ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот angelco77 » 26 май 2016 22:43

baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:Васконти , не мога да знам какво са отчели адвокатите на БФС , ама все си мисля , че те ако не знаят кое и как трябва да се направи , то в тази държава никой друг не може :roll: Та в тоя ред на мисли , всичко се прави само с една цел , връщането на ЦСКА в елита , другото е подробности и юридически каламбури с цел всичко да е по точката на закона и да не може никой да пипне БФС за нищо ;)

Взе да ти просветлява май.Щото варианта с Чавдар нямаше да остави БФС в позиция на ненаказуем.

На мен отдавна ми е просветнало , ама ти не си махаш капаците от очите и това е :oops: Само ти не успя да разбереш , че варианта с Чавдар е по препоръка от БФС , а не идея на Ганчев :shock: Защо е така , питай адвокатите на БФС :!: Явно според наредби и запетайки от законите това е по-законно от вариант с ФК на Ганчев примерно :roll: :mrgreen: Не знам и не ме интересува честно казано , това си е проблем на ... БФС не мой ;) Аз си поддържам и викам за ЦСКА , не за ПФК или АД , отдавна съм казал , че юридическите каламбури за узаконяване на това или онова не ме вълнуват :!: ;)

Толкова страници с глупости изчетох,та реших да питам направо:
Вие,феновете на ЦСКА,сте готови да припознаете и приемете за свой ЦСКА "творението Чавдар Етрополе и Литекс''?!
И твърдите ,че ЦСКА е в сърцата и душите,нали така?
Айде да ми отговорите,ама честно и откровено-ако вместо Чавдар Етрополе се яви ФК Левски София,и той ли ще е в сърцата ви?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 26 май 2016 22:44

doberman написа:Виждам, че някои са се "оздравили". Не пишат вече Жужето, а Гришата :mrgreen:

:mrgreen:
Ами ако се "обърне палачинката" - нали пак ще искат да "захлебват".
Обаче - 'надежди *****".
"жужето" не е по "изваждането".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 26 май 2016 22:45

От супер сигурен източник знам, че Черепа е помолил да се закръглят дълговете на 40 милиона защото няма дребни, а нап пари не връщат!
Сега малко сериозно... сто пъти ви се каза, че черепа няма нищо общо с ЦСКА от миналото лято. Съдът днес обяви фалит на старото дружество (тези които могат да четат са го разбрали). Относно плана на Гришата, всичко си върви по план. ЦСКА има мач в Събота и нищо не може да се преструктурира преди този мач. Нещата са задвижени, всичко е наред. Правоприемственост ще има, разбира се, част от дълговете са договорени, другите като човека с двуседмичен курс по спортно право пият водичка. Договора за стадиона ще се прехвърли към новото ад.
Новия сезон, където и да играем, започва след два несеца и има много работа да се свърши по отбора. Който иска да ходи да търси Чавдар, Лиски и т.н. На Армията ще излезе ЦСКА.
И да се обърна към потребителя с ник 1914: Ако наистина не знаеш от къде Милко има да взима пари от ЦСКА значи не се интересуваш от отбора и за всички ще е по-добре да коментираш любимците си от северните покрайнини на София.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 май 2016 22:45

doberman написа:Виждам, че някои са се "оздравили". Не пишат вече Жужето, а Гришата :mrgreen:

Ей, и това градинско джудже порасна, бе!Па и капачките на колената са му здрави още.Късметлия жуже е, шъ знайш! :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 22:45

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:Както вече написах от мен не зависи! А, ръководството какви решения взема, те не ги оповестяват, та се налага сами да се доберем до истината! ;)

От теб зависи да мислиш с главата си. Ти почти година ни убеждаваш как нещата с ФК са изпипани и се случват и на финала да ви сецне нещо толкова прозаично, каквато е забраната за членство на нови ФК. А на всичко от горе това ви беше повторено хиляда пъти, вие се смеехте ехидно. Проблемът е, че сега повтаряте същата грешка и пак се смеете ехидно.

