Дискусии: ЮАР – България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: ЮАР - БЪЛГАРИЯ - 1:1

Мнениеот emarkon » 25 май 2010 00:29

bgman написа:Това ли искахте. Един тактически изигран мач от наша страна, и ето ви равен, а не загуба. Първият мач с Белгия показахме футбол, опитахме се да се надиграваме,направихме хубав мач и какво -загуба. Днес не играхме нищо особено, да не кажа слабо и какво-равен. Мисля, че сме на прав път и едно равенство през септември с англичаните би ни дошло добре. :)

Англичаните ако им се играе като за нови шампиони 4-5 не ни мърда!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Дискусии: ЮАР – България

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 май 2010 00:30

Blue_Girl , радвам се много на момичета , които разбират от футбол :mrgreen: Пеев според мен е на годинки вече и никога не ме е кефел особено , предпочитам отдясно Благо , Велизар или Иван Стоянов , но последният вече отпада от сметките , след това което направи ...
Изображение

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 25 май 2010 00:32

Според мене играхме много добре и в двата мача, и определено няма много, от което да се оплача. Момчетата игарха добре, тактически правилно и с борбеност. Мъри явно искаше да изясни защитата ни, и според мен успя. Видимо беше, че не играем за резултат, победа и голове, а за повече стабилност в защитен план. Ивелин Попов и Божинов играят много добре заедно.

Липсата на Бербатов се усеща, но не трябва да се гледа само като нещо лошо - без него играем по-комбинативно и не концентрираме играта си върху пасове към него :)

Англия не са чак толкова велики - видях ги сега срещу Мексико. Важното е да изолираме силното им нападение, те няма как да не се пропукат
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 00:32

Viktor4o_Rs написа:Blue_Girl , радвам се много на момичета , които разбират от футбол :mrgreen: Пеев според мен е на годинки вече и никога не ме е кефел особено , предпочитам отдясно Благо , Велизар или Иван Стоянов , но последният вече отпада от сметките , след това което направи ...

В кръга на шегата,нормално да харесваш Благо,а не Пеев,нали си славист :mrgreen: :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 25 май 2010 00:33

Добре че е Михайлов. Той ни спаси от чиста победа :evil: ( не се заяждам с феновете от подуене просто гола на ЮАР е с голяма заслуга на вратарчето)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 25 май 2010 00:35

shumnaliq написа:Добре че е Михайлов. Той ни спаси от чиста победа :evil: ( не се заяждам с феновете от подуене просто гола на ЮАР е с голяма заслуга на вратарчето)

Нищо, че извади 2-3 сигурни гола и още двойно по толкова срещу Белгия... :roll:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 00:38

bgman написа:Кой ще вкара на Уембли-прогнози.......
Божинов ? или ...... :P

Ивелин ще вкара 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 май 2010 00:38

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Blue_Girl , радвам се много на момичета , които разбират от футбол :mrgreen: Пеев според мен е на годинки вече и никога не ме е кефел особено , предпочитам отдясно Благо , Велизар или Иван Стоянов , но последният вече отпада от сметките , след това което направи ...

В кръга на шегата,нормално да харесваш Благо,а не Пеев,нали си славист :mrgreen: :)

Когато играе националният , всякакви клубни пристрастия трябва да остават на заден план колега :) Чавдар и Рангелов също са слависти , но в тази си форма и двамата не са за националния в момента :)
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 00:40

Viktor4o_Rs написа:
acmilan написа:

Когато играе националният , всякакви клубни пристрастия трябва да остават на заден план колега :) Чавдар и Рангелов също са слависти , но в тази си форма и двамата не са за националния в момента :)

Знам,колега,просто се шегувах за Благо ;) Радвам се,че гледаш обективно на нещата :)

sarfaa
Контакти:

Мнениеот sarfaa » 25 май 2010 00:47

shumnaliq написа:Добре че е Михайлов. Той ни спаси от чиста победа :evil: ( не се заяждам с феновете от подуене просто гола на ЮАР е с голяма заслуга на вратарчето)

Ходи се прегледай бе! Кво Подуене кви пет лева??? Заслугата за гола е на Манолев - изпусна си човека...

Върни се в “Архив”