Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bossmitko

Николай Димитров

Мнениеот bossmitko » 22 сеп 2009 13:24

Нямам повече нерви да наблюдавам този некадърник ... от 5 години вече е "млада надежда" ..НЯМА МЯСТО В ЛЕВСКИ .. По крилото като мине центъра започва с неговите финтове ..някой да го е виждал да преминава така някой .. ?!? :?: :?: :x
А то да беше само това ... ...тотално руши играта на отбора ...
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Класирането до момента...

Мнениеот metodito » 22 сеп 2009 13:26

fabregas_949 написа:Твърде рано е да се говори, изминали са твърде малко кръгове, за да се стига до подобни заключения ;)

Да бе, ама Кокъла беше емнат от "насковчетата"/ наркомансите от втория мач, нали?! Подобно на държавата, така и сред феновете малоумнто малцинство управлява нормалното мнозинство. Аз не съм делегирал права нито на едните, нито на другите. Малоумници и мутри, всякаква леш. Рано е, прав си. Те отсреща точно това чакат. Браво! Жлъчта ми не е към тебе конкретно, Фабрегас. Те си знаят,към тея към които е насочена.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Николай Димитров

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 13:27

Аз от много време нямам нерви да го гледам. Не знам колко години вече го чакаме да покаже "таланта си"! Не съм чувал за футболист, към който да се проявява такова голямо търпение, както към него. След Арсенал явно много си повярва и се свърши с него. По-добре да бъде преотстъпен, за да може поне да играе. С тази си игра не е даже за дубъла на Левски!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

dimitroff78
Контакти:

Re: Реалният собственик

Мнениеот dimitroff78 » 22 сеп 2009 13:33

SofiaSkinHead написа:Абе майка му деба тъпи ли сте или не знам къф ви е проблема... Оптимисти и къв оптимизъм бе брато?
Някога гледал ли си мач на Лацио в живота си? Гледал ли си стила им на игра? Гледал ли си от къде се бие? ГЛЕДАЛ ЛИ СИ НЯКОГА НЕЩО СВЪРЗАНО С ЛАЦИО?
Кво не беше очаквано Базел да бие РОма ли ? Дали? Искаш ли да ти покажа фишчето със 1цата на Базел? Залцбург били Лацио и ? Видя ли им изобщо головете на ЗАлцбург 2 персонални грешки. Квото и да ми говорите Левски и ЦСКА са трагедия в момента и ще са на 4тите места в групите си !
Оптимизъм трябвало... Ми и вие се биете постоянно в гърдите колко сте големи кви Евробойци сте... Големи евробойци сте нема що Бихте Динамо Москва БРАВО само дето не виждам динамо кво толкова играха че да са толко сериозен противник
Там Пере Тук Пере Бате Жилина... Шшш ало ЛЯТОТО ПОМНИШ ЛИ ГО ИЛИ ТИ БЕШЕ МНОГО ДАЛЕЧЕ 3:1 ЖИЛИНА ПОМНИШ ЛИ ГО ИЛИ КВО ? КОГАТО МЪДИ ВОДЕШЕ ЛЕВСКИ И СТИГНА ДО 1/4 ФИНАЛ ЗА УЕФА КЪДЕ БЕШЕ ЕВРОИДИОТИЗМА МУ?

СЪЗДАДЕНИ СТЕ САМО ЗА ДА КЪСАТЕ НЕРВИТЕ НА ХОРАТА И ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ РАЗБИРАЧИ. ГЛЕДАЙТЕ СИ ТАМ ЦИГАНИЯТА (ПРЕДИМНО СВЪРЗАНИ СА "ХОРАТА" ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД СЪС ФИРМАТА ТИТАН) И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕЩА КОИТО НЕ ВИ ЗАСЯГАТ ВАС. ЩЯХМЕ ДА ВИ БИЕМЕ И СЪС ТИЯ 4МАТА ? ДАЛИ СЛУЧАЙНО ВИКТОР ГЕНЕВ СБЪРКА ПРИ 1ВИЯ ГОЛ АКО РАБЕХ ИГРАЕШЕ ЦЕНТРАЛНАТА ЗАЩИТА ЩЕШЕ ДА Е РАБЕХ И ТОПУЗАКОВ НЕ ГЕНЕВ И ТОПУЗАКОВ СЕЩАШ ЛИ СЕ ? А КАТО ПАДНЕ 1ВИЯ ГОЛ МАЧА ПРИДОБИВА ВЕЧЕ СЪВСЕМ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ ... НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ХАБЯ С ТАКИВА КАТО ВАС

