Уважавам чуждото мнение и не обичам да се опитвам да наложа моето на всяка цена, но ми е толкова кеф, че реших да драсна няколко реда за "късмета" на ЧЕЛСИ този сезон!
Първо - това е най-слабия сезон на ЧЕЛСИ в шампионата на Англия! ЧЕЛСИ беше в такова състояние, че се радвахме на победа с 1-0 с/у Блекбърн(с цялото ми уважение към този прекрасен клуб)!
Формата ни беше ужасяваща! В ШЛ също вървяхме трудно макар да направихме едно супер гостуване на Валенсия, но Калу игра с ръка и 1-1. Стигна се до решителен мач в Лондон отново м/у ЧЕЛСИ и Валенсия. Гостите удариха греда, а после Дрогба ги унищожи с два гола и асистенция за Рамирес! Още тогава бях сигурен(колкото и смешно да звучи), че ЧЕЛСИ ще е шампион! Просто в играта на Дрогба си личеше, че той ще направи всичко и ще вземе купата!
Дойдоха мачовете с Наполи, в които наистина имахме късмет, че беше махнат Свирчо!
В първата среща докато Свирчо беше начело и не пускаше Лампард Наполи ни рециклираха 3-1 като ЧЕЛСИ изпусна две положения за гол при 0-1, а после Коул изчисти топката от гол линията иначе ставаше 4-1
На реванша ЧЕЛСИ взе своето след голове на старите лидери. Не знам дали хората осъзнават в каква форма беше ЧЕЛСИ тогава? Колко знаят, че Тери играеше с две пукнати ребра? Колко си дават сметка, че ЧЕЛСИ беше много изморен отбор? Ако някой си спомня какво направи Евертън с ЧЕЛСИ малко преди реванша....
Дойдоха мачовете с Бенфика, които мен лично ме притесняваха много. Изиграхме добро гостуване, но в Лондон показахме максимум 30% от възможностите си и нямахме много сили(все пак играехме на три фронта). ЧЕЛСИ беше много изморен, а Бенфика не ни позволи да съхраним сили и дори с човек по-малко(съдията в онази среща даваше много лесно картони) задържаха повече топката и ни натискаха. След този мач започна ерата на
"ако играят така и другия мач вече ще паднат! Не може само с късмет бла, бла, бла" Ще повторя - ЧЕЛСИ играеше на три фронта! Изключително изморени от сезон, в който нямаше никакви рутации от страна на Свирчо! И в двата мача не игра Тери... в Португалия дебют в това издание на турнира направи Ферейра...Играхме без Дрогба.... Бенфика са изключително мощен отбор в атака и те натискат с много футболисти! Според мен в онези мачове стана ясно, че ако ЧЕЛСИ е компактен ще постига резултати!
1/2 финалите с Барселона

Късмет, че играем първата среща в Лондон. Късмет, че се контузи Луис. Късмет, че 45мин след като знаят, че изостават в резултата Барселона не можа да ни вкара гол в Лондон. Реванша е още по-късметлийски. Кейхил се контузи. Барса поведе. Тери беше изгонен. Барса вкара втори. Това, ако не е късмет какво да е ? Вкарваш им два гола, ама те са на контра, а не след 1000 паса и са случайни. КЪСМЕТ! И този грозен антифутбол? За мен анти означава да не играеш по-правилата!
Естествено още преди финалът се видя, че имаме много късмет

Без ДЖОН ТЕРИ! Мисля, че много хора подценяват приноса на Тери, но той е лидерът на ЧЕЛСИ(с уговорката, че в ЧЕЛСИ има поне 4). Тери е ЧЕЛСИ! Може да го изкарват всякакъв и да е правил грешки, но той е страхотен защитник и капитан! Иванович.... най-добрия ни защитник през сезона! Въпреки, че мегънфокс му се подиграваше

мисля, че всеки нормален човек видя какво направи Бране след махането на Свирчо!
Рамирес - как ми се подиграваха, че съм го съпоставил с Фабрегас.... вкара на Валенсия след контра; даде страхотен пас за гола на Диди с/у Наполи; подаде на Торес при контрата с/у Бенфика; разпиля Барселона и в двата мача! Уникален футболист! Не е истина как тича
Мейрелеш - феновете на ЧЕЛСИ от форума знаят как реагирах като го взех. Момчето има принос за успехите на ЧЕЛСИ и му се извинявам! Имам още съмнения относно позицията му като човек пред защитата, но след като изигра два прилични мача с/у Барселона...
За да е още по-яко играехме с/у Байерн М в Мюнхен

Дай, Боже всеки му такъв късмет през турнира! Аз лично не съм гледал по-силен мач на Байерн М в последните години макар да си признавам, че не ги следя много сериозно! Разбира се всеки човек трябва да осъзнава, че ЧЕЛСИ доброволно приемаше играта в своята половина от мачовете с Бенфика насам ! ЧЕЛСИ се бореше с футболни средства и постигна целта си! Самият подход на сините предполагам положения за гол за съперника. Ето, вчера ни вкараха гол, но отвърнахме! Обаче било късмет, защото сме вкарали от 1 корнер, а те имали 14-15... това не е сериозно!!!!
Пожелавам на всички фенове, които си мислят, че ЧЕЛСИ е късметлийски шампион догодина техния отбор да играе решителен мач в групите на ШЛ за класиране; да изостава с 3-1 след първата среща и да трябва да обръщат отбор като Наполи; да изостава с/у Барселона с 2-0 и човек по-малко на техния стадион; да допусне гол от БайернМ в 83мин! Разбира се и нека бият немски отбор на дузпи

ПП Респект за Байерн М и техните фенове! Доста ни затрудниха и те като нас дадоха всичко, на което са способни! Дано си направим един реванш 2013 на УЕМБЛИ

ПП За да стане по-весело ще кажа, че Лампард ще стане европейски шампион. И за да стане още по смешно на повечето хора ще кажа, че догодина ЧЕЛСИ ще играе на УЕМБЛИ!