Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот terata » 29 юни 2012 21:55

Nuke написа:Стига бе, хора. Промените са много. Клубът се напълни с истински левскари, трансферната политика се промени, назначиха се скаути, школата се развива, правят се нови терени, промени има и в администрацията. Много неща са различни, в сравнение с предни години.

Кои са тия истински левскари, бе пич? Иво Тонев ли? Тодор Батков ли? Несъществуващите "нови" собственици? Дончо Донев ли? Ясен Петров ли? Къде ги истинските левскари? Един Ники Илиев и това е. Ставаме Локо Сф номер 2.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 29 юни 2012 21:56

Трябваше миналия мач когато играхме със Локо София да си разменим екипите и да видим дали ще има някаква разлика :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 юни 2012 21:59

И още нещо, отправих въпроси към двама от съфорумците "които са мноо навътре в нещата" и се покриват от известно време. Та не ми се обеснявайте на ЛС, ами излезте и кажете тук каквото има да казвате. Въпросите съм ги задал тук, така че отговорете тук ако има нещо да казвате. Защото на всички писнахте със своите измислици. Единия ми твърди как Батков немал нищо общо вече с Левски, а другия знаел кой бил нападателя и бил сигурен, подписал бил вече и една камара небивилаци!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 юни 2012 22:00

terata написа:
Nuke написа:Стига бе, хора. Промените са много. Клубът се напълни с истински левскари, трансферната политика се промени, назначиха се скаути, школата се развива, правят се нови терени, промени има и в администрацията. Много неща са различни, в сравнение с предни години.

Кои са тия истински левскари, бе пич? Иво Тонев ли? Тодор Батков ли? Несъществуващите "нови" собственици? Дончо Донев ли? Ясен Петров ли? Къде ги истинските левскари? Един Ники Илиев и това е. Ставаме Локо Сф номер 2.

"Черномореца" Ил.Ил.? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 юни 2012 22:01

terata написа:И още нещо, отправих въпроси към двама от съфорумците "които са мноо навътре в нещата" и се покриват от известно време. Та не ми се обеснявайте на ЛС, ами излезте и кажете тук каквото има да казвате. Въпросите съм ги задал тук, така че отговорете тук ако има нещо да казвате. Защото на всички писнахте със своите измислици. Единия ми твърди как Батков немал нищо общо вече с Левски, а другия знаел кой бил нападателя и бил сигурен, подписал бил вече и една камара небивилаци!!!

Последният път,когато му зададох този въпрос и го нарекох Синьо ду*пе ми се обиди. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 29 юни 2012 22:02

Това мнение от форума на Цска ме разсмя тотално

kireto2:
Нашия Тонев обяви ,че търсят спонсор за школата! От Титан да не се ослушват а да пращат оферта, те налагат най-много наши юноши в отбора си! :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 юни 2012 22:04

BLUE CHAMPIONS написа:
фифи перото написа:Гонг:
Наско Курдов в ЦСКА?

Да им е честит и със здраве да си го носят ...на гръб. :lol:
Къде са тези ,соито го искаха в Левски този по*ияр?
Срам е за баща си!

santiliana написа:не бе, явиха му се хемороиди. "Порили са го кат рибииии"...както казва един градски на Ралка...
Сега вече сериозно- много са ми интересни тези люде, дето отричат почти всичко излязло от нашата школа. Попето, Макриев, Бандата, а сега и Наско Курдов...Дайте аргументи бе, отворковци. С какво един Курдов е по-слаб нападател от Иса, от Мирослав Антонов, от Арс дори?! Даден ли му бе шанс изобщо да изиграе поне един- единствен мач с мъжката, повтарям МЪЖКАТА ФЛАНЕЛКА на Левски. И що си мислите, че Леверкузен, в момента, в който трампиха Барби на Острова, са толкоз големи балъци та взеха именно Наско Курдов да израства при тях...Има неща, които болшинството от вас, ама изобщо не знаят. Ще ви задам още един въпрос- Защо (примерно) Костадин Башов също беше прокуден овреме от синия клуб, а малко преди това беше провъзгласен за новия Сашо Александров?! Защо бяха съсипани, БУКВАЛНО, таланти като Боби Табаков, Даниел Шмедин и още безброй много НАШИ момчета? Най-лесно е да стоите зад клавиатурата и да разсъждавате чатейки. А пък жени да ми редят проблематиката на футболна тема- думи нямам. Но когато разберете истинските причини за това горепосочените момчета със СИНЯ КРЪВ във вените, да не им е даден шанса да поиграят поне толкова, колкото беше даден на бездарници като Ивановци, Милиевци, Старокиновци, Бистроновци, Тиберканиновци и пр., тогава ще знаете, че много яко сте се лъгали в мненията си...
За мен (лично мнение) един Наско Курдов ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е в Левски!

Eй го хубавеца...не, че нещо, но толкова глупости написани на куп няма как да се забравят за 2 дена :lol:
Същия този хубавец 2 месеца не спира да пее колко е "навътре" в нещата със селекцията, но не бива да издава нищичко :o :lol: :lol:

къде съм писал, че съм "навътре в нещата"? Казвал съм каквото знам. Какво искаш лично на теб да ти кажа? Че до вторник ръководството на Левски водеше тайни преговори за връщането на Дембеле? Че 1 месец се "облизват" за един алжирец, но май се оказва, че нещо пари за селекция няма...Това ли да ти кажа?! И какво ти дава право да се явяваш като крайна инстанция? Нямам спомен да съм наругал син привърженик. И пак ти казвам- последна грижа ми е да се изкарвам, че съм "навътре" в нещата...
А за "хубавец"- така е, кво да правя. Природа. Ти като си грозен- има пластична хирургия... :)
Последна промяна от santiliana на 29 юни 2012 22:08, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 29 юни 2012 22:06

Водили сме тайни преговори със Дембеле а пък нямаме пари за селекция.Нещо не ми се връзва.Едно е сигурно във Левски ПАРИ НЯМА!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 юни 2012 22:08

Обичам Левски написа:Водили сме тайни преговори със Дембеле а пък нямаме пари за селекция.Нещо не ми се връзва.Едно е сигурно във Левски ПАРИ НЯМА!!!

В Левски пари ИМА и винаги е имало.Проблемът е,че не отиват в правилна посока.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 29 юни 2012 22:09

фифи перото написа:
Обичам Левски написа:Водили сме тайни преговори със Дембеле а пък нямаме пари за селекция.Нещо не ми се връзва.Едно е сигурно във Левски ПАРИ НЯМА!!!

В Левски пари ИМА и винаги е имало.Проблемът е,че не отиват в правилна посока.

Наистина май отиват някаде другаде,щом неуспяхме да извадим 60 хил евро за Слимани,значи голяма криза ни гони

Върни се в “Архив”