нито ги гледам, нито ме интересуват, ама не стана така.

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот samolitex » 22 сеп 2009 13:58

Левски може да бъде изхвърлен от Лига Европа, ако феновете на тима продължат да протестират срещу Батков с бомби и нацистки свастики в мачовете на сините в евротурнирите, научи Sportal.bg. Войната между синия бос и запалянковците избухна по време на вечното дерби, когато от сектор "Б" бяха хвърлени поне 15 бомби, продиктувани от тоталното управленско безхаберие в клуба и последвалия гаф с мнимите трансфери на Рабех, Тасевски, Миланов и Зе Соарес в Рубин (Казан).

Това със сигурност ще докара сериозна глоба на клуба, но ръководството на сините се опасява, че бомбите могат да се повторят и в домакинските мачове от Лига Европа срещу Лацио, Ред Бул и Виляреал, което ще е с пагубни последствия.

Както е известно, преди няколко години ръководството на българския шампион се сблъска с подобен проблем. Тогава, в мач от предварителните кръгове на ШЛ срещу Сиони (Грузия), след канонада от бомби, ултрасите на Левски успяха да прекратят за няколко минути двубоя, а след срещата сините като по чудо се отърваха само с парична глоба от УЕФА.

И заради този случай сега нещата обаче стоят твърде различно. Според правилниците на ФИФА и УЕФА, ако публиката на Левски повтори бомбардировките и срещу Лацио, тимът със сигурност ще бъде лишен от домакинство. Ако не дай боже бомбите предизвикат прекратяване на двубоя, е твърде вероятно Левски да бъде изхвърлен от груповата фаза на Лига Европа.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 22 сеп 2009 13:58

Да се маха, и аз не мога да го търпя вече!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Сините легенди по проблема

Мнениеот bigbonusprize » 22 сеп 2009 14:00

Май и Ники мисли като нас...
Ако намерите още някое интервю сложете го...

Николай Илиев пред "7 дни спорт". Ето цялото му изказване:

В един момент се решава, че четирима футболисти трябва да тръгнат за Русия. Изпълнителният директор първо не знае, после научава. Треньорът също разбира със закъснение и е пред свършен факт. Накрая дори и до трансфер не се стига. Стига се обаче до голяма излагация пред България и света - поне така я чувстваме всички ние, които обичаме Левски.

Случаят за пореден път доказа, че Левски не се намира на добро ниво на управление, няма адекватна клубна политика. Случаят с изпращането на четирима в Русия е следствие на всичко това. Нагледахме се на това как в Левски се водят неподходящи футболисти, препоръчани от някого или пък гледани на видеозапис, вместо това да бъдат играчи, които са следени подробно поне една година. Да не говорим за смяната на треньори, която се извършва във възможно най-неподходящите моменти.

След този грандиозен провал всеки трябва да си поеме отговорността, да си подадат оставките и да напуснат. Истината е, че Левски се управлява от човек, който не разбира от футбол, а ръководството под него са кукли на конци. Виждат, че клубът се управлява неправилно, но си мълчат. Само че ако си професионалист, трябва да си държиш на мнението.

За Тодор Батков е добре да се замисли и да си припомни миналата Нова година. Тогава Александър Томов напусна ЦСКА, продаде клуба на нови собственици и направи новогодишен подарък на привържениците на червените. Сега всички, които обичат Левски, имат нужда от същия новогодишен подарък. След като не могат да управляват Левски, нека се постараят да продадат клуба на по-компетентни хора. Едно е да инвестираш в Левски и съвсем друго е да се бъркаш грубо в спортно-техническата част и да вземаш решения на своя глава. Последният пример е с тези неосъществени трансфери. Левски има много силен международен отдел и е било редно да се направи проверка на нещата, преди да се пристъпи към сделка, лишила отбора от четирима важни играчи за мача с ЦСКА. Сигурен съм, че служителите в клуба щяха да проучат нещата в детайли и да разберат, че тази сделка е невъзможна. Вместо това всичко стана през главите им, докато Левски беше на мача с Виляреал в Испания. Ето този стил на управление е много вреден за клуба.

Аз затова не съм в Левски, тъй като обичам да се работи професионално, честно и почтено. Левски е велик клуб, но в момента май че му остана само публиката.
Последна промяна от bigbonusprize на 22 сеп 2009 14:05, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”