Както съм написал многократно, преди така съм си мислел, че ще стане, това съм и писал! Не съм убеждавал никого! Ако сте били убедени за ФК-то, покрай написаното в някой форум, то вие трябва да се запитате дали мислите с главата си!
Различното в момента обаче е, че си личи работата по проекта "Чавдар", имаше обръщение на Ганчев, днес имаше и интервю на премиера! Та, не знам, май вие, които сте за оздравяване, се надявате на нещо свише!

ПП Дълговете излезнаха, старото ПФК е вече във фалит, само се чака официално да бъде обявено!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2016 22:45

Haralampy написа:
Beladona написа:...Гришата и цели две молби ковна !

Днеска "жужето" стана "Гриша Ганчев".
:roll:
А сега вече е "Гришата".
:shock:

Вече е ''Гришата'',защото каквото му кажа на ЛС го изпълнява.И ме слуша.А тука като ви направя забележка и ми се качвате на главата. :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 май 2016 22:46

angelco77 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:Васконти , не мога да знам какво са отчели адвокатите на БФС , ама все си мисля , че те ако не знаят кое и как трябва да се направи , то в тази държава никой друг не може :roll: Та в тоя ред на мисли , всичко се прави само с една цел , връщането на ЦСКА в елита , другото е подробности и юридически каламбури с цел всичко да е по точката на закона и да не може никой да пипне БФС за нищо ;)

Взе да ти просветлява май.Щото варианта с Чавдар нямаше да остави БФС в позиция на ненаказуем.

На мен отдавна ми е просветнало , ама ти не си махаш капаците от очите и това е :oops: Само ти не успя да разбереш , че варианта с Чавдар е по препоръка от БФС , а не идея на Ганчев :shock: Защо е така , питай адвокатите на БФС :!: Явно според наредби и запетайки от законите това е по-законно от вариант с ФК на Ганчев примерно :roll: :mrgreen: Не знам и не ме интересува честно казано , това си е проблем на ... БФС не мой ;) Аз си поддържам и викам за ЦСКА , не за ПФК или АД , отдавна съм казал , че юридическите каламбури за узаконяване на това или онова не ме вълнуват :!: ;)

Вие,феновете на ЦСКА,сте готови да припознаете и приемете за свой ЦСКА "творението Чавдар Етрополе и Литекс''?!
Айде да ми отговорите,ама честно и откровено-ако вместо Чавдар Етрополе се яви ФК Левски София,и той ли ще е в сърцата ви?

Ангелчо, кое е по-моралното - това което мислиш ти, или ако черно на бяло съществува футболен ЦСКА, без значение с какво дружество и кой е преебан?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 май 2016 22:50

angelco77 написа:
baraba написа:
icko65 написа:

На мен отдавна ми е просветнало , ама ти не си махаш капаците от очите и това е :oops: Само ти не успя да разбереш , че варианта с Чавдар е по препоръка от БФС , а не идея на Ганчев :shock: Защо е така , питай адвокатите на БФС :!: Явно според наредби и запетайки от законите това е по-законно от вариант с ФК на Ганчев примерно :roll: :mrgreen: Не знам и не ме интересува честно казано , това си е проблем на ... БФС не мой ;) Аз си поддържам и викам за ЦСКА , не за ПФК или АД , отдавна съм казал , че юридическите каламбури за узаконяване на това или онова не ме вълнуват

Айде поредния НЕадекватен пример , ами Нито Чавдар ми е в сърцето , нито Фк **** ми е в сърцето , ясно ??? В сърцето ми е ЦСКА и само ЦСКА , нито ПФК -та , нито АД-та , айде лека !!! За себе си избирай , кой Левки ти е на сърцето , Истинския на Кучето , фалшивия на Томито Лафчис или Спартак Сф наследен от .... Витоша ... Бай :twisted:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 май 2016 22:52

angelco77 написа:
baraba написа:
icko65 написа:

Много точен въпрос !

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 26 май 2016 22:52

Изображение

Лиска с червено бял екип .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Върни се в “Архив”