Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

reddek
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот reddek » 27 май 2010 09:31

Определено в нашия любим отбор вървят усилени преговори с Меси, Дрогба, Тери и да не забравяме и Милито. Всички се съгласиха да дойдат само че след 20 години като станат на по 45 хехехех. Хайде стига с тия оплювания да не би да има дерби мачове до 9 юни та сте толкоз не спокойни. Изчакайте още една седмица и половина пък каквото стане. Нашите приказки нито ще накарат да вземат някой нито обратното. Щом казват че почти всичко е договорено явно не става на въпрос за тия футболисти дето се пишат по медиите. И аз искам хубава селекция, но никой не знае каква ще е тя до тогава за момента знаем че първо нов играч е Щърков. Остават още 4 всички спорим за играчи е ми ако те са Иса, шуменския Деко, Балджиски, Киров хехехех дай да минат тая седмица и половина пък тогава като всичко е черно на бяло и се знае кой ще са ще продължим със спора за селекцията, лошото е че от моята предполагаема четворка поне двама ще бъдат викнати :? тъпо но какво да се прави.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 май 2010 10:45

bono написа:
THE G.A.M.E написа:Изядохме го момчето живо .... още преди да е ритнал една топка със синия екип ... :lol:
Нека видим .... може пък да има добър ляв крак.
Какво като е на 26 ?
Левски не е като другите отбори ..... това определено е голям скок в кариерата му ..... дано да го осъзнае, и да се възползва от невероятния шанс, който му се дава.
Пожелавам му успех.

Абе пич да ти имам ентусиазма! То е повече жива глупост, ама карай. Ако следваме твоята логика, ВСЕКИ НЕКАДЪРНИК ОТ СЕЛАТА, КОЙТО СТРУВА НИЩО и Бай Ганьо нареди на Гонзо да го домъкне в Левски, ние трябва го приемаме с отворени обятия и да си викаме " мож пък да има нещо у тоя". Само че досегашния опит друго показва, доказа го Антонов. На всички ни беше ясно е че пълен дърводелец, некадърник и не става за Левски, ама тогава пак такива ентусиасти кат тебе доволно припяваха в тона на Батков.
Батков превърна ЛЕВСКИ СОФИЯ в място за обигравани на нищо не струващи селски играчи, чийто таван в кариерата остават няколко изиграни минути с екипа на Левски в А група.
Гонзо ако продължава да се прави на клоуна на Бай Ганьо и по пресконференций обещава едно, а на практика става съвсем друго, от идола ми като футболист, много скоро ще се превърна в омразния ми ръководител, който има пръст в затриването на Левски от агент Тара-Старопланинска.

Какъв ентусиазъм видя ти ? ... :lol:
Неможе ли, да не съм съгласен ..... да осъдим някого ( да му лепнем клеймо ) ....още преди да е направил каквото и да било ?
Взема се човек, за място което очевидно създава проблеми !
На поста - ляв краен бранител .... нямаме друг освен Веско.
Антонов, също беше взет на пожар ..... тук спор няма - разочарова тотално ... или с други думи - показа, че не става за Левски !
Но преди това да стане ясно ... имаше доста които смятаха, че трябва да му се даде шанс !
Аз също бях от тия ..... и сега съм на същото мнение - нека видим какво може този Щърков .... и тогава ще го коментираме !
Все пак .... и аз искам Ашли Коул или Филип Лам ..... ама няма !
Иначе за "адвоката" .... каквото и да се каже, ще е малко !
Лошото е, че Гонзо му пази гърба ..... но това е ..... щото има да взима едни пари ..... абе кашата е пълна !
Но за тия неадекватни действия ..... не са виновни футболистите които идват да защитават ( дай боже за това да идват ) .... синия цвят на фланелките !
Точно новопристигналите се нуждаят от покрепа ..... или, ако не подкрепа - то поне от търпение и кредит на доверие. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 27 май 2010 12:36

