Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefan_bg2 написа:как ще ти липсват бе? Че ти целия си един голям бисер на света.
gacobacov2 написа:Пичове стойте спокойни. Мишата поема нещата отново, никой никога не се е съмнявал кой е собственика. Знам и други неща отвътре но няма да ви ги разкривам засега. Само 2 неща - левски ще се представи много по-добре от Цура в ЛЕ, и ще изяде тия смешни 4 точки разлика. Няма никакъв хаос в Левски. Разбира се след такава постановка няма как да са всички доволни. Но хаос няма. отбора не загуби заради това, нито загуби заради 4-мата дето ги нямаше. основната причина е че в момента формата на повечето не е на максимум. Винаги има такива моменти. До мача с лацио всичко ще е наред, момчетата постепенно ще влязат в час, каквото трябва ще се промени от собственика и Левски пак ще е където му е мястото. Ще си говорим още на 1 октомври
santiliana написа:С последната новина от Гонг, че М.Чорни започва разследване за пародията с трансфера на 4-мата от Левски, се потвърди за пореден път истината, че той е реалния собственик на отбора.Просто лицето Т.Б. беше поставен да върши делата му, но се провали тотално.Защото кой би тръгнал да взема нещата толкоз присърце, ако това нещо не е лично негово?! От тук следва и логичния въпрос- какво ще предприеме Чорни занапред? Лично аз очаквам и искрено се надявам в най-скоро време любимия ми син отбор да има НОВ президент, човек с тежест и авторитет.Дали ще е Вальо Златев, Гриша Ганчев, Васил Божков или хората от ТИМ. Изобщо не ми пука кой ще бъде- дали е бил фен на Левски или на Манарче (Крапец).Това ми е последна грижа.Искам да виждам моя любим тим да бъде финансово обезпечен,да има адекватна селекция, а поведението на всички в него- от президент(собственик) до чистачката- да бъде подходящо за святото име на отбора.Играчите да се раздават на терена като за последно и дори след загуба да напускат терена с високо вдигнати глави.И тогава , бъдете убедени, Герена ще бъде пълен, защото великата синя публика усеща когато има нещо истинско,без излишната демагогия и популизъм на измисления адвокат,а реални действия за благото на Левски.
САМО ЛЕВСКИ!
POPCORN написа:gacobacov2 написа:Пичове стойте спокойни. Мишата поема нещата отново, никой никога не се е съмнявал кой е собственика. Знам и други неща отвътре но няма да ви ги разкривам засега. Само 2 неща - левски ще се представи много по-добре от Цура в ЛЕ, и ще изяде тия смешни 4 точки разлика. Няма никакъв хаос в Левски. Разбира се след такава постановка няма как да са всички доволни. Но хаос няма. отбора не загуби заради това, нито загуби заради 4-мата дето ги нямаше. основната причина е че в момента формата на повечето не е на максимум. Винаги има такива моменти. До мача с лацио всичко ще е наред, момчетата постепенно ще влязат в час, каквото трябва ще се промени от собственика и Левски пак ще е където му е мястото. Ще си говорим още на 1 октомври
Батков ти ли си![]()
![]()
TheClub написа:Ако това са го направили фенове на ЦСКА-признавам ги, въпреки че ако ги бяхме били със звездите им, щеше да е по добре...
А погледнато от друга гледна точка: Колко малоумен трябва да си, за да се вържеш или да не провериш достоверността на факса![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост