Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот sslevski » 04 ное 2011 21:44

onegavon написа:Късно е либе за китка, както се пее в една народна песен.Костов, че е специалист спор няма, проблема е , че Гонзо му загуби доста точки и ще му е доста трудно да навакса.Освен това адвоката започна да усуква на въпроса за зимната селекция.Просто без нападател Костов е обречен, а зимата доста трудно ще се намери добър за без пари.

Аз пък мисля,че с този треньор може би няма да ни е нужна селекция.Само не ми казвайте,че от тези нищо не става,защото примери много.И от един друг треньор и отбор нищо не ставаше,а в следващия момент бяхме много далеч от българската действителност-там в някакъв 1/4 финал ;)
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 ное 2011 21:52

onegavon написа:Късно е либе за китка, както се пее в една народна песен.Костов, че е специалист спор няма, проблема е , че Гонзо му загуби доста точки и ще му е доста трудно да навакса.Освен това адвоката започна да усуква на въпроса за зимната селекция.Просто без нападател Костов е обречен, а зимата доста трудно ще се намери добър за без пари.

19 кръга до края не е толкова късно...А оттук нататък сините ще изглеждат съвсем,съвсем различно!Да не вземе Арш да вкара 7 гола и да се окаже,че нещата не са такива,каквито бяха без треньор?ще видим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 ное 2011 21:57

sslevski написа:

Аз пък мисля,че с този треньор може би няма да ни е нужна селекция.Само не ми казвайте,че от тези нищо не става,защото примери много.И от един друг треньор и отбор нищо не ставаше,а в следващия момент бяхме много далеч от българската действителност-там в някакъв 1/4 финал ;)

Ако не вземат минимум трима нови футболисти, треньорската смяна ще се окаже безсмислена. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 ное 2011 22:08

Ами от представянето на Костов на пресконференцията се потвърди, че човека е страшно ерудиран тип !
Има самочувствие и веднага си пролича, че знае какво, как и кога да ( ще ) изисква !
Оптимизма ми се засилва още повече ...
Жалко, че полусезона почти приключи.
А подозирам, че поне в последните 2 мача ще се види някаква положителна тактическа промяна ...
Но пък човека има нужда и от това, да си проведе сам една подготовка, защото видимо отбора не е добре физически.

Ако водещите ни играчи не напуснат, Левски автоматично се превръща във фаворит за титлата !
7 т. са нищо и това някои хора го знаят много добре ... :lol:
А от пролетта, Левски ВЕЧЕ ще е и с доста приличен треньор на пейката.
Предстоят ни особено интересни и положителни емоции ...
Само се притеснявам, нещо да не се обърка в организацията в клуба !
Към момента бе направена една голяма крачка към нормализиране на обстановката в отбора ...
А тази крачка ще е истински скок, ако случайно през зимната пауза се назначи и поне толкова способен директор, какъвто треньор е Ники Костов :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 ное 2011 22:17

От нещата, които е казал, смятам, че човекът знае наистина какво иска и е супер мобилизиран.
На нас това ни трябва, да има идеи и естествено да ги осъществи.
Мнението ми за него вече е все по положително.
Дано само от притеснение не се пренавие.
Ние трябва да го подкрепяме, нуждае се от това.
САМО ЛЕВСКИ!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

moody74
Контакти:

Мнениеот moody74 » 04 ное 2011 22:58

Според мен момчета ЛЕВСКИ вече е продаден ще има хубави новогодишни новини.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 ное 2011 23:09

Tommi написа:
sslevski написа:

Ако не вземат минимум трима нови футболисти, треньорската смяна ще се окаже безсмислена. ;)

Имена ще дадеш ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 ное 2011 23:16

трима нови трябват само в защитата ;)
нужни са и 4 нови халфове, двама крайни и двама централни нападатели. Как ще се привлечат- един Господ знае. Без подмяна на "персонала" няма как да настъпи положителна промяна.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 ное 2011 23:26

santiliana написа:трима нови трябват само в защитата ;)
нужни са и 4 нови халфове, двама крайни и двама централни нападатели. Как ще се привлечат- един Господ знае. Без подмяна на "персонала" няма как да настъпи положителна промяна.

Имена?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”