Написах го и в предния пост, Левски не е свърталищо за ананомни некадърници ритали до 26 години по села и паланки :!: По твойта логика утре като почнат да викат някой от публиката да слезе долу да рита, ние трябва да казваме - да му дадем шанс - егати смешките. А този Щърков само си е лепнал клеймото щото на 26 години рита в Етро Поле, а е тръгнал от Левски :idea: На тоя не челото му пише некадърник, ама да се правим на толерантни.
В Левски трябва да идват играчи, които отговарят на нивото, класата, авторитета и традицийте на отбора :idea: И престанете с тоя малоумен шаблон за Меси, Дрогба и Тери, никой не ги иска, искаме новия Бардон, Томашич, Ричард, Домовчийки, Телкийски, Йовов и т. н. За да приличаме на отбор, какъвто сме били винаги, а не приют за некадърци :idea:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 май 2010 12:44

bono написа:Написах го и в предния пост, Левски не е свърталищо за ананомни некадърници ритали до 26 години по села и паланки :!: По твойта логика утре като почнат да викат някой от публиката да слезе долу да рита, ние трябва да казваме - да му дадем шанс - егати смешките. А този Щърков само си е лепнал клеймото щото на 26 години рита в Етро Поле, а е тръгнал от Левски :idea: На тоя не челото му пише некадърник, ама да се правим на толерантни.
В Левски трябва да идват играчи, които отговарят на нивото, класата, авторитета и традицийте на отбора :idea: И престанете с тоя малоумен шаблон за Меси, Дрогба и Тери, никой не ги иска, искаме новия Бардон, Томашич, Ричард, Домовчийки, Телкийски, Йовов и т. н. За да приличаме на отбор, какъвто сме били винаги, а не приют за некадърци :idea:

Трябва да признаем, че това е жалката истина!!! :oops:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 май 2010 12:48

Не съм съгласен. Я вижте един Веско Минев. Дойде на 26 (или на 27 не съм много сигурен) от Ботев. Играл е за Ботев, Беласица и Хебър. Та този Веско с какво е по различен от Щърков? А в момента Веско е незаменим в Левски... Стига с тези предубедени коментари
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 27 май 2010 12:57

Добре бе, кат ти харесва да се влачат такива дърводелци всеки полусезон, ок, радвай се на трансферната политика на клуба :idea:
Аз няма как да бъда доволен и щастлив от тези действия, а вече ми писна на оная работа и малоумното поведение на тия хора в клуба в последните 3 години и затова си казвам мнението. И нека съм предубеден!
А Веско Минев играеше титуляр в един добър отбор на Ботев в А група, а да не говорим и колко години търкаше пейката за сметка на Лусио, който беше с класи над него, но сега вече и рака стана риба в клуба и се радваме и него. Ебати ужаса :idea:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 май 2010 13:41

Съгласен съм напълно с bono и точно така трябва да се разсъждава. Опарихме се вече със "звездата" Антонов, Тевия и т.н. Писна ми от кърпене на парче.
Ръководството на Левски не направили подходящата селекция тези седмици до началото на подготовката, съвсем ще изгуби доверието на привържениците на отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 май 2010 14:21

Присъединявам се към боно и ехх.И на мен ми писна от дърводелници в Левски.Или ще се взимат футболисти като хората,или по-добре да не се прави никаква селекция.Ако и другите попълнения са подобни,по-добре групата на отбора да се попълни от юношите старша :idea:

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Re: Левски взе първото си ново попълнение

Мнениеот emilio » 27 май 2010 15:02

TristaNNN написа:
Robotop написа:ОЛИГОФРЕН, ТУКА У КЛЕТКАТА НА КРАЕН СОФИЙСКИ КВАРТАЛ ИМАМ ДВЕ БЕГЧЕТА КАТО ЗА ЯСЕН ,

ПУ ДА ВИ У ОЛИГОФРЕНИТЕ БАТКОВ, ГОНДЗО И ЯСЕМ ПУУ
ТОВА ЛИ Е СЕЛЕКЦИЯТА НА ЛЕВСКИ? АЛО ВИЕ ТРИМАТА ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ЛЕВСКИ?
ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ЛЕКАР ИМА ЛИ В ТОЯ ФОРУМ??

бАТКОВ МИЗЕРНИК СИ ЦАРВУЛ, ГОНЗО ТИ СИ ГЪЗОЛИЗЕЦ БАТКА, ПЪЛНА МАЙНА, ПУ ДА ВИ СЕРА У .... ПИЛЕШКИ МОЗАЦИ
------------------------------------------------------------------------------------------

САМО ЛЕВСКИ

Браво - заслужаваш медал за този коментар :roll:

Може и да е грубо, но е истина, а тя винаги боли :!: :!: :!: някой хора ги боли повече от други :idea:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Re: Камбуров: Разбрал съм се с Левски

Мнениеот emilio » 27 май 2010 15:07

Да, но това "НО" е много притеснително, защото самият Камбуров в студиото на БНТ преди време каза, че 3 пъти бил на крачка от ЛЕВСКИ и той никога не е отказвал но ръководствата, не се били разбирали и затова все се разминавал с ЛЕВСКИ :idea:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Върни се в “Архив”