Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 19:24

MORSKI написа:
kempesmario написа:Хората се отказват когато са на пределна футболна възраст но все още играят на ниво клубен футбол. Пример : Ван Дер Саар :| А нашият келеш се отказва несретника , защото е с комплекси , жалък и малък :|

А ти какъв си? Кой си, че да го съдиш? Поставяш ли се малко на негфово място? Аз да те нарека ли жалък и малък понеже обиждаш човек, когото дори не познаваш??? Писна ми да му се невиди... И аз не харесвам кой знае колко Бербатов, не съм му фен, но вие прекалявате... И някой по-нагоре(фена на Славия май беше написал) сподели, че като го обиждате сте такива и онакива- да, такива сте!!! Отказал се отказал се- всеки има право на мнение, ама вие май само това и чакахте и почнахте с обидите и помията.... Отвращавам се...

Къде си видял да го обиждам с нещо , казах критикуваме - има голяма разлика , аз също не споделям псувните и обидите към него , а градивната критика ;) Какво обидно има да се кажат фактите , че не става за лидер и че няма хъса и спортната злоба на Стоичков ? Защото мен честно казано слабо ме вълнува как играе в Ман Юнайтед , искам за националния да се раздава и да играе с желание , а той не го правеше ...
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 май 2010 19:30

Сашко, не знаеш колко си прав за българите в чужбина, изпитал съм го на собствения гръб. Относно Бербатов, приемам неговото решение, всеки човек е свободен в избора си, за мен лично националния отбор губи най-силния си играч. Въпреки всичко смятам, че Бебратов след година-две ще се върне отново в тима 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 май 2010 19:33

MORSKI написа:
Blue_Lion написа:
Не се връзвай на отделни единици,кой кво пише ;) Народа не е на това мнение ! Левски е велик,и никога не е бил Масон,това ти го гарантирам ! А за малките,с времето ще се усетят,ще видиш !

Пав, човек , то дори е идиотско да си го помислиш, но имаше цяла такава книга и цяла теротия и хора, които застават зад нея!!!
Опитаха се да изкарат, че няма Баташко клане и доста хора дори го подкрепиха......
Това не са единични примери Пав....
И ще дам отново примера с българите в чужбина- не от един мой приятел извън родината го чувам- българина в чужбина ще те предаде, ще доносничи срещу теб, ще лицемерничи само и само да се издигне той.....
За разлика от други етноси, които си помагат- ние се тъпчем!!!

Това за съжаление е така ! Доноси,лицемерие...има ги при нас много ! Но аз пък си мисля,че "лошата кръв" все някога ще изтече ;) А тези неща за Историята на България,виж,че и 10 пъти повече народ се обедини срещу тези !
Изображение

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 13 май 2010 19:35

Крайно време беше! :roll:

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 13 май 2010 19:43

За да носиш българската фланелка трябва чест, патриотизъм, думи, които са непознати за това "момченце", е вече съвсем ми падна в очите, никога не съм го обиждал, напротив, винаги съм го пдкрепял, но такива изпълнения може да направи само едно голямо.... Защото да носиш символа на България на гърдите си е ЧЕСТ, от която нямаш право да се отказваш без ЗНАЧЕНИЕ какво се случва и кой те харесва, кой не и какви критики понасяш!!! Ако някой мисли различно от мен и той не е българин, и аз съм живял в чужбина, живеех по-добре от тук, но се ВЪРНАХ защото ОБИЧАМ България без значение какво ще се случва от тук нататък. А такива като Стоичков и Бербатов са ми ясни отдавна... Продажници, точно заради такива характери държавата ни стигна до тук!!!
ПП: Да добавя - защото какво се получава като поживееш малко навън? Виждаш разликата в организацията на живота на хората в западна Европа и у нас, виждаш по-ясно абсурдите, които ни се случват тук и повечето от нас, за да преодолеят БЕЗСИЛИЕТО си да променят това, за да се откъснат от всичко това решават да го направят по най-лесния начин - да се отрекат от БЪЛГАРИЯ !!! Е мерси, такива "българи" не ни трябват!!! И не бързайте да заклеймявате българина, защото много от вас по-горе видях как плюят собствената си нация, но аз ще ви кажа, че мога да ви покажа много достойни българи, не всички са "подлоги" и всички ще се убедите в това, просто се огледайте около вас в съвсем обикновените хора!!!
Последна промяна от ivo_gf на 13 май 2010 20:03, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 13 май 2010 19:43

лол .... колко много злоба има в някои ......... най-добрият ни играч напусна отбора ......... винаги се е раздавал на 100% ........ приемам решението му и му желая успех в манчестър

винаги съм се чудил .... някой да е имал привилегията да прочете някъде спортна статия която не оплюва някой а го хвали ??????

RedDream
Контакти:

Мнениеот RedDream » 13 май 2010 19:46

Такъв земен и нормален човек бива нареждан от всякакви си без причина НЯМА ПО-ГОЛЯМО БЕЗОБРАЗИЕ ОТ ТОВА!!!!!!!!

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 13 май 2010 19:54

Скъпи завистници, ето сбъдна се най-съкровеното ви желание - Бербатов напусна националния! Само че той е и ще си остане най-добрия български футболист (Дай Боже и да има по-добри) за 21 век. А вие ще сте си същите анонимници, заради които националният ни отбор остава без най-добрия си играч! :evil: :evil:
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 13 май 2010 20:00

Много злоба има в България за съжаление.Успех на Бербатов,но извън България никога не сме уважавали хора постигнали големи успехи няма как да се уважаваме и ние като народ. :(
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 май 2010 20:03

ivo_gf написа:За да носиш българската фланелка трябва чест, патриотизъм, думи, които са непознати за това "момченце", е вече съвсем ми падна в очите, никога не съм го обиждал, напротив, винаги съм го пдкрепял, но такива изпълнения може да направи само едно голямо.... Защото да носиш символа на България на гърдите си е чест, от която нямаш право да се отказваш без ЗНАЧЕНИЕ какво се случва и кой те харесва, кой не и какви критики понасяш!!! Ако някой мисли различно от мен и той не е българин, и аз съм живял в чужбина, живеех по-добре от тук, но се ВЪРНАХ защото ОБИЧАМ България без значение какво ще се случва от тук нататък. А такива като Стоичков и Бербатов са ми ясни отдавна... Продажници, точно заради такива характери държавата ни стигна до тук!!!
ПП: Да добавя - защото какво се получава като поживееш малко навън? Виждаш разликата в организацията на живота на хората в западна Европа и у нас, виждаш по-ясно абсурдите, които ни се случват тук и повечето от нас, за да преодолеят БЕЗСИЛИЕТО си да променят това, за да се откъснат от всичко това решават да го направят по най-лесния начин - да се отрекат от БЪЛГАРИЯ !!! Е мерси, такива "българи" не ни трябват!!!

А пък на нас такива "българи" като теб не ни трябват. Защото Бербатов ще си остане голям футболист, най-известния БЪЛГАРИН в момента, а ти? Ти ще останеш един жалък, завистлив несретник, който само може да плюе и злобее срещу наистина успелите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Архив”