Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Определено в нашия любим отбор вървят усилени преговори с Меси, Дрогба, Тери и да не забравяме и Милито. Всички се съгласиха да дойдат само че след 20 години като станат на по 45 хехехех. Хайде стига с тия оплювания да не би да има дерби мачове до 9 юни та сте толкоз не спокойни. Изчакайте още една седмица и половина пък каквото стане. Нашите приказки нито ще накарат да вземат някой нито обратното. Щом казват че почти всичко е договорено явно не става на въпрос за тия футболисти дето се пишат по медиите. И аз искам хубава селекция, но никой не знае каква ще е тя до тогава за момента знаем че първо нов играч е Щърков. Остават още 4 всички спорим за играчи е ми ако те са Иса, шуменския Деко, Балджиски, Киров хехехех дай да минат тая седмица и половина пък тогава като всичко е черно на бяло и се знае кой ще са ще продължим със спора за селекцията, лошото е че от моята предполагаема четворка поне двама ще бъдат викнати
тъпо но какво да се прави.
-
THE G.A.M.E
bono написа:THE G.A.M.E написа:Изядохме го момчето живо .... още преди да е ритнал една топка със синия екип ...![]()
Нека видим .... може пък да има добър ляв крак.
Какво като е на 26 ?
Левски не е като другите отбори ..... това определено е голям скок в кариерата му ..... дано да го осъзнае, и да се възползва от невероятния шанс, който му се дава.
Пожелавам му успех.
Абе пич да ти имам ентусиазма! То е повече жива глупост, ама карай. Ако следваме твоята логика, ВСЕКИ НЕКАДЪРНИК ОТ СЕЛАТА, КОЙТО СТРУВА НИЩО и Бай Ганьо нареди на Гонзо да го домъкне в Левски, ние трябва го приемаме с отворени обятия и да си викаме " мож пък да има нещо у тоя". Само че досегашния опит друго показва, доказа го Антонов. На всички ни беше ясно е че пълен дърводелец, некадърник и не става за Левски, ама тогава пак такива ентусиасти кат тебе доволно припяваха в тона на Батков.
Батков превърна ЛЕВСКИ СОФИЯ в място за обигравани на нищо не струващи селски играчи, чийто таван в кариерата остават няколко изиграни минути с екипа на Левски в А група.
Гонзо ако продължава да се прави на клоуна на Бай Ганьо и по пресконференций обещава едно, а на практика става съвсем друго, от идола ми като футболист, много скоро ще се превърна в омразния ми ръководител, който има пръст в затриването на Левски от агент Тара-Старопланинска.
Какъв ентусиазъм видя ти ? ...
Неможе ли, да не съм съгласен ..... да осъдим някого ( да му лепнем клеймо ) ....още преди да е направил каквото и да било ?
Взема се човек, за място което очевидно създава проблеми !
На поста - ляв краен бранител .... нямаме друг освен Веско.
Антонов, също беше взет на пожар ..... тук спор няма - разочарова тотално ... или с други думи - показа, че не става за Левски !
Но преди това да стане ясно ... имаше доста които смятаха, че трябва да му се даде шанс !
Аз също бях от тия ..... и сега съм на същото мнение - нека видим какво може този Щърков .... и тогава ще го коментираме !
Все пак .... и аз искам Ашли Коул или Филип Лам ..... ама няма !
Иначе за "адвоката" .... каквото и да се каже, ще е малко !
Лошото е, че Гонзо му пази гърба ..... но това е ..... щото има да взима едни пари ..... абе кашата е пълна !
Но за тия неадекватни действия ..... не са виновни футболистите които идват да защитават ( дай боже за това да идват ) .... синия цвят на фланелките !
Точно новопристигналите се нуждаят от покрепа ..... или, ако не подкрепа - то поне от търпение и кредит на доверие.
Написах го и в предния пост, Левски не е свърталищо за ананомни некадърници ритали до 26 години по села и паланки
По твойта логика утре като почнат да викат някой от публиката да слезе долу да рита, ние трябва да казваме - да му дадем шанс - егати смешките. А този Щърков само си е лепнал клеймото щото на 26 години рита в Етро Поле, а е тръгнал от Левски
На тоя не челото му пише некадърник, ама да се правим на толерантни.
