Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Наско Сираков: Левски е в нокаут
Нито едно нещо,което да не е истина не е написал! А това,че истината дразни, сори,тя си остава истина ,въпреки това!
Re: Ивелин Попов
Е много "Стъклени крака" ще съберете на Герена
Тоя+Миланов не излизат от лазаретите! Пак ще плачете....а и Гришата не е будала-ще ви изтиска като лимон
Кой е казал , че ще го даваме
Може да си поднови договора
Едва ли ще го дадем на БГ отбор...

а и той може да не иска...според мене до 2 години вече е в Русия или някъде другаде,но има руски отборчета дето следят нашто първенство и може да си го харесат,затова за мен фаворит е русия
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
- stefan_bg2
- Контакти:
valio_av написа:Глупости на един болен мозък.Абе ние ги смачкахме,размазахме ги като мухи,направихме ги за смях а той-не било така,смешникИ с четеримата пак ще ги бием и то не с 2 ами с 3 гола.Ей,това да си болен син лумпен не е лека работа.Сега оня комик, гонзито ше оправи работата,очаквам да излезе тоя път с викингска шапка
![]()
Битият ,пияният и още един вид, не си признават
![]()
![]()
Наско не е казал, че не сте ни надиграли тотално, напротив той си го призна! Некадърник....като си толкова наперен що на 9.05.09г. не ни бихте, когато бяхме с 4мата, а??? Не са сещаш вий на какво ниво бяхте с вашия Сашко......
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
mike28 написа:Момчета, хайде прочетете поне още един път целия анализ и се опитайте този път да осмислите думите на Сираков, нещо повече, след това да ги свържете с тъжната родна действителност и да се върнете на планетата Земя, ако може.
Не вярвам, че е възможно, Майки.Те са прочели, че Сираков е казал нещо, но е пропуснал да възвеличае техният тим и това е достатъчен повод да почнат да оплюват.Дори не си правят труда да прочетат без очила написаното.Като чета, според един, дори това е писано от Сираков, в качеството му на дописник към "7дни спорт"
Ако е написано същото изказване, ама да е на Стойчо.. тогава пък левскарчетата щяха да скочат, защото и от тях доста не обичат да си мърдат сивите клетки когато четат нещо, а се плъзгат по повърхността.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- metodito
- Контакти:
Мда, и според мен Наско е надянал синия цайс тука. Ако червените направят обаче една такава грешка само в мача с Рома, хитрите италианци ще им отбележат два гола. Трябва да внимават щото се играе на резултат, не на положения. Не ми харесва, че не взима реално позиция с "Казангейт". Дали няма нещо подозрително? Дали не знае нещо повече? Хм?! И аз мисля, че с карето в състава, мача щеше да изглежда по-различно. Съперника иначе игра по-мотивирано от нас. Това е. Единственият, който не искаше да губи, го загубихме за следващите мачове - Петков. Така контузените от Ратко станаха малко множко не мислите ли? Сега сме осми. Остане ли Ратко до зимата, може да поставим антирекорд. Жалко за нас феновете, жалко за Тасевски и Зе, Гошо Петков и за Живко Миланов. Да видим сега Гонзо с какви очи ще гледа съотборниците си от които се отрече. Колеги, личния ми коментар е, че има по-гадно да става. Още не сме видели всичко. От нас нищо не зависи. Аз ще стоя и чакам. "Левски" е велик клуб и ще го има много години и след Батков, и след мен...
Последна промяна от metodito на 22 сеп 2009 10:09, променено общо 1 път.
- POPCORN
- Контакти:
bossmitko написа:Е суперБатков айде пак без пари че минеш
![]()
хаха е той така ги взима иначе пари дава не може.ама който е взел така за без пари не е станал футболист!Ето Да коща, после Г.Хруистов, да вземе и Ивелин и той ще се развали в Левски и така
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Батков-Вън
- Контакти:
НАСКО-ПРЕЗИДЕНТ НА ЛЕВСКИ.МУСТАКА ВЪН ЗАВИНАГИ!!!!!!