Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Ботев-Левски:преди и след мача

Мнениеот delpi » 15 мар 2009 21:19

samobotev написа:
Аз незнам какво трябва да стане за да накажат сериозно тея лумпени от агитката на Ботев???
2 години на празни трибуни и да ходят другаде да си избиват комплексите...

Пич точно вие да говорите за лумпени мумпени не е ли малко нагло.на мачове между вас и червените преди години беше убит човек с бомбичка,да не говорим колко трамваи в софия бяха потрошени последните 15 години.Бил съм на мач между вашите отборчета и после съм ставал свидетел на доста батални сцени.Затова е най добре да си замълчиш и да не говориш глупости по форумите.Нас ако накажат за две години вас трябва да накажат за поне 200.

Пич фактите говорят - такова чудо като вчерашното не е имало!!!
Аз незнам и тези ченгета за какво ходят по стадионите. И с тях и без тях все тая... как може да се вкарат толкова бомби без ченгетата да забеляжат нищо не ми е ясно. А уж на всеки мач ни пребъркват...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Безумно слаб Левски

Мнениеот delpi » 15 мар 2009 21:25

blue bear написа:... Ако не бяха изгонили смешника Милиев/ за какво го взеха,мач играе ,два почива/ ...

Помни си това мнение. След време може и да съжаляваш. Дано те запомня за да ти припомня какво си казал :)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Не мразете Батков!!!

Мнениеот delpi » 15 мар 2009 21:36

Не мога да се начудя откъде тази злоба в мненията на tprodanov.
Какви са тези бесила - копринени, обикновенни ... не искам да те обиждам, но не приемам коментарите ти за нормални!!!

samobotev
Контакти:

Re: Ботев-Левски:преди и след мача

Мнениеот samobotev » 15 мар 2009 21:38

Е какви факти говорят?Вярно имаше много хвърлени бомбички по време на мача,ама чак да не е имало такова чудо.Преди години в София човек убихте след един мач между ЦСКА и Левски ти ми говориш за факти,ами ето ти факт бе пич.Имало е и по голямо чудо,да не споменавам и за мелето преди няколко години което си спретнаха преди мача нашите и черно белите.И вие в София какви мелета правихте.Ами миналата година когато вместо на мача на своите буферите нападнаха феновете на ЦСКА в последния мач за сезона.
Всяка агитка си има лумпени,а нашите сега са още по агресивни заради селяка дето вече 10 години мъчи отбора с идиотските си изпълнения,дано скоро се махне да се поуспокоят малко нещата

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Потенциалните съперници на ЛЕВСКИ в Европа

Мнениеот стичо » 15 мар 2009 21:59

Пичове, вярно че темата по принцип е за шампиона на България който все още не е известен.Но все пак това е форумът на ЛЕВСКИ!!! Нормално е да се пише за ЛЕВСКИ като за шампион!!! Така че не се дразнете от това.Просто си гледайте вашите форуми. ;)
Иначе едно голямо БРАВО И БЛАГОДАРЯ за хубавата работа на текстописеца! Рано е но това не пречи да си помечтаем! :P

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 15 мар 2009 23:31

Абе ЛЪВЧЕТА, откровен цскар ви пише добри неща за Батков! :shock: И има за какво.Под ръководството на кой друг, сме постигнали тези успехи? Банално е да ги изброявам.Нима не подобри базите? Или някой в Левски се оплаква от забавяне на заплата? Отбора не играе, играта която всички искаме но, побеждава и е на първо място в вр. класиране!И какво получава Батков за това от нас...?
Уси..не!!! Ако има някакви далавери господина,да го съдят!Ако tprodanov, има някакви доказателства за думите си, да тича в полицията.Ако не, да си мълчи! Защото не се знае следващия какъв ще е! :roll:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2009 23:31

itelim написа:
POPCORN написа:хаххах е не съм се смял скоро на тема от форума.първо какво значи благоприятен варянт и не благоприятен.сами видяхте, че такива понятия вече не съществуват.Левски го доказа последната година.олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.стегнете се и не мислите какво ще става след 4 месеца.защото още нищо не се знае :D :D

Прав си темата е ала "рибата в морето - тигана на огъня". Само за протокола - дума варянт в българския няма. Опитай с вариянт, може и да уцелиш. За пунктоацията - друг път...

