Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот magga » 30 май 2011 17:01

ами ако и тия които ги вземат са като нашите момчета които псувате ? Не е ли по-добре наш юноша да ти къса нервите пред някакъв,който ползва Левски за трамплин към Турция или Кипър :evil: Аз не искам да ставаме като ЦСКА , когато купиха на кило играчи от Сливен,Пирин,Ботев и тн нас бройка не ни трябва,а качество :) За бройка имаме школа от където младите момчета трябва да играят като няма друг на този пост,а не да се чудим как Кривия да е и вратар и крило ,а Грийн да вкарва голове :lol: Но под млади имам предвид 18-19 годишни,а не Огнянов или Станчев,които не са Меси ама са си наши и Живко го псувахте ама играеше нали

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 30 май 2011 17:16

Но под млади имам предвид 18-19 годишни,а не Огнянов или Станчев,които не са Меси ама са си наши и Живко го псувахте ама играеше нали

Той Живко си е като Меси в сравнение със Станчев.

Станчев, който не го хвана по фланга той не го развинти.

От отбора на Мъри продадохме навън Хичо, Domo, Живко... + младата надежда Сърмов, който не е наш.

От сегашните не виждам кой може да бъде трансфериран по далеч от Славия.

Затова нека се взимат млади нахъсани момчета, а не състезатели от Син city пък дано излезе нещо поне от един двама.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 30 май 2011 17:18

bigbonusprize написа:
ZARAA написа:Тоя Райков бил обещал на шефовете на Берое,че ще дойде в отбора ако му се провали трансфер в Италия,но на другия ден получава оферта от Левски и "мъжката" му дума се вижда колко струва..

Разум се нарича :)

Не мисля че е разум,той няма никакъв опит в А група,бил е близо до отказване от футбола даже,сега направи един сезон и се помисли за голяма звезда,само че в Левски няма да има гарантирано титулярно място и очакванията към него ще са доста по-големи.Според мен му трябваше поне един сезон в отбор като Берое и след това при добро представяне да върви нагоре.Сега най-вероятно ще поиграе 6 месеца като резерва и след това ще се запъти към Каварна или Севлиево.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 17:19

Г.Иванов по Гонг:
"Цветков подписа договор!"
Добре.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 май 2011 17:20

olimpi написа:
Но под млади имам предвид 18-19 годишни,а не Огнянов или Станчев,които не са Меси ама са си наши и Живко го псувахте ама играеше нали

Той Живко си е като Меси в сравнение със Станчев.

Станчев, който не го хвана по фланга той не го развинти.

От отбора на Мъри продадохме навън Хичо, Domo, Живко... + младата надежда Сърмов, който не е наш.

От сегашните не виждам кой може да бъде трансфериран по далеч от Славия.

Затова нека се взимат млади нахъсани момчета, а не състезатели от Син city пък дано излезе нещо поне от един двама.

аз лично освен Огнянов друг не знам да е играл титуляр в два мача подред или не съм специалист като вас или си мисля,че с 2-3 мача на сезон няма как да станеш футболист! А за Сърмов да не беше по-добър от Балтанов ? Че топката го удряше не той нея ама карай

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 май 2011 17:22

ZARAA написа:Не мисля че е разум,той няма никакъв опит в А група,бил е близо до отказване от футбола даже,сега направи един сезон и се помисли за голяма звезда,само че в Левски няма да има гарантирано титулярно място и очакванията към него ще са доста по-големи.Според мен му трябваше поне един сезон в отбор като Берое и след това при добро представяне да върви нагоре.Сега най-вероятно ще поиграе 6 месеца като резерва и след това ще се запъти към Каварна или Севлиево.

Има логика в думите ти, но не мисля, че е така. Първо за неговият пост конкуренцията ни не е никак голяма. Може да се пребори съвсем спокойно с нея. Второ опитът е без значение. По-важно е да имаш качества, които той явно ги има. Зависи си от него и от треньора как ще се приспособи. Виж Пламен колко бързо се наложи :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 30 май 2011 17:40

А за Сърмов да не беше по-добър от Балтанов ? Че топката го удряше не той нея ама карай

Сърмов верно го удряше топката като бетонен стълб. Балтанов си изяде късмета с пиянски изцепки.
Съгласен че с 3 мача като резерва не се става футболист, но за това си има две страни. Ръководство, на което не му се рискува или е преценило че играча не е готов и млада надежда, която играе ганкиното като я пуснат ( Станчев ).

И мен ме яд че изпуснахме Генев (натирен след една грешка) и се чудехме как да закърпим дупките в центъра на отбраната или че след силен мач в ЕКТ не се даде шанс на Щърков.

Дано Гонзо, желая му успех от сърце, наложи млади навити момчета че победи в не малко случаи се печелят с дух.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 май 2011 17:44

olimpi написа:
А за Сърмов да не беше по-добър от Балтанов ? Че топката го удряше не той нея ама карай

Сърмов верно го удряше топката като бетонен стълб. Балтанов си изяде късмета с пиянски изцепки.
Съгласен че с 3 мача като резерва не се става футболист, но за това си има две страни. Ръководство, на което не му се рискува или е преценило че играча не е готов и млада надежда, която играе ганкиното като я пуснат ( Станчев ).

И мен ме яд че изпуснахме Генев (натирен след една грешка) и се чудехме как да закърпим дупките в центъра на отбраната или че след силен мач в ЕКТ не се даде шанс на Щърков.

Дано Гонзо, желая му успех от сърце, наложи млади навити момчета че победи в не малко случаи се печелят с дух.

Табаков имаше дух и още много други,които няма да изреждам,но дори не са играли мач ей така за бройка... Но си прав на Гонзо не му се рискува,защото в последните 3 мача най спокойно можеше да играем само с юноши и да бием и да паднем нямаше да е от голямо значение,но шубето е голяма работа ...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 май 2011 17:56

Гонзо: Има много сериозна оферта за Тасевски, Дембеле си отива, Видович също

Върни се в “Архив”