Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

teco
Контакти:

Re: За трансфера

Мнениеот teco » 21 сеп 2009 23:24

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Реалният собственик

Мнениеот stefan_bg2 » 21 сеп 2009 23:25

как ще ти липсват бе? Че ти целия си един голям бисер на света.
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 21 сеп 2009 23:25

А аз не бях, ... ама ГОЛЕМ резил стана. Аз като ботевист мога само да река, че селското момче има достоен наследник.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 сеп 2009 23:27

stefan_bg2 написа:как ще ти липсват бе? Че ти целия си един голям бисер на света.

хаха абе незнам кой е бисер.каквото си казал е станало обратното бате.и нали разисквахме вече темата къде да пиша и къде не.темата е за да се изказва мнение.щом не обиждам никой и значи мога си пиша.а ти като си целият син и искаш само ласкави коментари си е твой проблем!и първо се казва честита победа ама ти не си от културните ясно ми е това :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 21 сеп 2009 23:33

Пичове стойте спокойни. Мишата поема нещата отново, никой никога не се е съмнявал кой е собственика. Знам и други неща отвътре но няма да ви ги разкривам засега. Само 2 неща - левски ще се представи много по-добре от Цура в ЛЕ, и ще изяде тия смешни 4 точки разлика. Няма никакъв хаос в Левски. Разбира се след такава постановка няма как да са всички доволни. Но хаос няма. отбора не загуби заради това, нито загуби заради 4-мата дето ги нямаше. основната причина е че в момента формата на повечето не е на максимум. Винаги има такива моменти. До мача с лацио всичко ще е наред, момчетата постепенно ще влязат в час, каквото трябва ще се промени от собственика и Левски пак ще е където му е мястото. Ще си говорим още на 1 октомври
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 сеп 2009 23:34

gacobacov2 написа:Пичове стойте спокойни. Мишата поема нещата отново, никой никога не се е съмнявал кой е собственика. Знам и други неща отвътре но няма да ви ги разкривам засега. Само 2 неща - левски ще се представи много по-добре от Цура в ЛЕ, и ще изяде тия смешни 4 точки разлика. Няма никакъв хаос в Левски. Разбира се след такава постановка няма как да са всички доволни. Но хаос няма. отбора не загуби заради това, нито загуби заради 4-мата дето ги нямаше. основната причина е че в момента формата на повечето не е на максимум. Винаги има такива моменти. До мача с лацио всичко ще е наред, момчетата постепенно ще влязат в час, каквото трябва ще се промени от собственика и Левски пак ще е където му е мястото. Ще си говорим още на 1 октомври

Батков ти ли си :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 21 сеп 2009 23:35

santiliana написа:С последната новина от Гонг, че М.Чорни започва разследване за пародията с трансфера на 4-мата от Левски, се потвърди за пореден път истината, че той е реалния собственик на отбора.Просто лицето Т.Б. беше поставен да върши делата му, но се провали тотално.Защото кой би тръгнал да взема нещата толкоз присърце, ако това нещо не е лично негово?! От тук следва и логичния въпрос- какво ще предприеме Чорни занапред? Лично аз очаквам и искрено се надявам в най-скоро време любимия ми син отбор да има НОВ президент, човек с тежест и авторитет.Дали ще е Вальо Златев, Гриша Ганчев, Васил Божков или хората от ТИМ. Изобщо не ми пука кой ще бъде- дали е бил фен на Левски или на Манарче (Крапец).Това ми е последна грижа.Искам да виждам моя любим тим да бъде финансово обезпечен,да има адекватна селекция, а поведението на всички в него- от президент(собственик) до чистачката- да бъде подходящо за святото име на отбора.Играчите да се раздават на терена като за последно и дори след загуба да напускат терена с високо вдигнати глави.И тогава , бъдете убедени, Герена ще бъде пълен, защото великата синя публика усеща когато има нещо истинско,без излишната демагогия и популизъм на измисления адвокат,а реални действия за благото на Левски.
САМО ЛЕВСКИ!

Интересна конспирация си заформил тука .
Аз си мисля ,че левскарите сами забъркаха тази каша щото знаеха ,че са обречени срещу по-силния отбор на ЦСКА и си търсиха оправдания още преди да са изиграли мача ,затова нагласиха тоя "трансфер по време на затворен пазар" на "великото каре" в руския шампион.
Просто си имат прекрасно оправдание ,а и направиха някой евро от залози по букмейкърските къщи.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 21 сеп 2009 23:36

Ако това са го направили фенове на ЦСКА-признавам ги, въпреки че ако ги бяхме били със звездите им, щеше да е по добре...
А погледнато от друга гледна точка: Колко малоумен трябва да си, за да се вържеш или да не провериш достоверността на факса :?: :?:

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 21 сеп 2009 23:38

POPCORN написа:
gacobacov2 написа:Пичове стойте спокойни. Мишата поема нещата отново, никой никога не се е съмнявал кой е собственика. Знам и други неща отвътре но няма да ви ги разкривам засега. Само 2 неща - левски ще се представи много по-добре от Цура в ЛЕ, и ще изяде тия смешни 4 точки разлика. Няма никакъв хаос в Левски. Разбира се след такава постановка няма как да са всички доволни. Но хаос няма. отбора не загуби заради това, нито загуби заради 4-мата дето ги нямаше. основната причина е че в момента формата на повечето не е на максимум. Винаги има такива моменти. До мача с лацио всичко ще е наред, момчетата постепенно ще влязат в час, каквото трябва ще се промени от собственика и Левски пак ще е където му е мястото. Ще си говорим още на 1 октомври

Батков ти ли си :lol: :lol: :lol:

Ни най-малко, просто фен с доста познати във футбола. Мишата само чакаше тоя момент и скоро ще има промени. Разбира се винаги трябва да се пипа внимателно. Кадровата политика е нещо сложно. просто трябва да използваш верните хора на верните места. Гонзо и ратко ще получат необходимото време да се докажат. Зимната пауза ще бъде извършена и необходимата селекция за преминаване от 4/3/3 на 4-4-2. всичко останало скоро ще видите. А на мача с лациалите Левски ще бъде коренно различен. И дори и да загуби ще покаже футбола от преди 3 години, сами ще видите!
Последна промяна от gacobacov2 на 21 сеп 2009 23:41, променено общо 1 път.
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 21 сеп 2009 23:39

TheClub написа:Ако това са го направили фенове на ЦСКА-признавам ги, въпреки че ако ги бяхме били със звездите им, щеше да е по добре...
А погледнато от друга гледна точка: Колко малоумен трябва да си, за да се вържеш или да не провериш достоверността на факса :?: :?:

И какво ги признаваш, ако са го направили те? Че са го направили, за да ни изкарате основните футболисти случайно, за да не ви бием? :roll: За 2рото съм съгласен.. Бая са тъпички явно щом на един факс са повярвали.
Изображение

Върни се в “Архив”