Моите уважения, момче, но мисля, че си още млад и някои неща изобщо не ги разбираш.
Виктор Генев, като бърка, ще го наказват.
Динамо Москва, като са слаби, ги наказаха.
Да ми казваш, че с Рабех в централната защита на Левски неща щяха да са по-различни, е, меко казано, смешно. Рабех е изключително груб, непредвидим и слаб психически, защитник, на когото червеният картон и дузпата са му в джоба още преди започването на мача. На мача с Локо Сф едва не контузи Камбуров, цяла България го видя какви ги върши, с Виляреал го оставиха да плува в локвата при гола, просто го подминаха като скиорско колче.
Да не започвам да говоря и за Топузаков, който толкова много го превъзнасяте. Спас Делев до остави да си седне на гъза, а му свириха несъществуващ фаул.
Ти кои мачове си гледал изобщо?
В големи периоди от времето Левски не можаха да излязат от собственото си поле, червените удариха греда, Минев с мъка извади добавката на Данчо Тодоров, канонади и прочие. През първото полувреме Маркиньос за малко да разстреля Гошко, през второто полувреме националът се контузи, за да извади удар с глава на Платини, после Чавдаров и той можеше да отнесе гол.
Червените създаваха положение след положение и можеха да вкарат още поне 4 чисти гола. Направо ви смачкахме.
И, колкото и да ти е неприятно, отборът на Любо Пенев продължава без загуба в евро турнирите, а Левски отнесоха две грозни загуби от Дебрецен, да не говорим, че с мъка биха Баку.
Мисли малко, преди да пишеш, че и с големи букви даже.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 22 сеп 2009 13:37

Хичо е АЛАША заедно с много други като него включително и Саша Симонович! Другите да не ги изброявам... то е ясно.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 сеп 2009 13:37

metodito написа:
fabregas_949 написа:Твърде рано е да се говори, изминали са твърде малко кръгове, за да се стига до подобни заключения ;)

Да бе, ама Кокъла беше емнат от "насковчетата"/ наркомансите от втория мач, нали?! Подобно на държавата, така и сред феновете малоумнто малцинство управлява нормалното мнозинство. Аз не съм делегирал права нито на едните, нито на другите. Малоумници и мутри, всякаква леш. Рано е, прав си. Те отсреща точно това чакат. Браво! Жлъчта ми не е към тебе конкретно, Фабрегас. Те си знаят,към тея към които е насочена.

ОК,наречиме пияница няма да се обидя,но наркоман не съм.Пак твърдя и ще продължавам да го правя,че спасението на Левски е в Наско и Мъри,стига експерименти вече видяхме до къде ни доведоха.
п.с.Спокойно в най-лошият случай сме в първите 4 :mrgreen:

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 22 сеп 2009 13:38

За Хичо съм си казал мнението. В Арсенал(ако въобще е бил там) са му казали истината право в очите..............
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 22 сеп 2009 13:39

Цачев е класа над Хичо. Непонятно защо е даден под наем, вместо Пичо финта. Това да се мислиш за бърз и да не може да настигнеш Пирес който е на 38 години и си води топка, значи че си много зле.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 22 сеп 2009 13:41

comandosa1 написа:Цачев е класа над Хичо. Непонятно защо е даден под наем, вместо Пичо финта. Това да се мислиш за бърз и да не може да настигнеш Пирес който е на 38 години и си води топка, значи че си много зле.

Да си говорим реално, че и Наско Сираков ако играе срещу него пак ще е по-бърз... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 13:42

milen.hristov написа:Пак твърдя и ще продължавам да го правя,че спасението на Левски е в Наско и Мъри,стига експерименти вече видяхме до къде ни доведоха.

Твърдо ЗА. И на мен ми писна от експерименти в Левски. С просто око се вижда, че по тяхно време организационно, спортно технически ако щеш отборът беше в друго измерение. Дори да е имало далавери от страна на Наско не ми пука! Искам коренна промяна, защото станахме за смях.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”