Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lord VOODOO
Re: Батков - жертва на хазартната мафия
A какво стана с онзи оптимист, които вчера следобядя очакваше сигурна двойка при коефициент 3??? Защото още тогава се заговори за уговорка, само че всичко с "трансфера" било направено, за да се вдигне коефициента на Левски и после да се вземе голямата печалба...? 

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

БАТЭ написа:"...., а заложилият или заложилите за ЦСКА да спечелят много пари."
"...е бил 1.96 между 13:00 и 15:10 часа, след което рязко пада на 1.67."
Кое от двете - или коефициента пада, или печелят много пари, щото и двете май няма как ??? ..........
И кое му е чудното че пада коефициента, след като и с 4- мата губят два мача за 4 дена ???
Коеф. в Спортингбет в събота сутрин когато се появи инфото за 4-мата беше 2,3 за ЦСКА,после падна на 1.727
за мен това си беше шашма с предварително заложени пари и начин да се обезкърви Левски за по-сигурно.
Не съм фен на Батков, но смятам, че не би се хванал на такъв евтин трик, при положение, че журналистите подушиха нещо гнило още на 18. Сигурен съм на 90%, че Батков стои в дъното на цялата работа. Какви са му мотивите - сещайте се сами
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
Прав си той е в дъното заедно с Баждеков,нищо чудно и Чорни .Сега мият очите - били излъгани
Цирка е много голям
Батков да не мълчи като п***а, а да обясни какво стана 

- bigbonusprize
- Контакти:
Батков е заложил срещу Левски или участва в схемата. Сигурен съм! Кюрда долен иначе е голям - знае колко пари дължат чорбарите.. знае всичко за тях, че чак се пробвахме за тяхна сметка в ШЛ, а отбор от Русия иска да купи най-силните му футболисти точно преди дербито при затворен трансферен прозорец и той няма да се усети, няма да се обади на Миша, за да подпита... Днес защо е толкова ухилен? Мамито му мръсна... Нямам търпение да дойде следващият мач. Дано е на стадиона! Мръсна мустаката мижитурка... С 100 човека бодигардове ходи....Кюрда му с кюрд...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
От това може само някой случайно залагащ от чужбина да спечели, тука достатъчно са заложили и на двете страни, така че ... А букмейкърите печелят винаги, иначе нямаше да правят залагания
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
не е ли ясно?
За да падне коефициента от 2.3 на 1.7 (аз не съм следил, но така казвате) - значи са залагани подозрително много пари на ЦСКА (съмнявам се спортинг бет да следи трансферите на Левски).
Днес сутринта Батков в добро и шеговито настроение заминава за Атина
Е, кое не е ясно?
За да падне коефициента от 2.3 на 1.7 (аз не съм следил, но така казвате) - значи са залагани подозрително много пари на ЦСКА (съмнявам се спортинг бет да следи трансферите на Левски).
Е, кое не е ясно?
restless написа:не е ли ясно?
Е, кое не е ясно?
Е ква ти е далаверата като заложиш подозрително много пари и после ти се срине коефициента? Кое ти е ясно на теб ????

Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
restless написа:не е ли ясно?
Е, кое не е ясно?
Аз като прочетох сутринта за" трансфера" веднага заложих-облажих се

Затова знам коеф. 1- за ЦСКА беше 2.3 и над 1.5 гола да вкара ЦСКА беше 2.8
това бяха залозите ми мога да ги копна от архива