А то да беше само това ... ...тотално руши играта на отбора ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fabregas_949 написа:Твърде рано е да се говори, изминали са твърде малко кръгове, за да се стига до подобни заключения
SofiaSkinHead написа:Абе майка му деба тъпи ли сте или не знам къф ви е проблема... Оптимисти и къв оптимизъм бе брато?
Някога гледал ли си мач на Лацио в живота си? Гледал ли си стила им на игра? Гледал ли си от къде се бие? ГЛЕДАЛ ЛИ СИ НЯКОГА НЕЩО СВЪРЗАНО С ЛАЦИО?
Кво не беше очаквано Базел да бие РОма ли ? Дали? Искаш ли да ти покажа фишчето със 1цата на Базел? Залцбург били Лацио и ? Видя ли им изобщо головете на ЗАлцбург 2 персонални грешки. Квото и да ми говорите Левски и ЦСКА са трагедия в момента и ще са на 4тите места в групите си !
Оптимизъм трябвало... Ми и вие се биете постоянно в гърдите колко сте големи кви Евробойци сте... Големи евробойци сте нема що Бихте Динамо Москва БРАВО само дето не виждам динамо кво толкова играха че да са толко сериозен противник
Там Пере Тук Пере Бате Жилина... Шшш ало ЛЯТОТО ПОМНИШ ЛИ ГО ИЛИ ТИ БЕШЕ МНОГО ДАЛЕЧЕ 3:1 ЖИЛИНА ПОМНИШ ЛИ ГО ИЛИ КВО ? КОГАТО МЪДИ ВОДЕШЕ ЛЕВСКИ И СТИГНА ДО 1/4 ФИНАЛ ЗА УЕФА КЪДЕ БЕШЕ ЕВРОИДИОТИЗМА МУ?
СЪЗДАДЕНИ СТЕ САМО ЗА ДА КЪСАТЕ НЕРВИТЕ НА ХОРАТА И ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ РАЗБИРАЧИ. ГЛЕДАЙТЕ СИ ТАМ ЦИГАНИЯТА (ПРЕДИМНО СВЪРЗАНИ СА "ХОРАТА" ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД СЪС ФИРМАТА ТИТАН) И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕЩА КОИТО НЕ ВИ ЗАСЯГАТ ВАС. ЩЯХМЕ ДА ВИ БИЕМЕ И СЪС ТИЯ 4МАТА ? ДАЛИ СЛУЧАЙНО ВИКТОР ГЕНЕВ СБЪРКА ПРИ 1ВИЯ ГОЛ АКО РАБЕХ ИГРАЕШЕ ЦЕНТРАЛНАТА ЗАЩИТА ЩЕШЕ ДА Е РАБЕХ И ТОПУЗАКОВ НЕ ГЕНЕВ И ТОПУЗАКОВ СЕЩАШ ЛИ СЕ ? А КАТО ПАДНЕ 1ВИЯ ГОЛ МАЧА ПРИДОБИВА ВЕЧЕ СЪВСЕМ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ ... НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ХАБЯ С ТАКИВА КАТО ВАС
metodito написа:fabregas_949 написа:Твърде рано е да се говори, изминали са твърде малко кръгове, за да се стига до подобни заключения
Да бе, ама Кокъла беше емнат от "насковчетата"/ наркомансите от втория мач, нали?! Подобно на държавата, така и сред феновете малоумнто малцинство управлява нормалното мнозинство. Аз не съм делегирал права нито на едните, нито на другите. Малоумници и мутри, всякаква леш. Рано е, прав си. Те отсреща точно това чакат. Браво! Жлъчта ми не е към тебе конкретно, Фабрегас. Те си знаят,към тея към които е насочена.
comandosa1 написа:Цачев е класа над Хичо. Непонятно защо е даден под наем, вместо Пичо финта. Това да се мислиш за бърз и да не може да настигнеш Пирес който е на 38 години и си води топка, значи че си много зле.
milen.hristov написа:Пак твърдя и ще продължавам да го правя,че спасението на Левски е в Наско и Мъри,стига експерименти вече видяхме до къде ни доведоха.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост