baraba написа:pomiqr272 написа:CSKA 78 написа:sin4ec написа: ЦСКА приключва своята история по достоен начин-с Купа на България.
Това, което ще се пръкне( ако се пръкне) няма и никога няма да има нищо общо с ЦСКА и със славната история на този клуб. Дали някой ще го припознава или не-това си е ваш проблем. Всеки решава сам за себе си.
Айде, няма нужда да ти слушаме проповедите! Приключва едно "дружество", както това е станало през 1985 и през 1999г.! И на негово място ще дойде друго дружество, което БФС ще определи за наследник, като просто му даде лиценз, както е станало през 99г.!![]()
Нищо общо. През 99 клубовете стават АД, а не се превръщат от едно АД в друго. Нали ти казах вчера - да я кръщаваш жена ми Мария, тя няма да е Мария, а моята Ива.
Скъсахте ме от смях с НЕадекватните си аналогии , та ако БИВШАТА ти Ива иска и аз искам и се харесаме ще стане Мария , също така няма да е твоята Ива , а ще е НАШАТА ....
Искаш да кажеш, че първата ти любов Мария ще бъде заменена от моята Ива, която ще ти бъде първата любов и ще си мислиш, че е същата първа Мария, защото се прекръстила на Мария