А ти защо не пробваш с вариант?Удари сериозна греда,пич :D Не тръгвай да поучаваш другите,докато сам не научиш да пишеш правилно на родния си език!Много псевдоезиковеди се навъдиха в последно време и добре,че съм аз,за да не им минават номерата ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2009 23:52

Що се отнася до темата,напълно подкрепям майк,смешни сме на фона на всички останали футболни нации с изключение на футболните джуджета,разбира се!Ние не само,че нямаме купа от евротурнир,а дори и финал!Сърбия,Гърция,Турция,Румъния,Полша,Чехия,Унгария,ГДР,Шотландия,Австрия,Белгия,Русия,Украйна,Грузия,да не говорим за другите по-големи европейски футболни нации,имат купи и финали и то не един,само ние нямаме!Ето защо перченето с трите полуфинала на ЦСКА,при които се отстраняват отбори като Слиема от Малта,Линфийлд от Северна Ирландия,Рода и т.н. е жалко!Както,разбира се,и влизането на Левски в Лигата не е кой знае какво,но представянето там няма как да бъде срам при положение,че беше в група с Вердер,Челси и Барселона!Четвъртфиналът за УЕФА беше нещо изключително на фона на футболната ни реалност,но това беше максимумът,пределът,който няма как да премине наш отбор,няма как дори да го повтори!Истина е,че ЦСКА е по-успешният клуб и на вътрешната и на международната сцена по времето на комунизма,истина е и,че Левски е по-успешен след това.Просто нашите представи са много изкривени,да,имаме право да искаме да сме в челото на футболна Европа,имаме право да мечтаем,да пълним стадионите,да мачкаме еврограндове,да играем през пролетта в Европа,дори и да вдигнем купи,но това няма как да стане!Бруталната реалност въобще не е в наша полза.Все пак,както винаги,аз подкрепям всички български отбори в турнирите и се надявам отново да изживеем мигове,като тези от есента на 2005-та година,когато в една вечер Левски отстрани Оксер,ЦСКА-Леверкузен,Литекс-Генк,а Локо Пловдив беше на крачка от елиминирането на Болтън!Дано загърбим омразата и простащината,но напълно осъзнавам,че тази ми надежда е неосъществима!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 мар 2009 00:06

itelim написа:Батков е нарциз, при това неразбиращ от футбола като игра, за това и често става смешен със своите "компетенти" коментари. Все пак питам, къде се направи повече за базата като цяло в последните години.

Продължаваш да ме изумяваш с правописа си :D Сега си написал нарциз :lol: Пише се нарцис,братле ;) :D Не се обиждай,просто ти показвам,че всеки прави грешки,трябва да се прочита поста преди да се праща,за да не стават такива грешки :)

nqkoisitam
Контакти:

Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЛЕВСКИ

Мнениеот nqkoisitam » 16 мар 2009 01:41

И така,не съм фен на никой български отбор,след малко ще пусна същата тема във форума на ЦСКА
Взе да ми става смешно от доста време,как хора тръбят насам и там колко обичат любимия си тим...и т.н
То не бяха преброявания на фенове,то не беше чудо...милиони и други глупости
Защо реално никой от тези хора не стъпва на стадиона,и по мои наблюдения,ако съберете 1500 души ще е ебахти късмета...
София вече е над 2 000 000 души,ако в града в който живея имаше мой любим футболен отбор,щях да се скъсам да ходя по мачове(фен съм на Ямболгаз,на предпоследно място сме в баскетболния шампионат и на първо по посещаемост-около 1500 до 2000 на среща за баскетбол )

Не правя темата за обида или нещо подобно,просто искам да се замислите,защо хората не ходят по мачове,какво им пречи...малодушието ли,липсата на интрига или нещо друго ?
Преди известно време ходих на един предсезонен мач между Уест Хем и Норич на "Кероу Роуд", капацитета беше 27 000 души,на стадиона имаше около 24 000 (5000 фена на Уест Хем),Норич е далеч по-малък от София...

Успех на Левски през настоящия сезон. :)

Върни се в “Архив”