Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Иво Тонев ...вън от Левски!!!!!

Мнениеот kokic1986 » 29 юли 2012 21:28

dodo7271 написа:Иво Тонев е непоклатим, докато едни хора дават парите. Те не искат Наско Сираков. А проблем на феновете е, че не можем да си наложим волята над шефовете и конкретно над Батков. Какво стана след плакатите и протестите срещу Батков? Влязохме в Лига Европа, бихме няколко мача там и край, всичко приключи. :) :) :)

Ами очевидно е към кого трябва да бъде насочена народната "любов" .

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 29 юли 2012 21:36

Levskar 90 подавай молбата за директор та да ни направиш европейски клубен шампион. Ей това българите сме големи професори на маса пфу от разбирачи хайде занимавай си се с работите който си учил ама да даваш акъл за всичко е малко прекалено не мислиш ли ако ти се отдава мисленето все пак или плюнките ти се отдават най-много :( :(

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 29 юли 2012 21:51

Ма какви предложения да правим??? Всички знаем кой може да направи ЛЕВСКИ европейски отбор!!!

Наско СИРАКОВ и Стоилов. - всичко друго е загубена кауза, след 3 години без титли и купи и отпадане в 2 мача в европа. - без игра!

"Трябва им време, сте играем по-добре напролет" и други заучени фрази не ме греят. Искам стил на игра , хъс, правилен ФУТБОЛ, красота, физическа подготовка, агресия и атака ....

Това е ЛЕВСКИ бе , да не е Локо, Боко, Коко и т.н.

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 29 юли 2012 21:55

Плюете по Сираков ,но само той и единствено той може да накара тази шайка тънкообидни манекенчета с поглед да заиграят както трябва !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 29 юли 2012 21:58

Син до гроб написа:Плюете по Сираков ,но само той и единствено той може да накара тази шайка тънкообидни манекенчета с поглед да заиграят както трябва !

Защо след като се махна Сираков нямаме никави успехи , защо , защо , защо , защо :evil:

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 29 юли 2012 22:04

Отговорът се съдържа в това което съм написал бе братле .Няма силен човек начело на Левски,няма успехи ! Много бързо забравяте някои от вас до какви висини изведоха отбора СС ,далеч съм от мисълта ,че нямат грешки и те,но сложено на кантар хубавото и лошото,хубавото е в пъти повече ! Не си кривете душата и спрете да плюете по най-голямата икона на Левски след Аспарухов !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 29 юли 2012 22:20

Едно предложение към авторите на Гонг!
Ще бъде много съчувстващо за феновете ако държите тези четири резултата на родните ни клубове в евротурнирите през следващата година там, където са сега и някъде по-долу но с доста по малък шрифт актуалните резултати от поредния кръг на Аканата група.
С идеята за разликата по отношение на значението за феновете на отборите.
И да покажете на клубовете кое всъщност е важно.
Според мен ще пожънете огромно уважение на феновете ако го направите.
Аз лично смятам че Лудогорец се представи най- достойно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 юли 2012 22:23

Син до гроб написа:Отговорът се съдържа в това което съм написал бе братле .Няма силен човек начело на Левски,няма успехи ! Много бързо забравяте някои от вас до какви висини изведоха отбора СС ,далеч съм от мисълта ,че нямат грешки и те,но сложено на кантар хубавото и лошото,хубавото е в пъти повече ! Не си кривете душата и спрете да плюете по най-голямата икона на Левски след Аспарухов !

До каквито висини и да ни изведоха след изгонването им бяхме на по-ниско ниво от идването им през 2004. Да не се пропуска това. Трябва да се прави разлика между класата и случайността (това е за треньора, когото цяла България и Кипър го видя колко струва). Иначе директорът има безспорни качества, но аз не го искам на Герена. Трябва да можем да се справим без него. Ако не можем значи нищо не е останало от Левски.

Потребителски аватар
diss
Контакти:

Мнениеот diss » 29 юли 2012 22:23

Само Наско ще ни оправи.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 юли 2012 22:32

diss написа:Само Наско ще ни оправи.

От времето на царя... оправяне звучи повече като изнасилване... а Наско винаги знае как да се оправи, оставят ли му парички за управление!

Върни се в “Архив”