Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Спокойно!Батков и Чорни ще намерят виновника.Можеби в Гърция

Мнениеот zlatan » 21 сеп 2009 21:41

ЮВЕ това ирония ли беше или така мислиш то виновника и моята двумесечна щерка знае кой е?
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: томислав русев

Мнениеот PFC Litex » 21 сеп 2009 21:42

Снощи от 22:00 до 1:00 след полунощ ако бе слушал Дарик щеше да чуеш адски много коментари и критики на Томислав към Батков.
Изображение

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 21 сеп 2009 21:43

Ами на факсовете има номер откъде са изпратени, кой телефон и т.н. Но какво като го намерят? Ако е служител на ФК Анкара ще има какво да се направи, но ако не е няма какво. Насилието едва ли е начин за работа в цивилизована страна. Въпроса е да се направят необходимите поуки и в неделя Черноморец да бъде победен
BTW Полицията е счупила нарочно компа на СЗ за да не се види записа от охранителната камера, а осъдени са само 2-ма от всички арестувани. Няма ли снимки и друг материал за да бъдат най-после съдени побойниците? Цецо и при теб ли ще е като при руменчо плевенски?
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

bojiTHEmaster
Контакти:

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот bojiTHEmaster » 21 сеп 2009 21:43

Псувайте ме колкото искате за това което ще кажа, но аз съм ЗА Батков да остане президент на ПФК Левски.
Първо, защото ако той бъде сменен, шансът на негово място да дойде някой като Томов или Митал е огромен. В днешно време хората които милеят за футбола са малко, а хората, които биха направили всичко заради пари - много.
Второ, защото аз няма да забравя най-успешния сезон на Левски, когато направихме онзи мечтан и безпрецедентен пробив в купата на УЕФА, а после и в ШЛ. Няма да забравя и това, че въпреки всичките критики по отношение на трансферите, Батков все пак е дал много пари за Левски, повече от всеки друг президент на български клубен отбор. Спомнете си само колко пари даде наведнъж за да привлече Бензукан, Рабех, Зе и Жо, за това как превърна стадион "Георги Аспархуов", в единствения клубен стадион в България, който да среща всички изисквания за Лига Европа, и дори за ШЛ.
Според мен единствения му проблем е че не е много умен, или може би просто се доверява прекалено на хората, едно от двете. Например - дава сума ти пари за играчи, които впоследствие се оказват "лоша стока". И нали знаете - човек като се ужили няколко пъти така, следващият път е много по-предпазлив и умерен, което обяснява и неубедителното му поведение в последно време на трансферния пазар. Друг пример - случката с "карето" преди няколко дни. Имайки предвид недостатъците му, които съм изброил по-горе, много точно може да си представим, че абсолютно безпрецедентната, за такова високо ниво, измама/подлост, от страна на руски букмейкъри (или от страна на цска, защото има и такава вероятност) е успяла да подведе Батков. Да, той е сгрешил, направил е голяма глупост, действал е спонтанно, под влияние на емоции и не се е усъмнил в информацията, която му е била дадена, но това което трябва да се отбележи е, че го е направил заради доброто на клуба, както и естествено заради своето собствено. Всеки прави грешки, всеки е бил измамван някога, незавимо колко богат или умен е бил. А когато става въпрос за толкова перфектно дирижирана измама, според мен не можем да виним Батков, или поне не дотолкова че да му искаме оставката. За мен това е човек с много недостатъци, но също така е човек, който е показал, че милее за Левски и, че дори когато отборът не върви, продължава да бъде зад него и да се опитва да промени нещата в положителна посока.
Нека простим на Батков за това, че сгреши и да продължим да даваме подкрепата си за отбора, защото сега тя е по-нужна от всякога. И нека виновникът за цялата тази помия бъде намерен и съден.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 21 сеп 2009 21:44

Чорни в какво качество се заема да търси виновника? Нали нямаше никакъв дял от отбора вече?

honda
Контакти:

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот honda » 21 сеп 2009 21:45

Момчета,тази работа не може да стане без вътрешен човек в "Левски". Първо - много лесно може да се провери дали наистина има интерес от Казан или е блъф- контактува се официално с "Рубин" чрез руската федерация и веднага се разбира дали изпратения телекс е действителен или не-Явно нищо такова не е направено. Второ- много лесно може да се провери кой е купил билетите за полета до Москва- все пак този някой си има име и сметка от които са платени билетите. Трето не са толкова много хората ,които са заинтересовани(а такива са тези които са разиграли този фарс) "Левски" да стане за смях, който да не ги е страх при едно евентуално разследване(каквото несъмнено ще има), все пак заради това ,че си се подиграл с "Левски" може да си загубиш главата ако стигнат до тебе,така че варианта изпълнение на фенове на ЦСКА отпада. А и да не забравяме и ,че мистериозно Бардон се контузи и отпадна от групата за мача(!), а Топузаков игра така,че може да се кандидатира за Нобелова награда за мир :) (нямаше нищо общо от грубите му влизания преди в мачовете с ЦСКА).
На мен много ми прилича на работа на Чорни(или поне след неговата благословия) да покаже на Адвокатина кой кой е.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 сеп 2009 21:45

той завалията незне къде се намира тези дни,ах ТОМЕ ТОМЕ И ТИ ОСТАРЯВАШ БРАТЛЕ.ПО ДОБРЕ СИ ГЛЕДАЙ СЕМЕЙСТВОТО БРАТ,А БЕШЕ МИ ИДОЛ В СПОРТНАТА ЖУРНАЛИСТИКА,ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАМ В ТЕБ МОЛЯ ТЕ ТОМЕ РАЗКРИЙ ГО ТОЗИ БОКЛУК ЗНАМ ЧЕ ТИ ЗНАЕШ ИСТИНАТА,НОООООООООООООООООООООООО.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 21 сеп 2009 21:46

PFC Litex написа:Снощи от 22:00 до 1:00 след полунощ ако бе слушал Дарик щеше да чуеш адски много коментари и критики на Томислав към Батков.

Остави радиото. Да напише една хубава статия и да я сложи на първа страница. Една седмица да седи там и да я прочетат 50,000 души.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 21 сеп 2009 21:48

По-леко ли ще им стане на всички левскари?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 сеп 2009 21:50

хахах отишъл той.пълни глупости :lol: :lol: ония ако е некой влиятелен, знаеш ли колко ще му пука за охраната на батков хахах.ти в кой филм живеш юве
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”