Ти с такив акоментари показваш подобен манталитет, а не ние! И пълни стадиони, ок.,... Кой отбор не пълни стадионите в Европа, но пълнете ги и у нас! А за злоба- не ставай смешен.. Каква злоба, да ти проипомня ли колко ревахте след онова 4:1! Е, сега е наш ред![/quote]
Ами например отбори като Литекс,Черно Море никога не са играли пред повече от 20 хиляди свои фенове
20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- John Terry
- Контакти:
Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
masona84 написа:MORSKI написа:levski_777 написа:имам мозък бе ..... гледай хубаво и виж дали Пиргов не го спъва! ГЛЕДАЙ ХУБАВО КЛИПА!![]()
СЕЛЯНИН
Бе ти футбол играл ли си някога? Да си наясно, че при таквиа единоборства трядко се отсъжда фаул? Аман от разбрачи!
Той няма такава вина ,че не разбира.Обаче когато един човек с над 30г стаж като репортер каже в ефир че си залага името че това е 100% дузпа,тези който не разбират и са пристрастни няма как да ги убедиш в противното.Защото ситуацията е всичко друго но н е и 100% дузпа.
а този репортер и 1000 стаж да има не ми го хвали, я смао ми кажи от кой отбор е и на кого е фен/.... Точно Касабов и с ваши хгора съм говорил, че не го харесват.... Той отдавна трябваше да е в пенсия!
John Terry написа:Ти с такив акоментари показваш подобен манталитет, а не ние! И пълни стадиони, ок.,... Кой отбор не пълни стадионите в Европа, но пълнете ги и у нас! А за злоба- не ставай смешен.. Каква злоба, да ти проипомня ли колко ревахте след онова 4:1! Е, сега е наш ред!
Ами например отбори като Литекс,Черно Море никога не са играли пред повече от 20 хиляди свои фенове[/quote]
РТакааааа лиии, ама вие ще ме накарате да с епукна от смях... Ти , ако си набор 95 никой не ти е виновен, че не знаеш, но поне не говори безумици! Гагарин, ако не знаеш - 40 хиялден стадион винаги е бил пълен когато преди 25- 30 години сме играели на него... Откак се местим на Тича и да искаме 20 хиляди няма как да съберем понеже е скапацитет от 10 000

В Бургас бяхме над 10 000 на 120 километра срещу ПСВ! Айде не се излагайте толкова

- bobby198
- Контакти:
MORSKI написа:dodo7271 написа:Официално ще поискам извинение от феновете на Миньор. До днес ги смятах за най-тъпите, прости, ограничени. Абе с една дума - орки. От днес нататък запалянковците на АФК Черно море от сектор "А" са номер 1 в тази класация. В България няма по-плиткоумни същества от тези 1000 души, освирепели от злоба примати, дрогирани и пияни, готови да убиват. Иначе агитката на Черно море в другия сектор си подкрепяше отбора както трябва,както нормалните фенове. А що се отнася до футболен клуб Черно море - нищо ново. Банда касапи, за които понятието футбол е нещо много далечно и много страшно. А същите тези боклуци срещу цска се разхождаха със свалени гащи.
Какви примати бе? Аз да коемнитрам ли Софдия запад- изток, север? Или що се касае до вашите "примати"- те не се коментират ,а ? Иначе, че под козирката има всякакви, има... Но и, че съдията извади от нерви всички, извади ги... Нима вие зимата не замеряхте със снежни топки наш играч, а! Айде да не се правим на света вода ненапита щшо се касае до нашерто канче!
А срещу ЦСКА винаги сме играли силно, думите ти са повече от странни

John Terry написа:Ти с такив акоментари показваш подобен манталитет, а не ние! И пълни стадиони, ок.,... Кой отбор не пълни стадионите в Европа, но пълнете ги и у нас! А за злоба- не ставай смешен.. Каква злоба, да ти проипомня ли колко ревахте след онова 4:1! Е, сега е наш ред!
Ами например отбори като Литекс,Черно Море никога не са играли пред повече от 20 хиляди свои фенове[/quote]
Пред повече от 12 000 бих казал... толкова някъде имаха в Бургас срещу Сампдория... абе кеффффффффф Морски, спокойно ще ни гледаш по ТВ-то да видиш какво е футбол, атмосфера, терен на стадиона... а сега си злобей не ни пречиш хаха
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- John Terry
- Контакти:
MORSKI написа:John Terry написа:Ти с такив акоментари показваш подобен манталитет, а не ние! И пълни стадиони, ок.,... Кой отбор не пълни стадионите в Европа, но пълнете ги и у нас! А за злоба- не ставай смешен.. Каква злоба, да ти проипомня ли колко ревахте след онова 4:1! Е, сега е наш ред!
Ами например отбори като Литекс,Черно Море никога не са играли пред повече от 20 хиляди свои фенове
РТакааааа лиии, ама вие ще ме накарате да с епукна от смях... Ти , ако си набор 95 никой не ти е виновен, че не знаеш, но поне не говори безумици! Гагарин, ако не знаеш - 40 хиялден стадион винаги е бил пълен когато преди 25- 30 години сме играели на него... Откак се местим на Тича и да искаме 20 хиляди няма как да съберем понеже е скапацитет от 10 000

В Бургас бяхме над 10 000 на 120 километра срещу ПСВ! Айде не се излагайте толкова

Абе преди 40 години може и пред 100 хиляди да сте играли стига с тия черно-бели спомени
- Right_side
- Контакти:
преди 40 години - нормално хората тогава са ходели много повече на мачове
за мача - заслужено бихме касапите вече само победи на тая нива ще взимаме
за мача - заслужено бихме касапите вече само победи на тая нива ще взимаме
Българийо, събуди се!!!
bobby198 написа:Играели силно,щом видите цска и заставата в поза Г
Емотиконкарта е много подходяща за твоето мнение

sostenere написа:John Terry написа:Ти с такив акоментари показваш подобен манталитет, а не ние! И пълни стадиони, ок.,... Кой отбор не пълни стадионите в Европа, но пълнете ги и у нас! А за злоба- не ставай смешен.. Каква злоба, да ти проипомня ли колко ревахте след онова 4:1! Е, сега е наш ред!
Пред повече от 12 000 бих казал... толкова някъде имаха в Бургас срещу Сампдория... абе кеффффффффф Морски, спокойно ще ни гледаш по ТВ-то да видиш какво е футбол, атмосфера, терен на стадиона... а сега си злобей не ни пречиш хаха[/quote]
sostenere написа:John Terry написа:Ти с такив акоментари показваш подобен манталитет, а не ние! И пълни стадиони, ок.,... Кой отбор не пълни стадионите в Европа, но пълнете ги и у нас! А за злоба- не ставай смешен.. Каква злоба, да ти проипомня ли колко ревахте след онова 4:1! Е, сега е наш ред!
Пред повече от 12 000 бих казал... толкова някъде имаха в Бургас срещу Сампдория... абе кеффффффффф Морски, спокойно ще ни гледаш по ТВ-то да видиш какво е футбол, атмосфера, терен на стадиона... а сега си злобей не ни пречиш хаха[/quote]
Ахахахахаха , абе забавни сте, ако не друго