baraba написа:icko65 написа:baraba написа:Васконти , не мога да знам какво са отчели адвокатите на БФС , ама все си мисля , че те ако не знаят кое и как трябва да се направи , то в тази държава никой друг не можеТа в тоя ред на мисли , всичко се прави само с една цел , връщането на ЦСКА в елита , другото е подробности и юридически каламбури с цел всичко да е по точката на закона и да не може никой да пипне БФС за нищо
![]()
Взе да ти просветлява май.Щото варианта с Чавдар нямаше да остави БФС в позиция на ненаказуем.
На мен отдавна ми е просветнало , ама ти не си махаш капаците от очите и това еСамо ти не успя да разбереш , че варианта с Чавдар е по препоръка от БФС , а не идея на Ганчев
Защо е така , питай адвокатите на БФС
Явно според наредби и запетайки от законите това е по-законно от вариант с ФК на Ганчев примерно
![]()
Не знам и не ме интересува честно казано , това си е проблем на ... БФС не мой
Аз си поддържам и викам за ЦСКА , не за ПФК или АД , отдавна съм казал , че юридическите каламбури за узаконяване на това или онова не ме вълнуват
![]()
Толкова страници с глупости изчетох,та реших да питам направо:
Вие,феновете на ЦСКА,сте готови да припознаете и приемете за свой ЦСКА "творението Чавдар Етрополе и Литекс''?!
И твърдите ,че ЦСКА е в сърцата и душите,нали така?
Айде да ми отговорите,ама честно и откровено-ако вместо Чавдар Етрополе се яви ФК Левски София,и той ли ще е в сърцата ви?