Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот milen.hristov » 19 фев 2014 22:32

santi_santi написа:
ss_killer написа:интересно ми е, КОЙ е виновен за чистката след резила в Европа и защо ненужните по това време сега са нужни, визирам Мюлдер, който е неизменен титуляр в отбора и Кристовао Рамос, който по всяка вероятност ще бъде върнат в отбора. Дали Наско Сираков не е защитавал собствените си интереси, когато беше в отбора и изгони доста играчи. Как мислите?

За Сираков личните интереси винаги са стояли на първо място,пред интересите на клуба факт е и то неуспорим.Чистката беш не,че играчите бяха толкова лоши,а за да се освободи място за дървета като Макриев и т.н и да се вземат нужните комисионни,и от това пострада както клуба така и Йоканович,Петев и феновете!!!

С какво са пострадали феновете извън ядовете от слабите резултати.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 20 фев 2014 07:01

Защо точно за 100 годишнината на клуба трябва да се делим на качулки, на истински левскари, на такива или онакива? Вече почнахме и да си пикаем в устата. Стига бе хора, осъзнайте се. Сега повече от всичко е необходимо да сме единни. И аз не оправдавам събличането на Петев, беше грешка, но пък и плюенето по Здравков в момента е срам за нас. Нека подкрепим отбора в този момент дори и само заради Йовов, който за сега се справя отлично- разкара 90% от плявата и направи прилична селекция за "без пари". Имам усещането, че този Левски ще е по- силен от миналогодишния. Пък ако наложим и двама, трима юноши в първия отбор, е..л съм ти и титлите, и купите. САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2014 07:51

сини богове написа:Защо точно за 100 годишнината на клуба трябва да се делим на качулки, на истински левскари, на такива или онакива? Вече почнахме и да си пикаем в устата. Стига бе хора, осъзнайте се. Сега повече от всичко е необходимо да сме единни. И аз не оправдавам събличането на Петев, беше грешка, но пък и плюенето по Здравков в момента е срам за нас. Нека подкрепим отбора в този момент дори и само заради Йовов, който за сега се справя отлично- разкара 90% от плявата и направи прилична селекция за "без пари". Имам усещането, че този Левски ще е по- силен от миналогодишния. Пък ако наложим и двама, трима юноши в първия отбор, е..л съм ти и титлите, и купите. САМО ЛЕВСКИ

То не е до купите и титлите а до цирковете, които стават...
Ако Левски завърши 5ти в България примерно.. как да е, ще чакам следващите мачове и готово.
Но Левски да става известен с подобни циркове вече наистина ми е неприятно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2014 13:27

Не разваляйте боя с кавга. :lol:
Пореден футболист привлича Йово, а най-вероятно няма да е последен. Интересно, интересно. Голяма главоблъсканица ще става лятото, когато мениджъра, ако още е на поста си, ще трябва да се разделя с новата плява. Знаем как е - неустойки, преговори, дадени думи за разплащане. Сега за подписи и обещания за бонуси му идва дюшеш.
Дупе да му е яко после.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 фев 2014 17:24

Нунеш подписа с Левски до лятото на 2015

Честит да ни е и успех със синята фланелка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 20 фев 2014 17:34

Цял нов отбор накупихме бе :Д
Ще ги видим новите палавници , дано покажат качества 8-)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 20 фев 2014 19:59

според мен добра селекция се направи,но ме притесняват 2 неща:
1.новите не са във форма,а няма време да влизат в такава.
2.ако Божинов и Бастош навлязат във форма,ще си тръгнат лятото и ще трябва нови да се търсят на тяхно място.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 фев 2014 20:01

ralka_levskarka написа:Нунеш подписа с Левски до лятото на 2015

Честит да ни е и успех със синята фланелка.

Успех на момчето, и дано наистина може да се включи веднага

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 фев 2014 20:28

брей, с тази селекция заприличахме на онези. То не беше тунизиец, чех, бразилец и португалски юарец... А дали ще асимилират аджеба що е ЛЕВСКИ и какво е то да носиш "Л"-то на гърдите си или просто са поредните бездарни наемници, дошли да си прибират нелошото възнаграждение на точна дата и да издрусат някоя и друга българска кифла...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”