Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Левски1914
- Контакти:
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
Журналисти се опитват да разделят отбор от фенове и ето ... най-накрая се получи ... Дайте да спреме да плюеме и аз не харесвам Батков , не харесвам и аферата с Карвалъо но ..в момента няма да намерим по-добри ръководители от Гонзо и Ясен ... надявам се да се поучат от грешките в миналото и да продъллжават да мачкат на стадиона и дано пролетта да сме по-добри и да почнем с победа сезона ! 
Феновете на Левски имаме много къса памет. Когато ни е изгодно забряваме как тръгна Мъри Стоилов - със загуба от Беверен. На мач ходеха по 300 човека. Ясен може и да не е най-добрият треньор на света, обаче резултатите му са много по-добри от тези на Мъри през първите шест месеца. Разкъсахте го Ясен без никакви аргументи. Само защото трябва да се плюе от злоба и завист. Забравихте как Мъри в първия си сезон пропиля аванс от пет точки пред цска и онези станаха шампиони. Тогава обаче не искахте оставки. Защо ли? Журналистите май постигнаха целта си - разделиха Левски на отбора на Мъри, отбора на Батков, отбора на Гонзо. Защо падате на нивото на журналистите?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- bigbonusprize
- Контакти:
dodo7271 написа:Феновете на Левски имаме много къса памет. Когато ни е изгодно забряваме как тръгна Мъри Стоилов - със загуба от Беверен. На мач ходеха по 300 човека. Ясен може и да не е най-добрият треньор на света, обаче резултатите му са много по-добри от тези на Мъри през първите шест месеца. Разкъсахте го Ясен без никакви аргументи. Само защото трябва да се плюе от злоба и завист. Забравихте как Мъри в първия си сезон пропиля аванс от пет точки пред цска и онези станаха шампиони. Тогава обаче не искахте оставки. Защо ли? Журналистите май постигнаха целта си - разделиха Левски на отбора на Мъри, отбора на Батков, отбора на Гонзо. Защо падате на нивото на журналистите?
Доводите - не сме спечелили гостуванията на Гент и Лил. Е и? А, че Герена се превърна в крепост за Левски? А че играем най-офанзивно от цяла А група? Че се справихме по един невероятен начин с Гент, Спортинг и Лил? Или това са си средняшки отбори, които българските клубове бият постоянно...
Наистина голямо плюене без никакви мотиви.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
dodo7271 написа:Феновете на Левски имаме много къса памет. Когато ни е изгодно забряваме как тръгна Мъри Стоилов - със загуба от Беверен. На мач ходеха по 300 човека. Ясен може и да не е най-добрият треньор на света, обаче резултатите му са много по-добри от тези на Мъри през първите шест месеца. Разкъсахте го Ясен без никакви аргументи. Само защото трябва да се плюе от злоба и завист. Забравихте как Мъри в първия си сезон пропиля аванс от пет точки пред цска и онези станаха шампиони. Тогава обаче не искахте оставки. Защо ли? Журналистите май постигнаха целта си - разделиха Левски на отбора на Мъри, отбора на Батков, отбора на Гонзо. Защо падате на нивото на журналистите?
Напълно те подкрепям. В момента се правят опити да се внесе напрежение в отбора и ФЕНОВЕТЕ, но най-тъпото е че точно батков и гонзю наливат масло в огъня с неадекватните си реакции
Все си мисля, че ние, левскарите, не сме от Гонзо, Ясен, Наско, Мъри, Дани, Батков, Лафчис и т. н. ...Ние сме от Левски - едно от малкото неща, които ни доставят радост в тоя труден живот. Затова няма нужда да истеризираме излишно обстановката. Любимият отбор в общи линнии се представя добре. Гледаме хубави мачове, наслаждаваме се на победи и атрактивни мачове. Ето защо си мисля, че просто трябва да дадем нашата подкрепа, най- вече на стадиона. Да обичаме институцията Левски, а все пак, ако недай си, Боже, нещата тръгнат зле,да изразим своя твърда позиция.
7271 написа:Все си мисля, че ние, левскарите, не сме от Гонзо, Ясен, Наско, Мъри, Дани, Батков, Лафчис и т. н. ...Ние сме от Левски - едно от малкото неща, които ни доставят радост в тоя труден живот. Затова няма нужда да истеризираме излишно обстановката. Любимият отбор в общи линнии се представя добре. Гледаме хубави мачове, наслаждаваме се на победи и атрактивни мачове. Ето защо си мисля, че просто трябва да дадем нашата подкрепа, най- вече на стадиона. Да обичаме институцията Левски, а все пак, ако недай си, Боже, нещата тръгнат зле,да изразим своя твърда позиция.
Сто пъти ДАААААААА
Да напълним Г.Аспарухов за мача с панчаревци, да наситим стадиончето в ловеч и да отнесем отбора на джуджето!!!!!
Най-тъпото нещо, което би могло да стори ръководството на "Левски", е да махне Ясен Петров - един от много малкото интелигентни български треньори. Дойде ли някой на нивото на Гонзо, отборът няма да помирише евротурнири, а за добри чужди специалисти се искат пари, каквито в момента Батков не може да си позволи.
Аз съм твърдо зад двамата видя се че двамата наистина направиха нещо положително през есента с отбора.Да видно че правят още много грешки но така е кой е безгрешен.В тази ситуация когато няма пари не виждам кой друг ще се справи в отбора.Трябва им дадем още време.

За кво да го махаме Ясен,пак ли искате-Кокала,Вили Вуцов,Абрамчик и т.н
Нека да не се оставяме на провокациите на безработния Наско Сираков и неговите журналистически протежета. И Батков и Гонзо и Ясен и имат много за дялане, но все пак отбора има стил и показа добри резултати...нека да покажем че държим на отбора и да не се поддаваме на "платени провокации"!
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!