В такъв посредствен мач рефера би трябвало да остане незабележим... Грешки имаше и в двете посоки!
точно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
В такъв посредствен мач рефера би трябвало да остане незабележим... Грешки имаше и в двете посоки!
POPCORN написа:redman написа:Зарята я пуснаха в началото на второто полувреме, че не се знаеше с колко ще паднат, толкова нагли не сте били никога - генов ви е виновен, сега ги слушам по канал 3, играли били добре сините, щели да вървят нагоре... дали не съм гледал друг мач
да се оправят.аз по-слаб Левски не съм виждал.Всяка първа топка беше наша, много тичахме по терена и имахме по-добрите положения.Левски нямаха удар във вратата на ЦСКА за цял мач?Какъв съдия какви пет лева!И а имам претенции към съдията, ама това не е от значение!
ros написа:Слушайте внимателно интервюто на Гонзо и упрека му към Кокъла и Боримиров. Цитат "Те вместо да се сетят ПО КАКЪВ НАЧИН спечелиха титлата миналата година...." Какво ли искаше да каже?
delpi написа:POPCORN написа:redman написа:Зарята я пуснаха в началото на второто полувреме, че не се знаеше с колко ще паднат, толкова нагли не сте били никога - генов ви е виновен, сега ги слушам по канал 3, играли били добре сините, щели да вървят нагоре... дали не съм гледал друг мач
да се оправят.аз по-слаб Левски не съм виждал.Всяка първа топка беше наша, много тичахме по терена и имахме по-добрите положения.Левски нямаха удар във вратата на ЦСКА за цял мач?Какъв съдия какви пет лева!И а имам претенции към съдията, ама това не е от значение!
Аз пък по-силен ЦСКА не съм виждал никога!!!![]()
![]()
ros написа:Слушайте внимателно интервюто на Гонзо и упрека му към Кокъла и Боримиров. Цитат "Те вместо да се сетят ПО КАКЪВ НАЧИН спечелиха титлата миналата година...." Какво ли искаше да каже?
niki87 написа:ros написа:Слушайте внимателно интервюто на Гонзо и упрека му към Кокъла и Боримиров. Цитат "Те вместо да се сетят ПО КАКЪВ НАЧИН спечелиха титлата миналата година...." Какво ли искаше да каже?
Искаше да каже,че в половината от мачовете го пускаха контузен и на куц крак и с маска пак вкарваше и благодарение на тези голове Левски стана шампион
delqnski47 написа:Не знам кой бил по нагъл,но доколкото видях играчите на Левски изпопребиха играчите на ЦСКА!Коста Янев е с счупен крак и оня дето му счупи крака си беше за червен картон!А онова дребното дето влезна с бутонката напред в краката на Апостол Попов също си беше за картон,но такъв съответно нямаше!Направо смешна работа!И то като види човек кой им е треньор и веднага се досеща защо играят ръгби...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост