Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2014 22:00

milen.hristov написа:
Sardukar написа:Мисля, че плати неустойка на Гриша Ганчев и дойде при нас.

Ден преди да дойде в Левски се беше договорил с Берое, но следващият ден вместо в Стара Загора се озова в София, след като сам си плати трансфера на Гришата

Точно така! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 18 фев 2014 22:08

тъй де, тъй ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 19 фев 2014 14:13

интересно ми е, КОЙ е виновен за чистката след резила в Европа и защо ненужните по това време сега са нужни, визирам Мюлдер, който е неизменен титуляр в отбора и Кристовао Рамос, който по всяка вероятност ще бъде върнат в отбора. Дали Наско Сираков не е защитавал собствените си интереси, когато беше в отбора и изгони доста играчи. Как мислите?
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 19 фев 2014 14:25

ss_killer написа:интересно ми е, КОЙ е виновен за чистката след резила в Европа и защо ненужните по това време сега са нужни, визирам Мюлдер, който е неизменен титуляр в отбора и Кристовао Рамос, който по всяка вероятност ще бъде върнат в отбора. Дали Наско Сираков не е защитавал собствените си интереси, когато беше в отбора и изгони доста играчи. Как мислите?

За Сираков личните интереси винаги са стояли на първо място,пред интересите на клуба факт е и то неуспорим.Чистката беш не,че играчите бяха толкова лоши,а за да се освободи място за дървета като Макриев и т.н и да се вземат нужните комисионни,и от това пострада както клуба така и Йоканович,Петев и феновете!!!

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 19 фев 2014 14:41

santi_santi написа:
ss_killer написа:интересно ми е, КОЙ е виновен за чистката след резила в Европа и защо ненужните по това време сега са нужни, визирам Мюлдер, който е неизменен титуляр в отбора и Кристовао Рамос, който по всяка вероятност ще бъде върнат в отбора. Дали Наско Сираков не е защитавал собствените си интереси, когато беше в отбора и изгони доста играчи. Как мислите?

За Сираков личните интереси винаги са стояли на първо място,пред интересите на клуба факт е и то неуспорим.Чистката беш не,че играчите бяха толкова лоши,а за да се освободи място за дървета като Макриев и т.н и да се вземат нужните комисионни,и от това пострада както клуба така и Йоканович,Петев и феновете!!!

интересно ми е като плю отбора от социалните мрежи, с какво се промени, като беше в отбора, май тогава откровено плюеше отбора, безсмисленни чистки, като те доведоха до настоящето състояние, иначе той се смята за месия за ЛЕВСКИ.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 фев 2014 17:40

Едва ли Рамос ще ни помогне с нещо, аз съм против неговото връщане.
Има точно един финт, който го научиха всички. Само се въртеше около топката и се чудеше какво да я прави.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 19 фев 2014 17:53

tevez написа:Едва ли Рамос ще ни помогне с нещо, аз съм против неговото връщане.
Има точно един финт, който го научиха всички. Само се въртеше около топката и се чудеше какво да я прави.

На всичко отгоре, Рамос играе от дясно, а ние пак ще го преквалифицираме на ляво крило. Последните мачове за Левски игра повече като халф, защото играта му като крило хич я нямаше.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 фев 2014 18:18

Винаги съм бил против връщанията на който и да било.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 фев 2014 18:20

Stahlgewitter написа:Винаги съм бил против връщанията на който и да било.

Милиев беше цар във връщанията.
Чакай, че да не ме чуе отнякъде и да реши лятото пак да се върне, да пази Господ :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 фев 2014 18:24

Мениджърът на Кристовао Рамос – Серджо Лейте обяви в интервю пред Livesport.bg, че португалският футболист едва ли ще се върне в Левски.

Вчера колегите от „Труд“ съобщиха за подобна възможност (подробности ТУК!), а днес треньорът на „сините“ Антони Здравков декларира желанието си да притежава в състава си гологлавото крило. Сухия дори заяви, че опцията „Рамос“ е напълно реална и в следващите дни очаква развитие по въпроса

Агентът на играча – Серджо Лейте обаче бе на по-различно мнение. Ето какво каза той пред livesport.bg:

„Кристовао Рамос да се върне в Левски? От Вас научавам за тази възможност. Да, в момента той е свободен агент, но никой от българския клуб не ме е търсил. Нито мен, нито самия футболист. Така че ми се струва доста нереално Кристовао отново да облече екипа на Левски. Аз поне не знам за такава възможност, щом аз не знам, значи няма такава“, коментира импресариото.
„Левски все още дължи пари на Рамос. Подробности обаче предпочитам да не разкривам, защото това се отнася до условията записани в договора му с клуба. Това е моят коментар по темата“, лаконичен бе г-н Лейте.

Върни се в “Архив”