Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 00:43

SHAKOMINATORA написа:Е как да не е зле?

Играхме срещу непретенциозен съперник който започна с 6 дебютанта и нападател на 17 години. Треньор който си направи дебюта за отбора (повторния дебют) използвайки нова схема на игра 4-3-3. Белгия успяваше да ни надиграва още с дебютантите си (преди смените) , а след смените ни обърнаха и в резултата. Някои ще кажат , че било контрола ама в същата тази контрола ние си играхме с "титулярния" отбор докато Белгия експериментираха. В квалификацийте няма да имаме 6 дебютанта срещу себе си с нов треньор и нападател на 17 години - там е проблема.

Това е съставът на Белгия, с изключение на 2-3 футболисти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 00:43

viroglav написа:
Жоро_32бс написа:Говорим за нашия национален отбор, всички видяха, че Станислав Ангелов където о да го сложат, е универсалния боец. Друг е въпроса там ли му е мястото? Или защо един Тодор Янчев Не получава повиквателна? По зле е от Чавдар Янков ли?

Какви бойци бе приятел ... не ме ръзсмивай допълнително. Ст. Ангелов е първия , който трябва още утре да свика пресконференция и да се откаже да ни мъчи в националния отбор. Чавдар Янков го гледах преди няколко дни във финала за купата на Украйна ... И там е пълна дупка. Живко Миланов прави по дузпа на мач, с което показва , че и той няма място там. Няма да се изненадам , ако Пеев бъде ново попълнение на ПФК Левски. Белгийците бяха слабички и в атака и в защита. Ние на този смешен отбор не можахме да водим убедително в играта , какво остава в клалификациите срещу Англия , Швейцария , Черна гора ... Няма да стане. Това не е клубен отбор , за да се правят експериментите на Мъри ... Да беше викнал млади и перспективни футболисти от вътрешното ни първенство бих го разбрал. Но да вика хора свършили за футбола и такива , които няма и да се появят на голямата сцена никога , е не го разбирам. Ако си държеше на реномето , създадено му от медиите , то трябваше поне малко мисъл да вложи , ама като няма акъл от къде да я вземе ... :lol:

С тебе съм спорил доста пъти , но съм съгласен с всеки един написан ред ;) Но далаверите не са на ниво Левски или ЦСКА , те са на ниво мениджъри...
Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 20 май 2010 00:43

:lol: :lol: :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 00:44

acmilan написа:

Играхме срещу непретенциозен съперник който започна с 6 дебютанта и нападател на 17 години. Треньор който си направи дебюта за отбора (повторния дебют) използвайки нова схема на игра 4-3-3. Белгия успяваше да ни надиграва още с дебютантите си (преди смените) , а след смените ни обърнаха и в резултата. Някои ще кажат , че било контрола ама в същата тази контрола ние си играхме с "титулярния" отбор докато Белгия експериментираха. В квалификацийте няма да имаме 6 дебютанта срещу себе си с нов треньор и нападател на 17 години - там е проблема.

Пич,само му виж сезона на този на 17 години...

Всеки говори за този футболист все едно ни е вкарал хеттрик.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 май 2010 00:44

Малшанс.
До първите смени играхме много добре като място в отбора нямат Миланов и Янков.

У нашите имаше много умора, а тези белгийци ги е*а в конете, ритаха се все едно е финал за световното. Интересуваше ме мача ДО ПЪРВИТЕ СМЕНИ, тъй като след това ми е ясно, че баланса се нарушва. В началните минути на мача бяхме плахи, след което заиграхме много добре.

Манолев страшно много е израснал в ПСВ

Следващата контрола трябва да почне с:

Михайлов
Манолев / Иванов / Николов / не зная кои леви бекове е взел
Пеев / Стенли / Пелето / Иван Стоянов
Попов / Божинов
Последна промяна от Dust на 20 май 2010 00:47, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 00:46

Tommi написа:
acmilan написа:

Пич,само му виж сезона на този на 17 години...

Прав си,аз просто споменавам,че е голмайстор на белгийското първенство,което показва,че е класен футболист.Иначе днес не вкара,даже беше надиграван в отделни ситуации от Иван Иванов.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 00:49

Абе повиквателните на Мъри се отъждествяват с новия турбохит на Деян Неделчев - Съчки събирам , пръчки намирам :lol: :lol: :lol: Иначе белгийците имаха някои култови имена - суджук (Лукаку) , бръснарско ножче (вратаря Жиле) , както и известен артист (Ван Дам) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 00:49

acmilan написа:
Tommi написа:
acmilan написа:Пич,само му виж сезона на този на 17 години...

Прав си,аз просто споменавам,че е голмайстор на белгийското първенство,което показва,че е класен футболист.Иначе днес не вкара,даже беше надиграван в отделни ситуации от Иван Иванов.

Този футболист е само на физика, и ви гарантирам, че и на 25 ще играе толкова,колкото играе и в момента.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 май 2010 00:51

Ако отиде в някои отбор където се "учат" на футбол по-младите играчи като Аякс, Барса или Арсенал ще стане наистина "новия Дрогба" :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 00:53

acmilan написа:
Tommi написа:
acmilan написа:Пич,само му виж сезона на този на 17 години...

Бележи ама в Белгийското първенство. За националните гарнитури трябва и опит.

Върни се в “Архив”