В Левски трябва да идват играчи, които отговарят на нивото, класата, авторитета и традицийте на отбора
И престанете с тоя малоумен шаблон за Меси, Дрогба и Тери, никой не ги иска, искаме новия Бардон, Томашич, Ричард, Домовчийки, Телкийски, Йовов и т. н. За да приличаме на отбор, какъвто сме били винаги, а не приют за некадърци 
В Левски трябва да идват играчи, които отговарят на нивото, класата, авторитета и традицийте на отбора
bono написа:Написах го и в предния пост, Левски не е свърталищо за ананомни некадърници ритали до 26 години по села и паланкиПо твойта логика утре като почнат да викат някой от публиката да слезе долу да рита, ние трябва да казваме - да му дадем шанс - егати смешките. А този Щърков само си е лепнал клеймото щото на 26 години рита в Етро Поле, а е тръгнал от Левски
На тоя не челото му пише некадърник, ама да се правим на толерантни.
В Левски трябва да идват играчи, които отговарят на нивото, класата, авторитета и традицийте на отбораИ престанете с тоя малоумен шаблон за Меси, Дрогба и Тери, никой не ги иска, искаме новия Бардон, Томашич, Ричард, Домовчийки, Телкийски, Йовов и т. н. За да приличаме на отбор, какъвто сме били винаги, а не приют за некадърци
Трябва да признаем, че това е жалката истина!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- bigbonusprize
- Контакти:
Не съм съгласен. Я вижте един Веско Минев. Дойде на 26 (или на 27 не съм много сигурен) от Ботев. Играл е за Ботев, Беласица и Хебър. Та този Веско с какво е по различен от Щърков? А в момента Веско е незаменим в Левски... Стига с тези предубедени коментари
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Добре бе, кат ти харесва да се влачат такива дърводелци всеки полусезон, ок, радвай се на трансферната политика на клуба
Аз няма как да бъда доволен и щастлив от тези действия, а вече ми писна на оная работа и малоумното поведение на тия хора в клуба в последните 3 години и затова си казвам мнението. И нека съм предубеден!
А Веско Минев играеше титуляр в един добър отбор на Ботев в А група, а да не говорим и колко години търкаше пейката за сметка на Лусио, който беше с класи над него, но сега вече и рака стана риба в клуба и се радваме и него. Ебати ужаса
Аз няма как да бъда доволен и щастлив от тези действия, а вече ми писна на оная работа и малоумното поведение на тия хора в клуба в последните 3 години и затова си казвам мнението. И нека съм предубеден!
А Веско Минев играеше титуляр в един добър отбор на Ботев в А група, а да не говорим и колко години търкаше пейката за сметка на Лусио, който беше с класи над него, но сега вече и рака стана риба в клуба и се радваме и него. Ебати ужаса
Съгласен съм напълно с bono и точно така трябва да се разсъждава. Опарихме се вече със "звездата" Антонов, Тевия и т.н. Писна ми от кърпене на парче.
Ръководството на Левски не направили подходящата селекция тези седмици до началото на подготовката, съвсем ще изгуби доверието на привържениците на отбора.
Ръководството на Левски не направили подходящата селекция тези седмици до началото на подготовката, съвсем ще изгуби доверието на привържениците на отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Присъединявам се към боно и ехх.И на мен ми писна от дърводелници в Левски.Или ще се взимат футболисти като хората,или по-добре да не се прави никаква селекция.Ако и другите попълнения са подобни,по-добре групата на отбора да се попълни от юношите старша 
- emilio
- Контакти:
Re: Левски взе първото си ново попълнение
TristaNNN написа:Robotop написа:ОЛИГОФРЕН, ТУКА У КЛЕТКАТА НА КРАЕН СОФИЙСКИ КВАРТАЛ ИМАМ ДВЕ БЕГЧЕТА КАТО ЗА ЯСЕН ,
ПУ ДА ВИ У ОЛИГОФРЕНИТЕ БАТКОВ, ГОНДЗО И ЯСЕМ ПУУ
ТОВА ЛИ Е СЕЛЕКЦИЯТА НА ЛЕВСКИ? АЛО ВИЕ ТРИМАТА ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ЛЕВСКИ?
ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ЛЕКАР ИМА ЛИ В ТОЯ ФОРУМ??
бАТКОВ МИЗЕРНИК СИ ЦАРВУЛ, ГОНЗО ТИ СИ ГЪЗОЛИЗЕЦ БАТКА, ПЪЛНА МАЙНА, ПУ ДА ВИ СЕРА У .... ПИЛЕШКИ МОЗАЦИ
------------------------------------------------------------------------------------------
САМО ЛЕВСКИ
Браво - заслужаваш медал за този коментар
Може и да е грубо, но е истина, а тя винаги боли
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
- emilio
- Контакти:
Re: Камбуров: Разбрал съм се с Левски
Да, но това "НО" е много притеснително, защото самият Камбуров в студиото на БНТ преди време каза, че 3 пъти бил на крачка от ЛЕВСКИ и той никога не е отказвал но ръководствата, не се били разбирали и затова все се разминавал с ЛЕВСКИ 
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката