Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Мнениеот santi_santi » 10 апр 2011 20:19

ehh написа: Нека оставим момчетата на спокойствие, да си вземат среброто и да мислим за новия сезон.
Промени НЕ трябва да има. Този екип трябва да бъде оставен да работи. Работа на парче за по шест месеца не ми се гледа. Сега ревете от Гонзо и Ясен. Ще дойдат Борето и Илиан Илиев. Ще минат шест месеца и ще искате тяхната смяна.
Не ми се гледат подобни истории. Така нищо не се постига.
И не на последно място - нека поздравим по-хитрите, и не толкова по-силни от нас Литекс, за шампионската им титла.

Този екип ако се остави на спокойствие да работи,не среброто ами и бронза ще остане мираж!!!Част от този екип го чакаме втора година да влезе е час.Остане ли още един сезон този екип догодина 6-то място ще ни се вижда като 1-во!!

zizilot

Мнениеот zizilot » 10 апр 2011 20:25

Това ми е мисълта научени футболисти станаха егати дърводелците и свадбари :(

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 апр 2011 20:26

Само да попитам,някой вече прави ли си труда да брои пропиляните фаулове,корнери и т.н.? На този мач пак имаше поне 10ина...
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 20:33

groti написа:Само да попитам,някой вече прави ли си труда да брои пропиляните фаулове,корнери и т.н.? На този мач пак имаше поне 10ина...

Ами,Гаджев направи поне два "подаръка" на пернишкия вратар.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 апр 2011 21:01

Слушах по радиото, какво става на терена, а после гледах и репортаж. Ами доста положения имаше Левски, с някои безумни пропуски. Някой, ако ми каже в тези ситуации, с какво точно са виновни Ясен и Гонзо, ще го поздравя.
Работата на треньора е така да нареди отбора, че да се стига до подобни положения. За вкарването вече се иска да имаш и мъже в състава.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 10 апр 2011 21:05

Batkoto написа:
левскар07 написа:
TheClub написа:Предлагам да си признаят феновете на Левски, че довечера ще са една идея повече за ЦСКА ... Иначе днес се видя, че нямахте късмет, но и това е част от играта !

Червени кхмери, срещу змии и гущери да играете, за тях ще държа.

един вид предпочиташ да не станете шампиони,но ние да паднем в безсмислен мач :lol:

Един вид предпочитам да гледам футболисти на терена /което се случваше вече преди МНОГО години/, а не гелосани мишоци,обгрижвани от силиконки и кухи лейки, да тормозят топката.
А за любимците ти отдавна съм се произнесъл, но ти не го приемай лично :oops:

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 10 апр 2011 21:16

ehh написа:Слушах по радиото, какво става на терена, а после гледах и репортаж. Ами доста положения имаше Левски, с някои безумни пропуски. Някой, ако ми каже в тези ситуации, с какво точно са виновни Ясен и Гонзо, ще го поздравя.
Работата на треньора е така да нареди отбора, че да се стига до подобни положения. За вкарването вече се иска да имаш и мъже в състава.

Работата на треньора - посочи ми кой е в момента - да мотивира, да нахъсва, меките китки, че поне да спотят фланелките си по време на мач. А те и гащите си не цапат.
Пфу, така ще е докато им дават по торба и кусур парА всеки месец. А ние ще се плюнчим тук, ще си чешем клавиатурите и ще си скубем косите, колкото и по-малко да ги имаме на главите си.
П.П. Може ли да гърдираш топката на 50 см от голлинията, вместо да я мушнеш във вратата, ако не с уши и нос, поне със зъби.
Работата на треньора е и да ги сритва отвреме-навреме.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2011 21:27

:) ''Стархотен отбор сме.Нямаме равни,жлко че не можем да вкаравме,но мисля че мача се игра с нямоя от топките с които ЦСКА тренираше в подготовката си(онея със странната форма) .И иначе хубавия терен ако беше по-лош можеше да спечелим гледай как тая топка вссе не във вратата отиваше.Стархотно е треньорското решение Иса да бъде крили(трети мач се скъсва да вкарва като такъв),още по-страхтно е да до замени Кривия и той като крило(сигурно е най-старото и най-бавното крило на света),Гриин не му връзва като защитник но пк играе там,при загуба на точки правиш последната си смяна в последната мннута. :)''

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 10 апр 2011 21:40

zizilot написа:
ehh написа:Най-лесно в този момент е да си късаме косите, са скубим брадите, да се вайкаме, да правим драми и да искаме промени. Нека не се поддаваме на най-лесното съпротивление, ами да мислим трезво. Така или иначе за нас сезона е приключил. Нека оставим момчетата на спокойствие, да си вземат среброто и да мислим за новия сезон.
Промени НЕ трябва да има. Този екип трябва да бъде оставен да работи. Работа на парче за по шест месеца не ми се гледа. Сега ревете от Гонзо и Ясен. Ще дойдат Борето и Илиан Илиев. Ще минат шест месеца и ще искате тяхната смяна.
Не ми се гледат подобни истории. Така нищо не се постига.
И не на последно място - нека поздравим по-хитрите, и не толкова по-силни от нас Литекс, за шампионската им титла.

Само да те питам ти да не си адвокат на Ясен и Гонзо -глупости по бездарна и селска игра от Левски малко пъти съм гледал, а мисля че за тия 39г доста съм погледа .Пдкрепяй си ги аз нямам нерви да гледам такъв малоумен футбол свадбарски шутове и изчиствания на топката от защитниците със заторени очи къде иде там.

Е как бе на мен много ми харесва как играят Левски ако се случи нещо и ги изхварлят в Б група може да се преборят в западната за трето място. хахахахахахах :mrgreen:
tifozi rossoneri

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2011 21:54

Сега сериозно изходът от това положение е ясен не като ясен де-оставка на треньора и на директора,на втория гафовете му станаха прекалено много.Явно обаче Батков не мисли така,но щом още мусе губят пари той сизнае.

Върни се в “Архив”